12

Анонимен

преди 8 години

До 17:Не бъди наивен момче. Самите турски военни не виждат смисъла да се бият закамънаците на Сирия и Кюрдистан. Турция има над 400 модерни военни самолети, които само да литнат в едно времеще закрият нашето небе. Абсолютно съм сигурен, че в скоро време Турция ще вземе една голяма апетитна частот България.

11

Наблюдател

преди 8 години

Ердоган решава да има нови избори,но това според него е"Божията воля"...Вероятно се имаза говорител на Аллах,негов пророк и изпълнител на волята му на земята.Този се взимамного на сериозно.Уви,историята показва,че от такива "пророци"стават най-големитедиктатори.Ще се лее още кръв в Турция, а като гори у съседите...Ясно е едно-принципитена светската държава,заложени от Кемал Ататюрк и оформили днешна Турция,се погазватдрастично.Това засега се търпи от Запада,но ислямизацията пълзи...Докъде?

10

:)

преди 8 години

ЕРДО от 13 години е на власт и в Турция вече има 50 000 000(петдесет милиона) ЕРДОГАНЧЕТА,особено НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ всички са наперени, високообразовани, нахъсани ЕРДОГАНЧЕТА - очите им блестят :)ДУХЪТ ИЗЛЕЗЕ ОТ БУТИЛКАТА, връщане назад няма, поне за следващите 100 години :)

9

:)

преди 8 години

ЕРДО прави УЖАСНО МНОГО за развитието на Турция,но даже и нищо да не прав, даже и да краде, даже и да прави каквото си иска,ЕРДО НЕ Е ПРЕДАТЕЛ, гледа интересите на Турция, ОПОЗИЦИЯТА СА ЗАПАДНИ *** :)))

8

Анонимен

преди 8 години

svoboda za kurdistan--dargava s 1000 g. po-sr=tara istoria ot turzite--doshli ot india.

7

Анонимен

преди 8 години

Ердоган го обичат турците и ще го избират до дупка. Имаше едно проучване, четуркините одобряват когато мъжете им ги шамаросват, което било признак на любов.САЩ ще дадат скоро независимост на Кюрдистан и като размяна ще оставят Турция дасе разшири в Европа - Кърджалийско, Разградско, Варненско, Шуменско, Русенско са пълни с турци. Тяхната армия ще мине като на парад нашето подобие на войска и ще си вземат цяла източна България + Родопите.

6

Анонимен

преди 8 години

TURKIA E M,ORTA-ALLAH SELEMET VERSIN.

5

ядосан

преди 8 години

Няма да пишете лоши неща за братския турски народ!

4

:)

преди 8 години

Опозицията пак се е договорила САЩ да им прави предизборната кампания,а на Кюрдите ги прави ЕС :)))))))НИЕ ТУРЦИТЕ НЕ ЩЕМ ЕС и САЩ ***, ЕРДО е нашият човек !!!!!:))))

3

:)

преди 8 години

БРАВО ЕРДО :)))))МАЧКАЙ ВРАГОВЕТЕ НА ТУРЦИЯ :))))ТУРЦИЯ и ТУРЦИТЕ СА С ТЕБ :))))))

2

Анонимен

преди 8 години

t=TURZIA E EDNA UMRIALA DARGAVA-BOG DA IYA PROSTI.

1

Анонимен

преди 8 години

Какви избори ще прави този диктатор? Пълен смех са тези.