85

Анонимен

преди 8 години

пътуват към Страсбург.....

84

Анонимен

преди 8 години

СТРАСБУРГ НЯМА ПРАВО ДА ОСПОРВА КОНСТИТУЦИЯТА НА СТРАНАТА НИ -АКО СТАНОВИЩЕТО ИМ Е В РАЗРЕЗ С ЗАКОНОВОТО ПОЛОЖЕНИЕ У НАС (ДЕФАКТО ТЕ РАЗРЕШАВАТ НА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН ДА СИ СТРОИ КЪДЕТО МУ СЕ ПРИИСКА -?????). А ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ МЪЛЧИ? А ЗАЩО МЪЛЧИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР?

83

Анонимен

преди 8 години

След масовото екстрадиране на роми от Франция, не мисля, че дължим обяснения на френските мишоци, нека да си църкат там.

82

Анонимен

преди 8 години

Тази адвокатка и тя от.... В гугъл излиза като пуснете търсене. Някаква смешна канторица. Има телефони майли.

81

ник

преди 8 години

Страсбург и *** да го духат. Българският етнос намалява с по 1 човек на всеки 7 минути без да е имало война!!! Защо Страсбург не се самосезира за това???

80

akud

преди 8 години

аз искям чрез нпо- тата също да сеьирам ЕС . че същите тези малцинства ми ограбват данъците във вид на помощиби енерго дружествата са пренудени да ме лъжат завишавайки цените си за да компенсират непкатените сметки от роми идр за хиляди лв. към енергото

79

къде е офиса

преди 8 години

Къде се офиса на адвокат Михайлова

78

Анонимен

преди 8 години

Страсбург да духа супата! Червеи нещастни.

77

Кореняк Варненец

преди 8 години

Живея на има няма километър от Максуда под Валентина и за 28 години само един път съм стъпвал там като тинейджър с приятели....голяма грешка....такова бягане беше наобратно поставихме олимпийски рекорди....Всички ще сме доволни тази да я няма и свободно да се разхождаме !!!

76

Анонимен

преди 8 години

Не винете Тяхното поведение е резултат от политиката на политиците.Те, политиците с техните действия и бездействия създадоха условия за развитие на това положение.Те, политиците днес се радват на разделението и противопоставянето на и българи.Тази маса от хора се нуждае от разумно управление, а не само от социални помощи и материал за гласуване.

75

Анонимен

преди 8 години

"Страсбург към България: Къде са ромчетата от "Максуда"?Как къде, те са на същото място, на което ви препоръчвам да отидете и вие- на майната си.

74

Шашнат

преди 8 години

Някой може ли да даде повече информация за въпросната адвокатка Михайлова ?

73

Анонимен

преди 8 години

Не ни е виновен Страсбург, а порочните практики на толериране на ромските общности от страна на политиците. Като има избори обикалят ромите и ги лъжат, поемат ангажименти да не ги закачат. После пък обществеността (с пълно право) ги натиска за обратното и почват цирковете. Навсякъде по общините се знае кои постройки са незаконни, но си затварят очите от десетилетия, правят се на бити мечки, защото им трябва матрял за гласуване.

72

Анонимен

преди 8 години

Тази организация защо не пусна писмо, когато ги изгониха от Франция?Даже Страсбург е в тази държава!

71

ан

преди 8 години

*** е много некоректен!!! Сменете го!!!Неговата преценка е като на онзи от СЕМ дето искаше да спира порното

70

ого

преди 8 години

С влака към Брюксел идват.Аз мога да се гърбя цял живот за 2 стаи а ромите чакат и къща и здраве и помощи и и и и и. Ай сиктир - на техен език

69

C4

преди 8 години

Незаконно е с багер,направо С4 шашките и докато са вьтре прокажените....огьн..ще ги настанят на едно по добро място..Св.Петьр е на рецепцията...

68

БългарияКъмСтрасбург

преди 8 години

За да хрантутим ромчетата, дерем по три кожи от гърба на българите, които питат защо жертваме шанса на неродените им деца да се родят? Ромите пък са нагли и като чуят този въпрос, започват да дразнят българите.

67

чорба-каша

преди 8 години

До Портата-их защо не идеш да бутнеш НЕЗАКОННИТЕ ХОТЕЛИ ПО КРАЙБРЕЖНАТА ИВИЦА НА МОРЕТО В ВАРНА бе идиом,но знай и помни,че за всяко ЗЛО над сиромасите и безимотните и гладните се заплаща тоя който те дърпа дявола той ще те възнагради,имай малко търпение жалко политиче...

66

...

преди 8 години

И понеже ми триете коментарите....Питам Кой ЩЕ ЗАЩИТИ Българина че вече официално и нагледно ни показаха че сме изчезваща нация ???????