67

Йоана

преди 8 години

Айде стига сте ревали!!! Падне малко дъжд и Бойко ви е виновен на вас! Ама много бързо забравяте нещата, които не ви изнасят! Само за това, че направи магистралата до Бъргас, Южната дъга, Околовръстното трябва да му споменавате името 100 години! На черното не може да се каже бяло! А на това видео се вижда алсолютна олигофрения!

66

СФ

преди 8 години

Не стреляйте по даскалицата, тя е по-добра в краденето.

65

Idealist

преди 8 години

Време е да назначат Генерал-губернатор. От където и да е все ще е по-добре!

64

задръстеняк

преди 8 години

ее спокойно, догодина пак ще го разкопаят да сложат този път и канализация. Има тоолкова пари за усвояване, а и нали трябва задръствания да стават. Вижте "малинов" след 4 преасвалтирания колко хубав ще стане...

63

Бат Петко

преди 8 години

Браво, другари Идат избори, време е да се заяждате за всичко, което се прави, и за това, дето не се прави. Дай боже, на изборите повечето хора да си спомнят , че когато БСП и ДПС са на власт, тогава се краде, без да се прави нищо - нито "Цариградско море", нито любимите Ви за заяждане магистрали. Тогава се строи АЕЦ БЕЛЕНЕ, т.е. плаща се, без да строи нищо. Хайде да ви видя колко минусчета ще ми нацъкате, ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ

62

Анонимен

преди 8 години

До 8315 литра на квадратен метър са 15 МИЛИМЕТРА ВОДЕН СТЪЛБ , а не 15 сантиметра

61

крадци?

преди 8 години

Когато нещо се прави единствено и само за да се усвоят едни пари, обикновено така става. Качеството на работа няма значение, важно е парите да отидат при нашите хора.

60

Анонимен

преди 8 години

Проблема с отводняването на този участък е на възраст колкото Цариградското шосе.С почистване на канализацията няма да стане. Десетки години се чисти и проблема си съществува. Необходими са допълнителни оттоци. Това трябваше да стане преди преасфалтирането, но предполагам че не стана защото е липсвала компетентност или е възниканал въпроса за заплащането- дали |Соф. мода или Стол.община да плати допълнителните работи.Проблема ще си остане още десетки години , както е и на Самоковско шосе

59

Анонимен

преди 8 години

Гарантирано от ГЕРБВсичката пара в свирката и после "Цариградско море"

58

Атакист

преди 8 години

Докато ни управляват некадърни и крадливи ***, държавата все повече ще заприличва на *** и не след дълго ще изчезне! Има ли още ***, които се доверяват на ГЕРБ и компания, освен тези дето бъркат у кацата с меда покрай тях?????

57

до 83 ясноли ви е то

преди 8 години

До Анонимен А на тебе ясно ли ти е какво не ти е ясно?Че си Т..............О... и не си цениш парите които даваш в тази държава и за какво отиват.

56

до анонимен 83

преди 8 години

15 литра на квадратен метър е воден стълб с височина 15 МИЛИМЕТРА!

55

Тиквенски ремонт

преди 8 години

Тиквата не се плаши от водното равнище. Тя е куха и винаги плава над водата.

54

sd

преди 8 години

Много е зле оттичането, днеска и по бул. България всички се влачеха с 50, щото знаеш ли къде има езеро от едната страна и колата залита.

53

Илко

преди 8 години

На Бойко "магистралите"

52

ГЕРБерски издънки

преди 8 години

ГЕРБерските издънки много зачестиха напоследък

51

Bit

преди 8 години

Минах от там в пика на валежа. Проблемът се явява, че хората направили ремонт на асфалта ама договорът не включвал и ремонт на ВиК мрежата. Явно са поставили тръбички, като за канала в банята, щото дъжда верно валеше силно, ама чак пък толкова....Абе както винаги добре изхарчени пари на заем.....

50

до 83

преди 8 години

А какво щеше да стане, ако беше паднал дъжд по 150л/кв. метър. Както беше във Варна и Мизия. Щяхте да обявите бедствено положение, и международния червен кръст да ви вади от локвите, смотани близачи на мутренския ***.

49

некадърност?

преди 8 години

Същата история като със снега. През зимата природата е виновна за това, че снегът не е изчистен. Защото ако не беше валяло сняг, нямаше да се налага да бъде чистен.Сега по същата логика - не е проблемът в това, че са строили некачествено, проблемът е в това, че вече близо 15 минути вали дъжд.

48

Анонимен

преди 8 години

Народът ***,животът тежък, скучен