54

Анонимен

преди 8 години

Искам да усетя, а не да ми го натикват по медиите,едно нещо направено от този Рапонкьо за което да кажа, този си свърши работата. Едно поне,а не слугинските трели на купените ***, колко бил нервенен,бесен и справедлив.Едно лекарство за което да се е преборил да не е оскъпено 5 пъти, ток,вода, парно да не се надписват, богатите да плащат процентно,а не 10%, едно дете с тежко заболяване да е изпратил на лечение и т.н.Популизъм на Нта степен е при него.Не му пука за българите, само за гъзеца му

53

да сме честни

преди 8 години

Всички винят политиците, а всъщност народът е крадлив, мързелив и *** - най-големият проблем на България, но май тема табу.

52

Анонимен

преди 8 години

80% OT BENZINOSTANZIITE NE OTGOVARIAT NA NIKAKVI NORMATIVNI AKTOVE--V NORMALNITE DARGAVI SHTE BADAT KONFISKUVANI,REMONTIRAT SE OT NOVITE SOBSTVENIZI,KATO STARITE SOBSTVENIZI ZAPLASHTAT REMONTA.

51

Пердах

преди 8 години

Абе всичко де мирише е терпентин, всичко дето цапа е блажна боя, няма сега да се затормозява с точни фрази тъй де разбрахте го.. Умника

50

.

преди 8 години

Да се държат отговорни също конкретните хора поставили пломбите и преките им началници.При втора издънка, вън от държавната хранилка.

49

свинаря

преди 8 години

Цв.Цв. не е осъден от съда за манипулации,нито е линчуван от народа. Значи не е правил манипулации

48

до 103

преди 8 години

Това за избора на народа е под въпрос.

47

до 77

преди 8 години

"Горивата удариха рекорден спад от 6г. в световен мащаб, в САЩ паднаха почти с долар...тук не само не са поевтинели, ами ти ги мешат с какво ли не!"Ами как да поевтинеят в БГ бе хора, това което ни продават не е бензин/нафта, ами какви ли не мешилки, центата на тези мешилки не е паднала, така че как очаквате да падната цените на горивата, нали се сещате че това означава да продават на загуба. Когато за почнат да продават горива по стандарт спазван от другите, тогава и цените ще са подобни...

46

Анонимен

преди 8 години

А какво има в храните, в лекарствата, в дрехите, в играчките и т.н. Само говорите преди избори, а след това - далавера до далавера. От празни думи попара не става!

45

свинаря

преди 8 години

До 91 За президент или премиер се избира най-добрия сред най-добрите. Щом народа го е избрал, значи Борисов е най-годния да управлява държавата и по добър от него няма. Аз не съм гласувал за него и няма и да гласувам,но народа това реши. И не вади нож,само страхливците го правят

44

Химчо

преди 8 години

Ако в нашата нафта която е с много ниско цетаново число имаше 40% терпентин,то същата тази нафта би била много добра за дизеловите двигатели.Само че терпентина е два пъти по скъп.Няма логика.Виж мазут,вода и други нещица си ги има.Заради тях двигателите чукат,тракат и греят като печки.Разхода се вдига а мотора си отива.И за финал:Терпентин се слага само в нафтата.Зимата е препоръчително в малки количества за да не се парафинира.Сложите ли терпентин в бензина мотора си отива на момента.

43

Анонимен

преди 8 години

ZA VSICKO E VINOVEN GERB--VERIGITE,BENZINOSTANZIITE NA KOGO SA SPONSORI?

42

браво

преди 8 години

БРАВО БОЙКО - ти си номер 1!!!!! Не само горивото е с отвратително качество ама самите колонки са настроени да сипват повече литри, отколкото РЕАЛНО ВЛИЗА в резервоара. И това е за 50 литра близо по 5-6 литра. Така че ОГЪН по бензиностанциите, там се въртят страшни далавери!

41

Анонимен

преди 8 години

Ми тя тиквата и преди 5 г. щеше да брои стълбовете на енергото и да сваля уж тока, ама става при герберастите винаги точно обратното. Та и сегашното репчене ще доведе до още вдигане на горивата, нищо че в Бантустан са най скъпи в момента от цяла Европа.

40

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че в България НИКОГА не е имало качествено гориво! ИЗВОДЪТ: На политиците никога не им е пукало за това!

39

Aman

преди 8 години

В тая държава въобще има ли и един коректен и изряден производител или търговец????????????

38

Нож за свинята

преди 8 години

Борисов е най-НЕгодния да упрвлява държавата. Чистач на *** ще се справи по-добре. Такова упрвление може да се хареса само на попфолкаждий и.

37

Анонимен

преди 8 години

До свинаря За голямо съжаление е така!

36

свинаря

преди 8 години

Борисов е най годния да управлява държавата.

35

Пешо

преди 8 години

Абсолютна симулация на активност и промивка на мозъци в медиите. Много приказки лъжи, а ефекта нулев. Вервайте ми сънародници ще се оправим никога...