69

Анонимен

преди 8 години

Очаквайте след 5 години пак някоя банка да изгърми, нов заем, пенсиониране на 77, да ви казват, че вдигат минималната заплата и след 2 месеца, че вдигат цената на нещо, защото те не се съсипаха да крадат, само градят, плащате техните своеволия от вашите заработени пари, вие си знаете :)

68

Професор

преди 8 години

Проблемът на България са самите българи. Вместо да бързате да ми цъкате минуси помислете малко. Политиците са българи, кметове и прочие са българи. "Бизнесмените" са българи. Кой е виновен? Един пример примерно с Германия - за всеки глас на избори партиите получават по 2 лева там а у нас 11 лв. Защо? Австрия - депутати 245 а население 8 милиона а при нас 6 милиона народ 240 депутати. Да не говорим за Турция с население 75 милиона и 550 депутата.

67

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ ,НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ РУСОФИЛИ ПИШЕЩИ СЕ СА БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИ ! ПАТРИОТИЗМЪТ И НАЦИОНАЛИЗМЪТ СА ХУБАВО НЕЩО ЗА ВСЯКА НАЦИЯ ,НО КОГАТО ТЕ СА СЪЧЕТАНИ И С ПРОС.ТАЩИНА ,ТОВА ВЕЧЕ Е ОПАСНО ЗА САМАТА НАЦИЯ ! АКО ЕДНА НАЦИЯ СЕ ОПИТВА ДА ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТО ИЗПОЛЗВАЙКИ ПРОС.ТАЩИНА ,ТОВА Е КАТАСТРОФА ,АЗ ПОНЕ В ГЕРМАНИЯ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАКОВА НЕЩО ! В БГ. ЗАКОН БОЖИ / СТЕРЕОТИП/ -КОЙТО СЛУША ЧАЛГА Е НАЦ. ПРЕДАТЕЛ И ХУЛИГАНИН

66

Що?

преди 8 години

До Ж ГанчевГлупости, глупости, глупости. Вземете и четете, кои са тея Ран и Ът и стига сте писали тъпотии, от които 101% са изсмукани от нечии пръсти. На първо място за смъртта на България бих обвинявал "справедливата" европейска политика към нас и такива ***, които се доверяват на конспирации все едно в Библията ги пише. До 2006 България има икономически ръст от 8% на година, повече от на Китай. Какви рановци, какви ътовци?

65

Бай Иван

преди 8 години

Щом за собствената си държава сме бели роби защо да стоим тук ?В белия свят на всякъде уважават работниците защото те им правят фирмите велики.

64

Анонимен

преди 8 години

А така, дръжте си децата тук, образовайте ги, научете ги как да слугуват на мутрите с достойнство :)

63

Анонимен

преди 8 години

САМО ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА, СЛЕД 20 ГОДИНИ ЩЕ СА МНОЗИНСТВО!

62

Ж Ганчев

преди 8 години

Той плана РАН - ЪТ, си се изпълнява от 1990, год че и то сега, независимо кой е на власт. Но няма да успеят да ни затрият, каквото и да сторят. По скоро да се готви ЕС, и НАТО...Ха са влезли в съюз с нас, ха са се разпаднали...примери не е един.

61

Анонимен

преди 8 години

Аз си пускам чалгата и жуля ракията. Заплата 350 лева на месец, боб и леща всеки ден, понякога картофена супа и много рядко кренвирши сготвени с гореща вода. ПЪРВО плащам тока, водата и интернета и псувам всички.

60

ао

преди 8 години

Това е статистика за българи на цялата планета ,нали?

59

велика България

преди 8 години

със увеличаването на българите извън страната се увеличавт парите които влизат в България , за сега са 1 милярд на година . Всеки който напуска мисли да се върне в близкото бъдеще на стари години . По долу един турчин пише че ще успеем ако вървим ръка за ръка и аз вярвам наистина че е така . Господи благослови България

58

Анонимен

преди 8 години

Още в следващите 10 години мн млади, сега навлизащи в живота и системата ще видят за какво става въпрос и направо ще се ометат от тази простотия причинена от хора с ограничен и глупав начин на мислене.

57

anonomen

преди 8 години

Не се притеснявайте. Братята роми ще се погрижат това дс не стане.

56

Анонимен

преди 8 години

КАКВА 2070 ГОДИНА ВИ ГОНИ БЕ? В МОМЕНТА СМЕ ПОД 6 МИЛИОНА. РАЗПОЛАГАМ С ТОЧНИ ДАННИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО В БГ. ТОВА ЧЕ ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ СТЕ НАД 7 МИЛИОНА ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ. ТОЧНАТА ЦИФРА Е 5 795 320 ЧОВЕКА БАРАБАР С БЕБЕТАТА. ТАЗИ ЦИФРА НИКЪДЕ НЕ Е УПОМЕНАТА ОФИЦИАЛНО.

55

Анонимен

преди 8 години

По-бързо ще стане от прогнозираното.

54

Ivan

преди 8 години

Abe imali takava DARJAVIca !!!

53

Бобо

преди 8 години

Украинци с и без Български корени.Те се чудят къде да избягат от войната и мизерята.А на нас ни трябват хора славяни и православни христиани.

52

Анонимен

преди 8 години

До до 71Не харесвам София повече от Варна, това е и идеята, ама ти не схващаш, защото приемаш нещата лично и се пенявиш. НАЛАГА СЕ да живея и работя в София, както и много други Варненци, Русенци, Търновци, Плевенчани, Свищовлии и прочие.Варна е прекрасен град, обожавам я. Обаче питай съгражданите си щастливи ли са. Поинтересувай се колко от тях работят по неволя в София. Ако си хлапе и все-още си в гимназията, няма да ме разбереш, а ще скочиш пак да го приемаш лично.

51

Анонимен

преди 8 години

не казват в статията етническите българи колко ще са, понеже те са тези, които плащат данъци. Другите раждат български граждани - ползватели на социалната система

50

Анонимен

преди 8 години

как се гледат 3 деца с две минимални заплати и под наем а ? много ясно че искаме да се изнесем по на запад .