73

Анонимен

преди 8 години

До 90: Еми кво правиш още тука бе? Събирай дружинката и отивайте. Или е по-лесно на бира по цел ден и да нападаш беззащитни деца и възрастни хора?

72

до 85

преди 8 години

може би ти е трудно да осмислиш с малката главичка, но в размирните ромски райони 5 пари не дават за законите, правосъдите и жалкарския ти живот.

71

Анонимен

преди 8 години

Опорните точки пак са пуснали развалената плоча за "доброто старо време, когато..."

70

Гангрената

преди 8 години

Тия,свидетелите/ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛИТЕ/ и те по закона-3 години,ефективно в зандана за лъжа и подвеждане на следствените органи.

69

Анонимен

преди 8 години

ей затова да ви окрадат спестяванията в банките, да ви вземат парите за пенсиите, да бачкате за без пари и да ви вдигат постоянно тока и водата ви е малко.. Цяла нация овце и *** - било нормално дъртия под предлог, че събира пари за децата да изкарва пари. Овце, по-овце, най-овце, българи..

68

Анонимен

преди 8 години

до 82: Какво значение има какви са били децата. Ти къв си, че да раздаваш правосъдие? Като си такъв мъж отиди в размирните ромски райони и се покажи? Дай да направим сметката, за да набиете 10 деца трябва да се съберете минимум 50-60 човека иначе няма да е честно

67

Анонимен

преди 8 години

78, тъй като едно време не се крадеше, мога да ти посоча едно софийско село, в което маса вили се изградиха покрай строежа на местната пречиствателна станция. Със самосвали изнасяха. За ГУСВ също мога да ти разкажа, ама това няма да е според партийната линия и няма да ти хареса. За войниците по генералските вили и отбитите камиони с материали.

66

Анонимен

преди 8 години

ГОЛЕМИ МЪЖЕ С МАЛКИ , КОМЛЕКСАРИ И БИЯЧИ НА МАЛКИ ДЕЦА

65

Анонимен

преди 8 години

сега понеже всички защитници са напрегнали малките си главички да ми обяснят къде е разликата между това да продам 3 хиляди гривничи за по 3 лева, като казвам на хората че помагам на деца в нужда и това да отида при един пенсионер да му кажа, че трябват пари за лечнието на децата му и да му взема 10 хилки?! Къде е разликата бе?! Да, ама те гривничките доброволно ги купували, ми че дядото и той доброволно си е дал последните пари. *** народ заслужаващ да изчезне, каквото се и случва

64

Анонимен

преди 8 години

до 78: Едно време биеха такива като тебе, хаймани които по цял ден нищо не правят и налитат на малки деца и възрастни хора

63

Анонимен

преди 8 години

Едно време що не се крадешеАхахахахаха, да, бе, хич :D Еле пък, ако си началник. Всички изнасяха - кой инструменти, кой готова продукция. Даже имаше един велик фейлетон в Стършел по темата.

62

Анонимен

преди 8 години

До 77: Да почваме от теб?

61

Анонимен

преди 8 години

липсата на бой води до ***. Едно време що не се крадеше - щото отиваш да чукаш камъни и я си дойде - я не. Днес се краде, граби, всички заводи се разпродадоха за стотинки. Превърнаха ни в банананова република, само дето и банани нямаме. Днес внасяме домати от Йордания. Важното е, че пак има мухльовци с вдигнати двата пръста да скачат и да викат СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ, на фона на една изчезваща нация. Демографите го казаха - България ще има, но българите в нея ще бъдат екзотично малцинство..

60

Анонимен

преди 8 години

Какво значи "заслужил си боя"? Децата от блока също майсторят различни гривнички, висулки и други украси, продават ги и така не искат пари от родителите си. Да вземем да ги набием, а?

59

Анонимен

преди 8 години

ДО МИРОСЛАВ И ПЛЕВЯТ И МЕТЪТ И ГРИВНИЧКИ ПРАВЯТ , НИТО КРАДЪТ НИТО УБИВАТ ДЕЦАТА , ТАКА ЧЕ АКО ОБИЧАШ ВСИЧКО Е ТРУД ,БЕЗ ДА КРАДЕШ , А ТИ АКО ИСКАШ КУПИ АКО ЛИ НЕ , НО МОЖЕШ ДА ПОХВАЛИШ ТАКИМВА ДЕЦА , КОЙ ДА ТОЛЕРИРАМЕ В СЛУЧАЯ БИЯЧА КОЙТО НЯМА МОЗЪК КОЛКОТО ЕДНА КОКОШКА ,

58

veli

преди 8 години

dori i da e taka che sa prosili, nikoj nqma pravo da bie dqdoto.A tova che e i t.n. tova e bez komentaar!

57

nnn

преди 8 години

Абсолютно нищо не оправдава зверския побой!

56

Анонимен

преди 8 години

В квартала има няколко екземпляра, като този на снимката. Като няма с кой да се сбият и започват да се бият един с друг.

55

Kiko

преди 8 години

Ama koi te kara nasila da vzima6 grivni be gligan ?? *** kolkoto iska6 !!!! I zatova li trqbva da se biqt hora ?!?

54

МВР

преди 8 години

Този на снимката кой е? Ние издирваме такива индивиди - който е чувал за криминална психология и антропология ще разбере защо