11

Анонимен

преди 8 години

И защо ще му свърши нафтата, да не би да няма по бензиностанциите ?! Нали има уред, който му показва горивото ?!

10

Анонимен

преди 8 години

Много важна новинагрупа *** се връщали от Турция, свършила нафтата щот забравили да заредятотсреща имало бензиностанция, обаче никой *** не се сетил, че там продават нафтаидиотите чакали 2 часа при което *** се изнервилинакрая се прибрали

9

Анонимен

преди 8 години

Голяма драма е било. За съд са тия където са пресичали магистралата. Какво толкова е станало, че му свършила нафтата и са се забавили. Големи мрънкачи сме станали. Ми като са толкова отворени, други път със самолет...няма опасност да чакат два часа във въздуха заради свършило гориво...

8

<><>

преди 8 години

Българино, българино ....нямаш никакви права, няма и да имаш занапред ! Не те бръснат за нищо ......само да плащаш яко и това е ! Интересното че не ви увират кратуните и това е !

7

Киро кофражиста

преди 8 години

Аз вярно съм *** кофражист, само от кофраж разбирам, обаче нещо не ми се връзваАвтобуса спрял щото свършила нафтата, хората отишли отсреща на бензиностанциятаи на бензиностанцията ли беше свършила нафтата, та не можаха да напълнят 2 туби ?

6

Анонимен

преди 8 години

Банда бабки тръгнали да видят къде са снимали листопада :D :D Смях голям, представям си ги как са тичали като изпуснати кокошки и са крякали по пътя.

5

ХХХ

преди 8 години

Пътуващите ако бяха "роми" веднага щяха да ги извозят ! После обезщетения ала баланици и между другото здрав кютек на шофьора и персонала !

4

онбашията

преди 8 години

добре де, отсреща е имало бензиностанция, няма ли една туба тоя рейс?

3

Анонимен

преди 8 години

Аве много кофти мит'рял - кой требе да ви купи нафтата? Кво общо има тука магистралата?

2

Пешо превозвача

преди 8 години

Ако са искали да се приберат, да си бяха тръгнали пеш.

1

Анонимен

преди 8 години

***...