86

АНОНИМЕН

преди 8 години

Русия е длъжна да си защитава границите. А какво оръжие, как и на коя граница това не е работа на никой. Какви ги стиска САЩ на Арабския полуостров при положение, че никой не ги е канил. Или за тях всичко е позволено те са световни господари и всички трябва да слушкат като нашата България. За какво са в Черно море може ли да каже някой - Не Не е за това което се пише ами са надушили много нефт и газ и е време за разорат Черно море и да си присвоят нефта. Техните запаси са отдавна изчерпани.

85

до114

преди 8 години

Абе, гурбетчийо, що не спреш да плещиш глупостите си?Досега беше смешен, вече ставаш противен с малоумието си. Кои държави искали да бъдат с Русия? ВСИЧКИТЕ, ВСИЧКИТЕ НОРМАЛНИ, СУВЕРЕННИ, УВАЖАВАЩИ СВОИТЕ НАРОДИ, ЕЗИК И ТРАДИЦИИ! НЕ РОБИ НА ЧУЖДО МНЕНИЕ И ВЛИЯНИЕ! А това значи целия свят, с изключение на една говедарска държава с нейните 28 пуделчета.

84

Анонимен

преди 8 години

Русофил съм,но не ги боготворя!Защо съм русофил?Защото съм българин.

83

Анонимен

преди 8 години

117. Сьгласен сьм

82

Bayazitz

преди 8 години

Putin ,edin savet ot men ,kogato natiska6 kop4eto ,pogriji se parvata raketa da padne v KENEFISTAN,tova e nay dolnoto pleme na tozi svyat

81

Анонимен

преди 8 години

Колкото и да не ви харесва господа соросойдни пльхове Русия е супер дьржава и по територия и по сила и по красота

80

Анонимен

преди 8 години

Понякога се чудя, това Бг вестник ли е или руски.Ко на интересува военната морска доктрина на ***. Напишете и за доктрината на Китай, Сащ , Сев Корея и т.н.

79

смърт на руските фаш

преди 8 години

"Според агенцията този нов акцент очевидно е свързан с безпокойството на Москва от разширяването на НАТО на изток. "-поради агресивната политика на *** всички съседи на РФ искат да са в НАТО. Канада е разтревожена, че Русия увеличава военния си потенциал в Арктика и е готова да защитава интересите си там с оръжие в ръце. Това заяви канадският външен министър Джон Беърд в интервю за датския вестник .....По думите на Беърд Отава се готви да се вдигне в защита на своя суверенитет в Арктика и ако е необходимо, ще използва сила.

78

Ханонимен

преди 8 години

Извинявайте , АМА... *** , селски *** , не ви ли втръсна да сте пионки на масовата анти-руска -*** пропаганда, дето на всички които имат и 2 мозъчни клетки които функционират такъв тип продължаваща безмозъчна реакционистка пропаганда им е много отвъд банално ... разберете ... проектът да се топи русия за всичко ПРОПАДНА, ДЕМОДЕ е вече, СЪБУДЕТЕ СЕ, най-малоумното ''племе'' в момента са псевдо-журналята , които насаждат тъпотия и мас-истерия , разберете вече масово ви осмиват !!!

77

ЧАР

преди 8 години

ЧУДЕСНО ! НЕ ВИЖДАМ ЗАЩО ПЪК ТЪПИТЕ ЯНКИ ТРЯБВА ДА УПРАВЛЯВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ - ОТКЪДЕ НА КЪДЕ...ТОВА ЧЕ НИЕ ИМ СЕ КЛАНЯМЕ ДО ЗЕМИ И СМЕ ПРОДАЖНИ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СМЕ ЗА ПРИМЕР...

76

Анонимен

преди 8 години

Човек с фамилия Коновалов твърди, че Русия сякаш се опитва "да вземе страха на цял свят", "но щом няма възможност да се изпълни документът, това не вдига авторитета на страната"Преведена от руски на български фамилията Коновалов означава конски доктор.

75

Анонимен

преди 8 години

гол--но въоражен!

74

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен103Слушай руснако,по добро отношение трудно,ще намерите в цяла Европа .Поклон пред героите ви,но и тези които изразяват негативно отношение към паметниците,също имат някакво право.Отдавна в Европа набутаха "паметниците" в гета,тук седят и биват почитани от достатъчно на брой хора,не злоупотребявайте с доверието на една от малкото ,по-скоро русофилски настроени страни!

73

НОВАТА ДОКТРИНА :

преди 8 години

---ГЛАДЕН И С ГОЛ ***---НО , ЯКО ВЪОРАЖЕН!!!!!----

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 101 и по руската е имаше факт е заловиха 12 парашутисти

71

Анонимен

преди 8 години

До 99. И какво ви е доброто само плюете и рисувате по паметниците като диваци !

70

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 97 Украйнците определено има какво да нау4ат от 1923 как се ликвидира асиметри4на диверсия на Кремъл събитията са доста сходни само дето тук ги оправихме за 10 дни има няма

69

Анонимен

преди 8 години

ДО 82ТИ ТАЗИ НОВИНА ПО УКРАИНСКА ТВ ЛИ ГЛЕДА? ХАХАХАХА

68

Анонимен

преди 8 години

До 86. Дльжен си на бежанците те сьщо искат хляб стягаи колана

67

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 90Ало,ти с мяхкия знак(ь),повечето българи сме добре настроени към Русия,но такива писания,като твоята простотия не ни настройват добре,към Матушката ти,или си соросоиден ***,или си дръж езикът зад зъбите,докато ги имаш