62

събуден

преди 8 години

Нека новия ни девиз на всички българи да е :Аз не съм азиатец,а европеец.Инак ни чака ново ислямско азиатско иго .

61

исторически поуки

преди 8 години

Мда,ако някой наивник още не е разбрал какво е ДПС и колко опасни са тези хора за отечеството ни ....Жалко за похабените либерали и демократизатори.Заедно с евроепейко бъдеще ни завещаха и подмолна антибългарска партия .

60

хоп

преди 8 години

Е не съм съгласен ,че античните народи не са останали съвсем.Що да не сме траки ?Славяни ли сме защото пишем на кирилица дадена от.Византия.Кои са българите ?Аз не съм някакъв азиатец,а европеец ..Мисля,че ме разбра?Или не.....

59

исторически поуки

преди 8 години

Турция имаше много лицемерна политика към Америка.След ВСВ наследниците на Ататюрк са приети направо безрезервно в НАТО.Уж да подсилят южния фланг на НАТО.Подсилиха го с окупация на сев.Кипър.А през 2003 не дадоха базата на Америка срещу САДДАМ .Следствието ,че днес те трябва да влязат в близкия изток за да борят ИДИЛ,който се оказа ,че е бъкан с хора на Хюсеин.

58

До хоп

преди 8 години

По-кротко с "групата ***"! Какви сме? Сплав от много народи и племена. Един ги беше наброил 55! Историята на рода Дуло идиотска ли е? Казанските татари, които предпочитат името Булгари, имат ли някакво отношение към народа но Исперих? На какъв език говорят? Да, едни *** ни обявиха за автохтонното население, други изкараха пеласгите траки, трети "командироваха" траките до Памир и Хиндукуш, а после ги върнаха, готите и гетите станаха едно, кимерийците - и те изплуваха. Славяни нямало! Боза!

57

помнещ

преди 8 години

ИДИЛ са фанатици .Турция ще претърпи национален позор и катастрофа.Казвам ви ,Виетнам ще е детска игра,щото това им е по границите.Ще измрат много млади момчета и тогава Турция ще експлоадира.Но пък Ердоган нали искаше ислямка държава???

56

знаещ

преди 8 години

Хубаво е ,че ние българите сме в съюз с едни звезди на син флаг.Нещо непосилно за военната хунта на турците.Бийте се ,ама тоя път тия от ИДИЛ ще ви разкажат играта.

55

@

преди 8 години

Сирия прави главни обвинения за подкрепата на Турция за тероризма срещу Сирия пропускайки през границата си наемните терористи срещу които Сирия се бие като първа линия за спасяване на човешката цивилизация.Тези,които уж са против тероризма но не се съгласуват със сирийците(не говоря за предателите на Сирия,чиято задача е да вземат временно власт за да подарят окупираните Голански възвишения на ционисткия терористичен режим и разкъсат страната)работят пряко и косвено за ВеликНезраел.

54

Анонимен

преди 8 години

Снимката пак не е подходяща! На нея е Еърбас А-400 - транспортен самолет на турската авиация. Въобще не е замислен и пригоден да бъде бомбардировач.

53

хм

преди 8 години

На тия Балкани само едно е сигурно ,че нищо не е сигурно .Западът затова и ни мрази ,а Русия изцеди де що има на тема православие .Турците да не говорим ,правят същото с исляма.

52

хоп

преди 8 години

Златната орда е дело на внуците на Чингиз хан.А мнозината в тая орда приемат исляма,което прави заблудата пълна.По скоро кашата около етноса турци.Вие нали помните ,че група *** от историците ни преди век решиха,че сме тюрко алтайци ,а не индоевропейци ?

51

до историк

преди 8 години

Турция май краде от историята на великите могули?

50

мда

преди 8 години

Ударите какво ще променят.САЩ също стреляха отгоре,но ИДИЛ станаха още по -силни .Целта им е Турция и Средиземно море ако не сте разбрали иде нов Арабски халифат. В Турция масата селяни са против запада ,а той се асоциира с етита на Турция.Армията освен да направи един два преврата и няколко удари ,какво ще направи.Влизайки в Ирак им се готви апокалипсис.Тъй ,че ислямистите ще контролират Турция до 10 г.

49

знайте

преди 8 години

Ти явно си чел ,но Кемалистката история.А Ататюрк е полу българин ,полу евреин .Тъй ,че за Турция му хрумва,когато вижда какво идва след ПСВ.Англия и Франция използваха Гърция и за малко границата ви да минава на 150 км от Анкира .Впрочем я да ви има я не.Та тогава на раята от ислямсо стадо е разказано ,че са турци и гледай кво става,на вместо джихат ,национална държава че и на латинска азбука пишещо .

48

до 85

преди 8 години

Да бе, 16? Поне 60-тата империя е, или 61-та.. не знам, чак да видя в една македонска история ги пише с точност тез работи :)))

47

осъзнат

преди 8 години

Прав си ,не сме били под турско ,а под ислямско робство.

46

трезвост

преди 8 години

Турция никога не е била империя .Империя са били ислямските арабски гази бейове идващи от ислямския изток.Турците са араби и са писали на арабски.Турция е една измислица на Ататюрк и група платени научни кадри.Национална измислица.Ако има империя то пак ще е на ислямска база,но не и турска.Пази ни Боже от исляската чума.

45

Анонимен

преди 8 години

До знайтеОбърках се - турците не могат да изградят империя, но българите реват и плачат в сълзи и сополи "ваааааааааа, бяхме под турско робство ваааааааааааа, 500 години ваааааааааааааааааааааааааа..."Българите сте само една голяма уста и един голям ***!

44

брей

преди 8 години

...мръсната работа на Запада и чича ви Сам, май, май... турците ше я свършат.

43

Хюсню

преди 8 години

Да се изпратят незабавно елините 61-ва Стрямска механизирана бригада и 5-а Шипченска Казанлък в помощ на братската турска армия.Вместо да ми лежат по сенките и да вземат по 1000 лева,можем да ги дислоцираме в района на Газиантеп да охраняват границата.Нали все за мисии реват......