36

ИСТИНАТА

преди 8 години

*** е под робство на собствените си чорбаджии и иззедници! Бай *** - чорбаджиларя бизнесмен, мошеник до мозъка на костите си и селски тарикат.....народа го доят и стригат ей такива нещастници така както турчин не го е правил под турско робство!!! Рая сме...рая сме долна и покорна която сама си такова майката!!!

35

м

преди 8 години

ще изгоните и последня турист от родното Черноморие и ще се самоизядете ....собствениците на т.нар. имоти.После да не рИвете, че от сезон на сезон все послабо става.

34

Анонимен

преди 8 години

На тоя тип поне може да му проверят източниците на доходи и какви данъци е платил за тях.

33

KZL

преди 8 години

Тук колежката разправя, че имало друг път който е заобикалял това място и съзнателно бил затрупан с клони и камъни за да може тоя наглец да започне да събира парите.

32

ми

преди 8 години

Какъвто зетя такъв и тъстът - ***.

31

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

"Прокуратурата обаче не е образувала наказателно производство срещу въпросната престъпна мрежа, от която са се облагодетелствали и политически лица, защото е изтекъл срокът от 10 години от извършеното престъпление."А ПРОКУРАТУРАТА КАКВО ПРАВИ ПРЕЗ ТОВА ИЗТЕКЛО ВРЕМЕ - СПА, ПО ДУПКИТЕ ЛИ СИ БЪРКА ИЛИ НА НЯКОЙ В ПРОЦЯПКАТА ГЛЕДА...? О НЕ...ЙОРДАН ЦОНЕВ ГИ ПРИСПА...

30

Анонимен

преди 8 години

На мен пък въпросът ми е,защо Халваджиян е бетонирал скалите на "Германката",нека мерим с един аршин,но арменеца сега е удобен,праща шутовете си по предизборните прояви на ГЕРБ.А иначе дано Цонев си го "отнесе"заедно с родата! Само,че точно в момента се водят пазарлъци,как всички да са доволни и да замажат очите на балъмите.

29

Neli Megrabi

преди 8 години

В държавата-мафия, за голямо съжаление,тези неща не са новина. Ще се изненадам, ако т.нар. правосъдна система вземе мерки / не да се самосезира/. Сега отново правят пазарлъци да си нагласят удобна за тях съдебна система. Затова и този човек е толкова нагъл. Оказва се, че народа излишно издържа 240 човека, правещи и непрекъснато преправящи закони, щом никога за 25 години властта не е имала волята да ги изпълнява. На първо място е келепира и нищо не се е променило.

28

Анонимен

преди 8 години

Хората които искат да минат трябва да почнат да правят като този наглец.Минаваш без 10лв и да ходи той да те съди, да видим докъде ще го докара.Да докаже пред съда на какво основание ти ги иска, как е придобил собствеността и как издава касов бон за преминаване.

27

Анонимен

преди 8 години

Ходихме там преди 5 години някъде, още тогава си събираха такса "паркинг" за някаква прашна полянка, където ако намериш място под дърво е късмет. Смятайте този е станал милионер.

26

Напротив ...

преди 8 години

"Някой да обясни на този селски ръб, че по закон, пътя не е негов!" - напротив - негов е!!!След като е тъст на Данчо Ментата е ясно, че държавният апарат работи за него!!Я да пробваме ти или аз да се сдобием с имот в "Националният" Парк Странджата!!!Я да пробваме да направим фирма за ВЕИ!!!Няма да стане - тази дЪРЖАВА отдавна е феодална!!!

25

Анонимен

преди 8 години

Като смята, че има право да взема такси, касови бележки издава ли. НАП, стига да искат, могат веднага да го настъпят. Ще намерят поне 10 различни основания.

24

Анонимен

преди 8 години

Нема ли някой пенсиониран военен на 79 години да реши да мине по тоя път и да се опитат да го изнудват.

23

Анонимен

преди 8 години

Тоя няма ли да му хвърли един бой, пък после нека си прави каквото си иска!

22

Веско

преди 8 години

Кой му е продал пътя на този психопат?И въобще могат ли да се продават пътища.Няма прокуратура.У ще продадат и въздуха и него трябва да плащаме.

21

дфггдфгх

преди 8 години

А защо не проучите ,кога го е придобил имота?

20

Пантелей Пътник

преди 8 години

Данчо Ментата съм го виждал пиян като кирка да излиза от един хотел в Солун, естествено подкрепят от две дългокраки красавици...разполага с пари човека, харчи ги, очевидно не му пука, че някой ще му развали рахата!

19

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

18

rm

преди 8 години

А смятайте ние какви сме щом позволяваме на такива въшкари и каскети да се държат така.

17

ист

преди 8 години

Беше ми домъчняло за Данчо ментата - финансов брат на Бисеров. Нали не се чудите защо ги поканиха в ДПС. Ало НАП - за този важи ли закона за търговската дейност -касови бележки, датъци, декларации, или тези от ДПС са над закона. За съдът няма да говоря, защото не намирам прилични думи. Съдията който отменил присъдата на каишка ли е бил.