186

Чекист

преди 8 години

До ШопДве думи и пак грешки :)... КоторЫй се пише...

185

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 243това Псаки ли ти го разказа ?

184

НФБ

преди 8 години

Олигарсите в сащ готвят трета световна война..хвърлят Европа в ада на войната..Сащ се страхуват от Европа защото заедно с Русия са фактор..ресурси и технологии..близост до Африка и Азия. .реално сащ са откъснати от света..Англия играе двойна игра с Европа. .Европа винаги си е патила от войни и грешна политика..

183

Чекист

преди 8 години

Пичове няма смисл да му се връзвате. *** става само гаргара си прави човек с него. Той е толкова зле милия, че даже не може да го осъзнае.ГУРБЕТЧИЯ кажи сега мишок рошав хляба вече 800 рубли ли е или 1000. Дай някоя свежа сводка от Ютуба...

182

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯама Руснаците правят учения ...а ние гледаме как се првят учения .....рано или късно ще се подобрят ...ще спрат да падат самолети ..и ще станат модерна Армия..а ние пак ще гледаме учения и ще си питаме ...бре що спряха да падат...който нищо не прави той не бърка !

181

Чекист

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯХахахахахахахахахахаха разбиваш. *** кво да иска от теб човек. Хляба 200 рубли, нали имало клипче в интернет на ютуба. И в тази тема пак си бос. Явно пак от някое клипче на ютуб си се информирал... Охохох ти си уникум... :)))

180

НФБ

преди 8 години

Тези самолети и базата в Крим са насочени към терористите. .а не срещу сащ...това са отбранителни оръжия. .Русия не е враг на сащ..

179

До гурбетчията

преди 8 години

Абе смехоран,НАТО ги бива само да Фърлят някоя бомба от 10 000 м и дим да ги няма.Я виж ,че не могат да се оправят с десетина двадесет хиляди чалмари въоръжени само с автомати и гранатомети .Ти говориш за Русия.Ами явно натовските генерали имат досто по-различна информация от теб ,иначе нямаше да ги е страх

178

не за дебили

преди 8 години

Четейки последователно постовете,забелязвам следното:Тези, които се изявяват като русофоби,всъщност са русофили.Ако се съмнявате, обърнете внимание върху това,че почти винаги коментарът им завършва със съжаление за мрачната прогноза за съдбата на руския народ.И ако това не е ***,здраве му кажи!

177

До Гурбетчия

преди 8 години

Бъркаш сегашната армия на Русия при Путин с армиято по времето на пияния Елцин.За десетина години доста нещица се промениха в Русия.Особено в превъоръжаването и модернизирането на армията

176

НФБ

преди 8 години

Посочете една страна в Азия Африка. .Латинска Америка. .която е богата на природни ресурси и която е налазена от сащ да е просперираща. .сащ дават мизерни заплати на миньорите. .извличат ресурсите и оставян мизерията. .Хайде дайте една държава за пример дето е цъфнали при сащ. .сащ СВЕТОВНИ ЛИХВАРИСВЕТА ИМА НУЖДА ОТ НОВ ФИНАНСОВ МОДЕЛМНОГО ПОЛЮСЕН СВЯТ. .БРИКС Е НАЧЕЛО ТО. .

175

Чекист

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯТвойте партньори визите не искат да ти махат, а ти си готов да им оближеш... Кои са тези нейни съседки които искали не знам си кво? Соломон Паси? Той ли е България? Или Порошенко е Украйна?

174

До 220

преди 8 години

А сърбите свалиха Стелт с прашка многознайко -помниш ли ?

173

Анонимен

преди 8 години

Ай, честито Рейтиън и Локхийд захлебиха за стандарт-и и пейтриъти. Макар, че Ту-22 падат и от С-200, проверено е. Горките кримчани...

172

До 220

преди 8 години

Лол, 220Той и Хитлер щеше да покорява СССР за 1 месец. От 3 века все се напъвате и все бой ядете от Альоша. Не ви увряха ГМО кратуните, че с лошо срещу Русия не се върви.

171

кк

преди 8 години

аз мисля че богатите държави от нато обещаха инвестиции,работа и по добър живот на източно европейците,не си спомням някой да е искал защита и оръжия и война с някви руснаци които нас изобщо не ни интерисуват..много от нас живеят на прага на бедноста,дано от запада спазят своите обещания и да не ни занимават с глупости от рода на какво правели суснаци,мчсулмани,китайци и тем подобни..ние искаме нови фирми които да ни развиват икономиката

170

Бисмарк

преди 8 години

Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост.Ото фон Бисмарк за Русия и руснацитеНе бъркайте флегматичността на Русия със слабост. Русите дълго запрягат ръкави, но бързо пристигат. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето.Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе!

169

Анонимен

преди 8 години

Това е отчаяна мярка на изкукуригалото джудженце. Грузинците по време на техния конфликт свалиха един ТУ-22, със стар БУК взет втора ръка от Украйна. Нямат никакъв шанс срещу модерна ПВО система. На радарите се виждат като че иде боинг 737....

168

Анонимен

преди 8 години

"Непотопяем самолетоносач в Крим......" - да не стане подводница, бе, ...експерт Фролов:)))))))))))

167

НФБ

преди 8 години

До гневен българинЗнам как дядо ти се защитаваше през турското робство. .Как предаде Левски. .Ботев. .Райна княгиня..волов. .Бенковски. .