94

виц

преди 8 години

обява от гръцки вестник:Търсим сезонни работници за чистачи в хотел. По възможност от страните, които редовно ни отпускат кредити и после не им ги плащаме. Така парите ще се върнат по-бързо при нас.......Дори всички дългове да се опростят на Гърция те пак няма да се оправят от днес за утре.

93

Анонимен

преди 8 години

Нали беше надъхан да даваш пари бе тиква

92

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109...50те години Германия е имала големи дългове натрупани преди и през войната, включително и към Гърция. Тогава се взима решение дълговете на Германия да бъдат опростени, Гърция също подписва споразумението. Тези дългове нямат нищо общо с репарациите.

91

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 110съвсем сериозно, виж какво става в Иран. виж митингите, виж публичното говорене, хората искат да се обвържат със запада..

90

до 102

преди 8 години

Този който обижда си ти ...... Виж си епитетите. Всеки си има мнение,а моето за Путин не е по -различно от на всеки средностатичтичеки човек ,които не харесва лъжите,убийствата и подлостта.

89

Анонимен

преди 8 години

"И без това Русия лека полека отпада от играта(вчера Обама им взе и Иран)"...Ама сериозно ли?

88

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 97 германия е НЯМАЛА дългове Плаща репараций някой са опростени НО след войната са работили 2 години БЕЗ ЗАПЛАТИ за възтановяването си ДОБЪР ПРИМЕР ЗА МЪРЗЕЛИТЕ в гърция.А И ЗА НАС

87

Анонимен

преди 8 години

220 милиарда от заемите на Гърцита са отишли директно обратно при кредиторите. Това го потвърди и италианския премиер. Скоро и България ще стане така - тази година за да избегнем фалите взехме 16 милиарда да платим срари задължения, догодина нови плащания, държават пред фалит - айде пак 20 милиарда и за няколко години ще ги натрупаме повече от Гърция.

86

Анонимен

преди 8 години

Да дадем пара на Гърците е все едно да си отрежем парче живо месо и да им го сервираме в тавената!

85

Дженъри

преди 8 години

Международният ΕВРЕЙСКИ БАНКОВ КАРТЕЛ (МВФ - ЕЦБ) и Меркел, превэеха Европа беэ война!!!

84

Анонимен

преди 8 години

Соросоидната *** сън не я хваща от мисълта за Путин, обсебени са от Путин щом и под тая статия която няма нищо общо с него продължават да го коментират и да изливат злобата си.

83

Анонимен

преди 8 години

Нищо и никога не може да въърне Гърция щото 300 милиарда са изядени и изс..ани в клозета!и сега какво искаг..още милиарви да ги изядат и изсе.ат!и после какво става!?пак същото до бемкрай ли?да си напускат скапаната гърция и да тръгват по света да работят и да си изкарват хляба!

82

до 97

преди 8 години

Ами тогава трябва да се върви към някакъв нов финансов ред.И без това Русия лека полека отпада от играта(вчера Обама им взе и Иран) Трябва да се помисли за нова финансова схема.Банките са кошмар и постоянно провокирайки такива кризи ще ни вкарат в спирала от кризи .Не е зле в Г8 да бъде поканен Иран ,например ,на мястото на компрометираната Русия.Примерно,не казвам ,че Иран има силите за това още.

81

До 95

преди 8 години

Ние действително сме умници, а ти какъв си? Една подстилка за избърсване на краката. Това че не харесваш Путин си е едно на ръка, никой не те кара насила, ама да го наричаш с тези епитети, които напълно подхождат на краварчетата си е чиста шизофрения. Айде *** се прегледай! И децата вече разбраха кой е подпалвача и пиромана на Земята. Там, оттатък голямата локва...

80

RAD

преди 8 години

До Да се четеАбе, я кажи нещо за изнесеното БЕЗПЛАТНО злато за СССР по Живково време... Още си е в руския трезор на ***. Нещо ще връщат ли а? Какво се чува от шефовете ви в Кремъл?

79

Bulgaria

преди 8 години

Пак пишете за Гърция,отвличане на вниманието от проблемите в България.Толкова сме зле,че единствената утеха ни е да има някой по-зле от нас.Заплатите в Гърция са намалени на 50%....а познайте колко е минималната в момента?400 еврака?В България знаете ли колко е?200 еввро?значи половината в Гърция е 100% повече от нашето.

78

odessa

преди 8 години

kato e prostachki da e prostachki. kyde e onova prase monika luinski?

77

анонимен

преди 8 години

Гърция не е закъсала.МВФ да я накара да приватизира както изви навремето ръцете на България.ес да почне да инвестира в страната ни както в Гърция а не само техните фирми да цицат от нас.ние не искаме да даваме на хора които само танцуват сиртаки. Нали казаха не на реформите не им вярваме

76

хей ,умниците

преди 8 години

Отговорих на преден пост касаещ казано от Клинтън в предизборна реч.Нищо повече.Путин не го харесвам ,защото е подлец ,лъжец и убиец . Но има хора ,които са достатъчно глупави ,за да харесват такива неща.

75

NO MORE MERCY

преди 8 години

Da mrut gadnite glusni bankeri i politici! DA MRUT KAT PILCI!!!