27

до 40

преди 8 години

То като гледам за голата рубла и евразииския съюз са се наредили опашки кой му пука за рустаците нека си тънат в калта нещастниците.

26

frapedaki

преди 8 години

Elinite sa kazali "siesta" ;) mnogo jega - adi banio !

25

Анонимен

преди 8 години

Нали гърците гласуваха с ОXI какви европейски съюзи какви 53 млрд. какви пет лева показва им се един среден пръст и точка то бива наглост и хитрост.

24

Анонимен

преди 8 години

"тъй като гръцката криза засяга и страни извън еврозоната, като България и Румъния.". Откога сме извън еврозоната ?!

23

от панама

преди 8 години

Европейския съюз трябва да приложи план за изравняване на стандарта на живот в страните-членки. Може например задължителна минимална заплата в целия съюз или други мерки, но така не може да продължава. Докато има огромно неравенство в заплатите, проблемите и сътресенията ще са още по-големи.

22

Спирос

преди 8 години

Елинакис не разбиракис, елинакис-демократакис! Кира Меркелакис да давакис още евракис, елинакис не свикналакис да не им се угаждакис! ВЕДНАГАКИС да дават евракис, че тавернакис и узакис не чакакис, а елинакис искакис да купонясвакис!

21

Благовест

преди 8 години

До ГенадиВ този твой Европейски дом гърците работят като часове най-много. Въпросът е в липсата на достатъчна продуктивност, която не зависи само от съответния работник. Тук са иновациите, материалната база и прочие.

20

Даола

преди 8 години

Планът на Европейските "лидери" е ясен: замразяване на преговорите, нови избори и послушно правителство, което да играе по свирката им както преди Ципрас. Иначе и други държави от ЕС ще ревизират политиката си и съюзът наистина ще трябва да се промени.

19

BG

преди 8 години

До 15 - другарю или си пий хапчетата или ако си *** - много лошо работиш ! Тройката била "изнудвала" Гърция ?!?! Да ама в момента гърците са тези с протегната като просяк ръчичка за пари ! Като казаха НЕ на референдума що искат пари ?! ЕС не е благотворителна организация, нито пък някой е "вързал" гърците - всяка държава е суверенна и независима да прави какво реши ! Гърците като казаха "ОХИ" ами да излизат от ЕС и да си търсят пари от другаде ! Демокрация и свобода ! Що реват пред ЕК ?!??!

18

Анонимен

преди 8 години

Гърция без Ципрас & Co, това е решението !

17

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

До ВасилевКогато Кунева и останалите слуги на световния елит върнат на България заграбените богатства и възстановят АЕЦ и другите работещи предприятия от времето на социализма.Когато заробващия *** съюз ни върне поне стандарта от Живково време.Когато ни върнат спокойствието и сигурността, която имахме преди.Когато България е на българите, а не на НЕбългарите.Тогава !

16

Анонимен

преди 8 години

ako im oprostqt i 1 evro tova shte bade prestaplenie sreshto 4ove4estvoto koito e ql i pil sega trqbva dasi plati bezplaten obqd nqma garcite trqq go nau4at tova

15

Анонимен

преди 8 години

Ако иска по високи заплати и съответно пенсии, бъларинът трябва да се научи да работи. Българите са мързеливи, непроизводителни и лоши работници. Един работник на запад е 10 пъти по производителен от един българин, затова там заплатите са 10 пъти по високи.

14

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Гърците живяха 40 години като богове. Сега, каквото и да се случва, те са си взели своето.Подозирам обаче, че пак няма да са по-зле от нас.Въпросът е - ние докога ще живеем като просяци, финансово дисциплинирани и послушни роби на Еврогейския съюз ?!

13

(-_-)

преди 8 години

Това, което прави тройката с Гърция си е чисто изнудване и тотално пренебрежение на волята на народа в името на отстраняването на неудобния Ципарис от власт. Същото ще стане и с нас ако се появи на хоризонта някой политик, който посмее да защити национален интерес!

12

заря

преди 8 години

Проблемът на европейците е СИРИЗА. Ципрас каза А, и търсят начини да го свалят преди да е казал и Б. Това е. Гърците тръгнаха по правилния път, и дано успеят да продължат по него. Ципрас трябва да е начело.

11

Анонимен

преди 8 години

ЕС се разпада.

10

Анонимен

преди 8 години

до 1: Пази се да не сънуваш да работиш, че може да получиш инфаркт !

9

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА в да си видял в друг сайт нещо за кардашянката, няма ли новини за нея?

8

Ангел

преди 8 години

Отмениха срещата:-)))Спомени отказармата- излиза старшината и вика-санденя се отлага- младшите командири при мен.Та и Меркел така....