63

СМЕРТЬ РОССИИ

преди 8 години

До БобиКомунисти управляват само у нас и в Русия.В другите бивши членки на СССР комунистите ги набутаха в *** *** и някои от тези държави си повишиха БВП 6 пъти за 20 години като се превърнаха в нормални държави с непоносимост към престъпността.У нас руските *** са готови на всичко да боикотират съдебната реформа защото иначе кагебееца Путин може да им свети маслото.

62

Анонимен

преди 8 години

А нали Русия беше изолирана от света, както писахте довчера. Половината свят на нейна страна-това се казва изолация. Редно е да попитаме, колко милиона начисляват приятелите на Сащ. Само някакви си 700 милиона хора живеещи във фалирали страни.

61

българин

преди 8 години

Леле, леле, леле, стана страшно, май освен Боби, има още 1-2ма изтървани от психиатрия. И драскат, и дрънкат, и не знаят какво, но продължават. Страшно! За работа, обаче, не ги търси - противопоказно им е, те са теоретици, на наркотици, явно.

60

Анонимен

преди 8 години

Какъвто и блок да се "заформя" Русия ще е суровинният доставчик !

59

Анонимен

преди 8 години

измести САУДИТСКА АРАБИЯ от 1 място на износ на петрол за КИТАЙ, защото продава за юани, а арабите искат долари. Когато и те кандисат за юани - НЕФТОДОЛАРА го чака много лошо бъдеще

58

Кремльовски лъжи

преди 8 години

Китай отново го начука на Путин и Русия. Преди седмица декларира че поддържа териториалната цялост на Украйна т.е. не признава анексията на Крим. Преди ден пък направиха официално заявление, че нямат никакво намерение да сключват военен съюз с Русия още повече ако той е насочен срещу трета страна. Третата страна разбира се е САЩ, който е основният търговски партньор на Китай. Силата на Сибир остана да се финансира само от Русия. Руските ура патриоти са попарени като попикано мушкато

57

Анонимен

преди 8 години

И този съюз ще си остане виртуален, прекалено малко общи неща имат трите нации. Е, освен имперските амбиции и желанието да противостоят на запада. Не мисля, че това е достатъчно. Помежду си имат дори по - големи противоречия, доверие помежду им няма как да има. Те и натовските държави се шпионират помежду си, а пък Русия, Китай си действат по имперски брутално, Индия (гълъбарите) и Пакистан как ще мелят заедно, направо идилия.

56

българин

преди 8 години

До чао 73:"многолюдни страни с много полезни изкопаеми и силна икономика" - те тоа цветен сън сакам да ми го изясниш, ама научно. Апропо, на кое викаш "силна икономика"?

55

Анонимен

преди 8 години

То пък у нас една свобода, много важно че мога да кажа ,че Боко е пед--раст, той си има милиарди, пък аз си броя стотинките.

54

....................

преди 8 години

Един милиард индийци и растяща икономика. Милиард и половина китайци и първа или втора икономика в света. Бразилия която изпреварва русия по БВП вече......... Е в тоя ред на мисли русия каква е в този БРИКС ? Бедния роднина от село ...........

53

Боби

преди 8 години

До Одисей 67Ти май пропусна основното в БРИКС? Как някоя голяма страна разсипва някоя малка страна и за колко време? Пример Германия иска да съсипе Гърция 2007 година щото намериха петрол в средиземно море. Дадоха много заеми на Гърция на кило както се казва за каквото и да е и пуснаха собствените си фирми да работят. Всичко е идеално но половината неща не са нужни реално на Гърция. Огромните заеми удавиха Гърция за по малко от 10 години.

52

СМЕРТЬ РОССИИ

преди 8 години

До до До русофилГовньо оня ден един като тебе щеше да идва да ми навира пушката отзад.Още го чакам.

51

az

преди 8 години

до 66 , ясно колко изобщо имаш понятие от икономика, какво остава пък от макроикономика

50

Анонимен

преди 8 години

Соросоидната седерастия е бясна, ще им спрат субсидийте.

49

Кат Русия няма втора

преди 8 години

Ай, Специално за този който се кани да беси 80% от българския народ ще трябва да се отваря пак свинарника в Белене

48

***

преди 8 години

Това руснаците са големи комплексари. За тях е по важно да правят мръсно на америка отколкото да си оправят своята държава. Малко са като нане и вуте. Може би щото точно американците са спряли тоталитарния СССР да завладее цяла европа. И сега имперското мислене на руснаците не им дава мира. Пожелавам им по скоро китай да ги прибере за да не ни тормозят.

47

Анонимен

преди 8 години

Относно Анонимен 75:Опааа, още един са изтървали от психиатрията!

46

отново

преди 8 години

Бългприя в задния двор.

45

българин

преди 8 години

До Боби 65:Тебе пак ли те пуснаха от болницата, бе момче? Сигурно са ти ходатайствали сродни души - я от АБВ, я от БСП, я от Атака. Хубаво, ама няма как да ти присадят акъл, та поне си пий хапчетата. Тия басни, дето в "бившия" СССР не управлявали комунисти, ами капиталисти, може да си ги разправяте с ченгетата и дъртаците в комунистическите клубове, а у нас вече и децата знаят, че тези "капиталисти" са си същите командващи комунисти - днес са тези на ***, от КГБ. Тичкай да пиеш хаповете.

44

Анонимен

преди 8 години

РУСИЯ СЪЗДАДЕ ПРАВОСЛАВНИЯ ИЗТОЧЕН БЛОК С ПРАВОСЛАВНИ ДЪРЖАВИ КАТО КИТАИ И ИНДИЯ ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ Н А ЗАПАДА! СЛАВА!