4

Ф.С.В

преди 8 години

Европейските политическокапиталистически лидери са на арената готови да накажат Гръцкият народ -с цел да покажат на другите европейски народи -какво е капитализъм,МВФ и да внушат страх и подчинение в хората- Уви това няма да им се получи и те го знаят - Ключът на гръцкият успех е - Първо няма да върнат милиардите (няма да си приватизират държавната икономика Железници заводи НЕК острови и т.н.)НО и Гърция ще преговаря с Европа за газта !-Защото Руският газ ще минава от там (Гърция извън ЕВропа)

3

Кукувица

преди 8 години

Само преди 3 години на Гърция са опростени 107 милиарда от тяхния дълг. Колко искат да им се опростят още на тези крадци?Още нещо- ощетени са само частните вложители. Това също е показател колко демократична е демокрацията.

2

Анонимен

преди 8 години

JvА защо трябва да им се правят отстъпки. Нима Ирландия, Естония,България, Румъния, Литва и т.н. не минаха по същия път?

1

Анонимен

преди 8 години

Хич няма и да плача за ЕSS. Да плачат хрантутниците в Брюксел със заплати от по 30 000 евра, джобни за още толкова, тумба сътрудници - разбирай шуреи, шуренайки, любовници и пр., пенсиониране след 5 години работа - яко плюскане, а уж нямало безплатен обяд и пр.