8

Ха- ха- ха

преди 8 години

До За разнообразиеПутин и Берлускони са най-известната гей двойка. Много се обичат и всички русофили им се радват. Скоро може и да се вземат. Зестрата на булката е Газпром.

7

Анонимен

преди 8 години

Няма и да има съчувствие. ЕС без Гърция ще оцелее, но със сигурност ще се разпадне, ако се окаже, че налаганите ограничения на всичките бедни държави в съюза са напразни. Двойният стандарт по отношение на старите богати европейски държави се преглъща някак, ама да ми кажат, че Гърция е някакво изключение от правилата, че за тях може, а ние трябва да мизерстваме, такъв ЕС не го искам.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4В момента гърците нямат нищо друго освен ЗАДЪЛЖЕНИЯ !!!

5

За разнообразие

преди 8 години

През уикенда Путин и Берлускони ловиха риба в планинския Алтай и се наслаждаваха на концерт на хореографския ансамбъл "Урсул".

4

***

преди 8 години

*** звъни на ципрас по телефона : Щирлиц може да се прибираш. Работата е почти свършена. Фалираме гърците, чакай следваща задача :D

3

Анонимен

преди 8 години

Най-бедни сме, защото нямаме политици като Ципрас да ни отстояват правата с кимане на глава и затваряне на реактори накъде.

2

Анонимен

преди 8 години

Kakva glupava statia

1

Т. Георгиев

преди 8 години

Специално ние сме бедни, защото сме глупави.В продължение на 25 години политици и престъпници постоянно да крадат, а полицията ги защитава и краде заедно с тях. Щом от 25 години насам се краде безобразно и все още има неща за крадене, значи не сме бедни.