30

ISTINATA

преди 8 години

Такааа, на вниманието на празноглавите Воленови *** които се опитват да издигнат гърците в култ и пример за гордост и непреклонност. През 2012 Гърция получи 50% опрощаване на държавния си дълг! След това получи 400 млрд EU субсидии. След това получи още 200 млрд спасителен пакет. След това получи още 100 млрд ELA пакет. И след това получи още 200 млрд помощен пакет за следващи години!!!!!!!!!!!!КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ?????? ПУТИН ЛИ ЩЕ ИМ ДАДЕ ЗАЕМ СЛЕД КАТО И ТОЙ ИМА НА БЮРОТО СИ СМЕТКАТА НА БЕЗДЪННАТА ЯМА ГЪРЦИЯ!! ЗАКРИВАЙ!!

29

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера нас българите,защо толкова завиждаме и плюем сега по гърците.Замисляте ли се,че следващата Гърция сме ние с тези прогресивни външни дългове които правим последните 25 години.А да вярно дълга на Тодор Живков-от 8 млрд.Този дълг,когато беше правен,беше и планувано обезпечен с приходите от златните находища,с които за 3 години щеше да бъде напълно погасен,защото тогава тези находища бяха българска собственост,не чужди концесии.А и имахме взимания от Ирак и Либия за 4 млрд

28

Блокиран в Дневник

преди 8 години

А относно "погрома на Виденов" да ви кажа, че "международната общност" са ни изманипулирали доста леко.Целта на "международната общност" е била да разкарат Виденов от власт, за целта са спрели финансирането на България и следва фалит.Така че смятам че е ясно какво представляват МВФ и ЕЦБ - мафия.Но в държава със силни земеделски традиции кой можеше да се досети за такива сложни игри, нали?Иначе Виденов не е по-*** от пожарникаря, както може да се досетите!!

27

Блокиран в Дневник

преди 8 години

За много българи е абсолютно непонятно как може да се бориш срещу по-силните.И гледайки нашата история това не е никак чудно.Най-трудно е при политиците, където традицията повелява да се намърдат най-големите подмазвачи и конформисти.Да - боли много когато се бориш с по-силните, но това е пътя към свободата.Да - ще има тежка криза в Гърция, но ще спасят Гърция от разпродажба.

26

Анонимен

преди 8 години

Тука четя разни коментари на разни тапунгери или по точно ***-,,Гърция избрала свободата извън ЕС,,-Абе нали и ния преди 2007 бяхме извън ЕС, и бяхме в страпен просперитет,особено 1996_7.Стига с Тая Пропаганда-***

25

Брaнник

преди 8 години

Скоро Гръцкaтa aрмия ще се нaмеси и ципросa ще увисне нa бесилото, бaрaбaр с болшевишкaтa му хунтa! Нещaтa се нaреждaт по нaй- удaчния нaчин! Бог с нaми!

24

до 26

преди 8 години

Кредиторите ще пият по една студена вода. Какво ще им напрвят?.

23

пешо

преди 8 години

чудя се аз как е възможно гърците да са толкова ***, чета тук коментарите и вече ми е ясно - простотията е повсеместна. "браво на ципрас", "гърците избраха свободата", "не искат да са колония на ес"... хайде да ги видим догодина по това време колко ще им е добре като са "свободни"... колкото и на нас 96-та година. само че ние тогава паднахме от ниско, защото вече бяхме ограбени, а гърците имат да падат от доста по-високо...

22

Анонимен

преди 8 години

Тоя да не си мисли че това са милионите от бюджета които се изпариха докато той беше финансов министър

21

Български Саракт

преди 8 години

Те, хората, много добре знаят, какво правят, мръсен син евреин, излапал половината Пловдив. Виж, как си добре наяден и охранен! Загладил косъма от "масовата приватизация". То не бяха стокови борси, то не бяха цели предприятия, всичко излапа, *** и ламя ненаситна. Та, ти ще им даваш акъл, *** ненаядена, която една сутрин след усилено среднощно лапане, отърчала до тоалетната и га клекнала та ***!

20

:-D

преди 8 години

И Пилат Понтийски така: Нека народът реши кой да живее - Исус или Варава, аз си измивам ръцете и... си измил ръцете. Ципрас вече забърка кашата съвсем, няма къде да иде и: Референдум. Народът да реши. Такива неща не ги решава народът. Все едно преди битката генералът да пита войската каква да е стратегията и тактиката на боя. Нали за това е генерал! Да води. Този е поредната соц-популистка мижитурка.

19

Никола

преди 8 години

Муравей Радев не казва нищо по различно от коментарите на повечето световни финансисти . Ципрас ходи по острието на бръснача и си мисли , че няма да има последици , че кредиторите ще преглътнат 400 млрд. ей така ?! Такъв ще им го забодат , че гърците ще се чудят от къде им е дошло , най-малкото за назидание , защото ако позволят да им се размине никой вече няма да си плаща дълговете . А Муравей може да е бил ТРЗ в ДАП , ама вдигна държавата на крака след погрома на Виденов и БСП/БКП

18

timi77

преди 8 години

няма държава в еропа която да няма външен дълг към мфф и световната банка в еропа начело е германия с 9 трилиона долара заем това е така зада може да се издържа икономикта на европа за щото тя оперира на един затворен пазар койот се подпомага от държавите

17

Анонимен

преди 8 години

тоя евреин много се е загрижил за гърците бе. а *** цъфти и връзва мушмули. да не би да иска този евреин гърците да си намалят заплатите и пенсиите до тези в ***? там живее народ евреино а не овце. гръцкият народ има достойнство. това че някои са краднали те не са длъжни да им плащат сметката. това не са *** овци които 25 години плащат на мутрите сметките и ще продължът още 100 години да им ги плащат. най лошото е че и внуците и правнуците им ще плащат на айдуците.

16

Анонимен

преди 8 години

po golqma idiotshtina i diskriminaciq ot ES nikoga ne e syshtestvuvala dori i propagandata im e iztyrkana tova nqma kak da prosyshtestvuva maksimum 10 godini i e razcepeno

15

И още

преди 8 години

Някой да се е поинтерсувал какво са били ПРИНУДЕНИ да закупят гърците с част от тези пари?! Да дам ли жокер или се селате?!?

14

nona

преди 8 години

То па нашата е цъфнала и вързала....ама сме седнали да даваме оценки

13

!!!

преди 8 години

КАТО НАШАТА....НАЛИ?

12

за 16

преди 8 години

Не е важна цифрата, тия пари нито могат нито ще ги върнат и от ЕС го знаят, само че надеждата умира последна е ще пият една студена вода а гърците ще изберат изход от тоя омагьосан кръг заем лихва заем лихва заем лихва смисъл ?

11

тъп народ

преди 8 години

МУРГАВЕЙЧО...... изпариха се парите от КТБ...... където твоя шеф ИВАН КОСТОВ прибираше консултански