363

Анонимен

преди 8 години

гърция заминава, за нас това не би трябвало да е зле. само където трябва да им плащаме бакиите ама като се раздели между всички държави в ЕС няма да е толкова много.

362

П.Петров

преди 8 години

Ципрас като всеки един популист се опитва да си измие ръцете и да прехвърли отговорността за ада, който предстои в Гърция върху някой друг, я кредиторите, я избора на самите гърци.Гръцките маслини, домати, зехтин, риба и хайвер ще станат без пари направо.Лошото е, че не ние ги задминаваме, а те пропадат.

361

dp

преди 8 години

Проблемът на света е, че руските агенти са толкова евтини - и тия дето тролят тук за еднотомизерно ядене, и тоя византиец дето ще затрие страната си за да угоди и той насъветския си господар.Това, че господарят му си е направил криво сметката - Европа няма и да кихне отсвирвайки Гърция обратно в третия свят - и да го вълнува никой не го пита, кой пита слугите си замнението им.

360

Въле

преди 8 години

Бойко Борисов води България към публичния дом на Европа

359

Анонимен

преди 8 години

Къде по света се е чуло някой да се хване с руснака, и да прокопса? Помогнете ми с информация?

358

ЕДИН ВЪПРОС:

преди 8 години

АКО ЦИПРАС НЕ СЕ ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ И ЗАЕМИТЕ, ИТОВА СЕ СМЯТА ЗА ГЕРОЙСТВО И ЗА ГОРДОСТ ....ЗАЩО И АЗ ДА ПЛАЩАМ, ДАНЪЦИ ,ТАКСИ,ГЛОБИ И ЗАСТРАХОВКИ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА..??!!!ЩЕ БЪДА И АЗ,.... КАТО ГЪРЦИТЕ ------НИЩО НЯМА ДА ПЛАЩАМ!!/..ще съм горд и с достойнството на честен-мошеник и комунист/ДА МУ МИСЛЯТ ПОЛИТИЦИТЕ ....ХА,ХА,ХХАААААААААААААААА......КОИТО СА НА ВЛАСТ!!!!

357

Odnoklassniki

преди 8 години

До OdnoklassnikiЗападна Европа беше построена с плана "Маршал" , без него щяха да са по - зле от нас , а ако не беше СССР , сигурно нямаше да знаем какво е това електричество ! А нашата "горда" натовска армия в момента е със същото съветско въоражение , защо САщ не ни дарят техника както СССР ? Правилно за тях ние сме колония , а не съюзник !

356

МРАВКА

преди 8 години

ГОСПОДИН ЦИПРАС НЕ Е ДЖЕНТЪЛМЕН И ВСИЧКИ ПИШЕЩИ ТУК ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯТ С МЕН.НЕМОЖЕ ТАКА ГОСПОДИН ЦИПРАС ДА ГО СЛОЖИШ ЧЕТВЪРТИТ НА ЕВРОГЕИСКИТЕ НЕЖНИ З...И БЕЗ МАЛКО ВАЗЕЛИН.ТАКА МНОГО ГИ БОЛИ И ВИЖ КАКЪВ ВОИ НАДАВАТ.БЪДИ ДЖЕНТЪЛМЕН И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ С ВАЗЕЛИН.

355

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ЦИПРАС. ТОВА Е МИНИСТЪР А НЕ ЛУКОВА ГЛАВА КАТО БАНКЯНСКАТА ТИКВА. КОЙТО СЕ Е ХВАНАЛ ЗА ПАЛЦИТЕ И КОЙ ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ МУ ГО ОТПЕ.ВА. ТЕЗИ МИЛИАРДИ КОИТО ГИ ДЪЛЖЪТ НЕ ГИ Е НАПРАВИЛ ТОЙ А ТЕЗИ ОТ ЕВРОГЕЯ. ДАВАЛИ СА ИМ МИЛИОНИ ЗА ДА ИМ КУПУВАТ СТОКИТЕ НО СА ВЗИМАЛИ ПАРИТЕ БЕЗ ДА ДОСТАВЯТ НИЩО. А ПОСЛЕ ДЪЛЖИТЕ НИ МИЛИАРДИ. Е ТАКА ЛИ? Е СЕГА СИ ПАДНАХТЕ НА Х.Я. ЦИПРАС НИТО Е ТИКВА НИТО Е ГЕЙ НИТО Е КРИВОУСТАТА. ТЕЗИ КОИТО ГИ ИЗБРОИХ УНИЩОЖИХА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. И ПРОДЪЛЖАВАТ УНИЩОЖЕНИЕТО.

354

Анонимен

преди 8 години

До OdnoklassnikiДокато НРБ се изграждаше, отвъд желязната завеса построиха десет пъти повече. Тук ти е грешката. Щеше да се строи със или без СССР, но България има лош късмет.

353

Анонимен

преди 8 години

До ШопСлавянина може дори сам да не си вярва, а просто да е на брой коментари. Може и да е заблуден юноша или най-обикновен промит мозък. Въпросът е, че мога да го контрирам цяла нощ понеже такива хора казват на черното бяло и са лесни. И медията доволна от броя коментари, и кремълските *** заработват от това, че им отговаряме и аз се забавлявам докато сичакам каквото чакам;)

352

Odnoklassniki

преди 8 години

До Анонимен"А Русия като е по-богата, готова ли е да налива пари на по-бедните?" - Ами тя вече го е правила бе *** ! Кой изгради всички заводи на НРБ и кой и въоражи армията ? Не беше ли СССР ?

351

Шоп

преди 8 години

Не му обяснявай на славянина, той е полуруски рептил. Плод на български неориентиран загубеняк руска колхозница.

350

Анонимен

преди 8 години

До до 451 от славянинЗащото могат да си го позволят. Докато България и Гърция не могат. Въпрос освен на възможности и на политика, а с последното си извъртане Гърците загубиха окончателно всякакво доверие.И какви са тези лични обиди, другарю?Ами не е възпитано, не е православно. Не нападайте на ближния си:)

349

Анонимен

преди 8 години

А може би до раждане?

348

Анонимен

преди 8 години

До ЯзеЕстествено,че ЕС ще продължи да съществува без Гърция, че дори и без далеч по-важната Великобритания. Без ЕС Гърция има двевъзможности - скотия и оздравяване или скотия без край.Зависи си от тях.По вероятно е второто, също както и България би се удавила ако се откачиот ЕС.

347

naTpuoTa

преди 8 години

Поне имаме 4 сезона ;) и Орфей, Дионис, Спартак ... :))))

346

Анонимен

преди 8 години

Поне зимата в Гърция не студена ;)

345

***

преди 8 години

Гърците ако и да не им се бачка много-много,за разлика от нас си имат работеща икономика.Селско стопанство,корабостроене и т.н все ще се оправят.Ние сме зле,а сме седнали да ги плачем.Дет са вика ,само от туризъм могат да закърпят положението.Пък и евтин ток от България си купуват ..от АЕЦ-а.

344

булгаристан

преди 8 години

Гледайко колко фенове на гръцката наглост има, заключвам, че напълно заслужено сме на днешното ни дередже!!! Явно всеки се възмущава от безнаказаността, шуробаджанащината и неравноправието, но само докато е в техен ущърб - има ли изгода за себе си българинът е готов на всичко, срещу което иначе негодува! Продължавайте да им сваляте шапка на маляките, като ви радва безсрамието им, но не очаквайте никакво уважение от Белия свят - такова просто не заслужавате!