15

Анонимен

преди 9 години

В ЮТУБЕ - КЪДЕ И КАК ЖИВЕЯТ ОФИЦЕРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКА РУСИЯ ?! ВИЖТЕ МИЗЕРИЯТА ТАМ И ПОСЛЕ МИ ХВАЛЕТЕ "ВЕЛИКА РУСИЯ"!

14

майорски

преди 9 години

До Анонимен 26 Шо Америка не го прави ....Сърбия...Ирак ..Афганистан ...Украйна ...алоооо

13

Анонимен

преди 9 години

О, да. Простете. Забравихме, че Русия е над всички международни закони, защото е сбирщина от *** пияни прасета, които имат верни прасета-фенове и в този форум. Забравихме и че Русия си прави каквото си иска, но много настоява и се кара на другите, ако те пристъпят някакви закони, правила или договорки. А истината е, че форумните *** трябва да бъдат издирвани и да им се отнема имуществото. Да, не е законно, но пък така е по руски.

12

майорски

преди 9 години

До Анонимен 21от кого има решение ...и знаеш ли че се обжалва това решение ...ако едно решение на съда е обжалвано не се въвежда в изпълнение ...освен това не съм сигурен но Русия не е подписала съглашение с което да одобрява решението на този съд ....

11

Анонимен

преди 9 години

15, ти имаш някаква мания за преследване от евреи или просто си жалък манипулатор. Милер е руски немец. То бива да си *** та вдлъбнат, но да не отвориш Уикипедия означава, че си и неграмотен.

10

майорски

преди 9 години

До Анонименодисейчо ..пазара е в китай ..сега там се строй "Сила Сибирий газопровод "Ония там са гладни ....за ресурси ама мнооого гладни и са адски мноооого ...един среден град в китай е колкото цяла германия ....

9

(-_-)

преди 9 години

Предварително загубена кауза.. Резултатът ще е плачевен. Единственото, което ще постигнат с такива номерца е една по-силна и независима държава в лицето на Русия. От цялата работа ще страдат само обикновените хорица, било то руснаци или 'европейци'..

8

майорски

преди 9 години

и с право !ще отвърнат !Теа европейци се мислят за особно по различно от другия свят ....много бой ги чака ...света е друг ...а те са старомодни ....губят позиций и се опитват с методи от колониялния период да се противопоставят .......обречена работа

7

Анонимен

преди 9 години

Тоя съд е наистина празен съд - разбирай като арестите на FIFA 200х ки и готово.Само да не доведе до съответни реакции щото и на мецан нервите не са от желязо.

6

Анонимен

преди 9 години

Руски съд ще осъди Юкос да плати на Русия 100 милиарда евро данъци върху петрола. Така че Юкос като платят 100 милиарда после Русия ще им върне 50 милиарда и край.

5

сибирски диваци

преди 9 години

алкохолиците нещо взеха да се взимат много на сериозно ?!

4

Ранчо

преди 9 години

Като им спрат кранчето, Русия ще намери пазари за газ и петрола, но Европа за година и повече как ще намери източници. Ще фалират много фирми. След затваряне на руския пазар за продукти се усети ефекта западни фирми загубиха милиарди

3

Анонимен

преди 9 години

Ето как ще влезнат свежи пари в ЕС. Мутрите имат стотици милиарди в европейски банки...

2

odessa

преди 9 години

:):)

1

Анонимен

преди 9 години

Брюксел. Белгия ще отблокира сметките на руското посолство в страната, които бяха замразени въз основа на правен иск от страна на акционерите на петролната компания Юкос, предаде AFP.Беше взето решение да бъдат отблокирани сметките за управлението на посолството, заяви говорител на външното ведомство, който цитира министъра на външните работи на Белгия Дидиер Рейндерс.