36

-10

преди 8 години

Гледам тук едни българи са се нароили, едни националисти, не могат името си да напишат правилно, но пък знаят как се пише СССР и Путин!

35

Анонимен

преди 8 години

гигов ти си за разстрел! и тов пано или късно ще се случи

34

кк

преди 8 години

До 46:Да, май че се сещам : Павлов, Рахманинов, Чайковски, Пушкин, Лермонтов, Коравльов, Чехов, Толстой, Горки....Жалко за теб, че се сещаш само за 3 имена.Чети повече, момче, не се задоволявай само с това, което ти казват в клуба по политечески интереси....

33

до Одисей

преди 8 години

Киевска Рус е съществувала близо 300 години преди бял човек да стъпи в САЩ, камо ли САЩ да станат държава.

32

до Одисей 1

преди 8 години

Няма значение как се е казвала Русия преди, това не означава, че Русия не е съществувала преди основаването на САЩ, пак се е считало за руска държава, все пак малко държави по света са запазили оригиналните си имена, сред тях е и България.

31

Чекист

преди 8 години

И да лъснете въртолета... няма да се излагаме я... Да ни бъзикат след това, че хем 1, хем мръсен...

30

до 46

преди 8 години

А бе къде забрави избиването на местните, колонизацията, ограбването и търговията с безплатна работна ръка от Африка, където е давала бая фира при транспорта? Е, безплатно чужди богатства, безплатно работници. Ми те и нашите мутри с какво са по-различни? Хуабво Нютон, ама Бристъл и Ливърпул са трупали пари не от него а от гореизброеното.

29

до 52

преди 8 години

коментарът ти е валиден и сега но за Сливен, Ново село и вместо Русия - САЩ!

28

Анонимен

преди 8 години

Руснаците нямат полза от нашата проклета земя. Последния път когато имаха вземане-даване с нас, съюза им се разпадна. Да се готви ЕС!

27

Браво

преди 8 години

До 48Бегай да си вземеш бонуса от 3 камейки!

26

Гигов

преди 8 години

Украинците поне оказаха съпротива и запазиха достойнството си. Но ако тръгнат Рашън към нас....малииииии. Още от Дуран колак ще има: Здраствайте братушки, добре дошъл ти мили Ванка с новам танка. Можеш тази нощ да преспиш със кака Сия и изпий ми сичката ракия. Мога да ти дам и дупе, сал ме направи твое врно куче.

25

до 34

преди 8 години

Русия не е имала държава през 11-ти век, а през това САЩ е населяван от полуголи диваци, тъй като белият човек е щял да стъпи там след още 4 века...

24

Българско ПВО

преди 8 години

Стреляйте ги с ПЗРК "Стрела-М" или с ЗРК "Шилка"..

23

до даскала по истори

преди 8 години

А къде бяхме ние през тези векове и къде сме сега?

22

Баста

преди 8 години

Как ще ги пускаме да летят над нас тези рашунгери? Какво ОЩЕ искат да знаят?

21

Анонимен

преди 8 години

Те пък защото не могат със спътници да наблюдават, че тръгнали със самолет...Поредния прах в очите на хората, защото трябва да се прикрие по-важното поскъпване на тока.

20

без боклуци

преди 8 години

Тъй като Русия никого не заплашва, палячовците от Нато решиха, да измислят някаква опасност. Защото когато има опасност, хората ги е страх. А когато ги е страх, те се чувстват по-сигурни, ако някой им обещае да ги защитава. И са по-лесни за манипулиране. От Сащ, които искат да владеят света.

19

timi77

преди 8 години

е това е офицялната част а сигорно колко пъти са ни гледали по простата причина че българия е като разграден двор всеки си влиза и излиза както си иска на видяхте от сутрешната преса американците си влизат когато си искат вкарват каквото пожелаят и министъра на отбранта просто не знае нищо какво говори това че нас не ни бакари никой нито еропейски саюз нито нато всеки си прави каквот си пойска на наша територия

18

пълно безхаберие

преди 8 години

В т.н. ЕС и в братска Америка цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Не можаха да предотвратят присъединяването на Крим към Русия и нямат никаква идея, какво да правят с ДНР и с ЛНР. Очевидно в бъдеще правилата на световната външна политика ще се определят от Путин. Западняците и американците са деградирани от Путин в ролята на статисти, които само гледат като хипнотизирани зайци и не могат да реагират по никакъв начин.

17

Анонимен

преди 8 години

До с хляб и солЗнаем че сте национални предатели. Като такива ще ви запомни и историята.