35

!

преди 8 години

До ШопИ турците забраниха на Руски военни кораби да минат босфора и стана наводнение в Цариград....Едва ли някой разумен иска ядрена война.....

34

ДИСКО КАЛАШНИК

преди 8 години

ДАНО РУСИЯ ДА СИ ПРИБЕРЕ МОРСКАТА ЗОНА НА УКРАИНСКИТЕ ХАЗАРИ.ДА ЖИВЕЕ РОССИЯ....ВРЕМЕ Е РУСКАТА АРМИЯ ДА ДАДЕ УБИИСТВЕН УРОК НА УКРАИНСКИТЕ ***...ВРЕМЕ Е УКРАИНА ДА ОСТАНЕ САМО СЪС ДВЕ ТРИ ОБЛАСТИ.НОВАТА ГРАНИЦА ЩЕ МИНАВА ДО ЧЕРКАСКИ, КРЕМЕНЧУК И ДНИПРОПЕТРОВСК.....И УКРАИНА ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ КАПКА МОРСКИ ДОСТЪП.....КАКТО Е БИЛА ВИНАГИ.

33

Шоп

преди 8 години

Ако Русия изобщо имаше някакъв ресурс да стигне по-далеч, отколкото е сега, щеше да бъде най-малкото в Харков и Днепропетровск.

32

Шоп

преди 8 години

Вече много пъти ви се обясни, че Русия няма никакъв ресурс да стигне до Приднестровието. Просто ще седи и ще гледа как ги разоръжават и изгонват оттам. Най-лошото, което могат да направят, е да взривят складовете, преди да се изнесат.

31

Румбо

преди 8 години

Намирисва ми на посрани украински *** и изгубена Одеска област!Подходящия лузър е там(Саакашвили),работата е опечена...

30

Шоп

преди 8 години

Естествено, че Украйна има интерес Русия да се ангажира в друга гореща точка, вместо да подхранва донбаските терористи. Това е най-нормална защитна реакция на всяка държава. Нека руснаците се пробват да прехвърлят нещо по въздуха без разрешение. Или да опитат наземна операция - крематориумите няма да им стигнат. Да се разоръжават и да се прибират вкъщи по живо по здраво.

29

до 45

преди 8 години

Че каква работа имаха американците във Виетнам, Сърбия, Ирак, Афганистан, Либия...и десетки други суверенни държави, да не би тези земи да са били американски? Да не би да защитават американци там?

28

Шоп

преди 8 години

Откъде накъде Русия ще има някакви интереси в Молдова? В Молдова руснаците са пришълци и колонисти, които сега не искат да си ходят. А Украйна не е длъжда да дава коридор на руските фашисти.

27

Анонимен

преди 8 години

Не случайно Вашингтонския пудел Саакашвили го назначиха губернатор ТОЧНО на Одеска област. За надигащ се конфликт говоря от 2 седмици, но чак сега някой се сети да пусне статия. Руснаците са предупредили с война този, който нападне техните миротворци там.Въпроса е дали ще има отново ядене на вратовръзки...

26

Петков

преди 8 години

До Анонимен"Радвам се, че прокаженото ви семе изчезва"Хайде тогава, за по-голяма радост, вземи се гръмни и семето ще изчезне още по-бързо.

25

циник

преди 8 години

МАЙНАТА ИМ на русняците, хохловците и мамалигарите, най-много ще страдат БЪЛГАРИТЕ в Приднестровието.

24

Аз

преди 8 години

Луд умора няма!

23

Анонимен

преди 8 години

Тази кретенска държава Украйна трябва да изчезне и тогава всички ще се успокоят.

22

11

преди 8 години

До СТРАНДЖАТАЕ, не само с шоколад. Казват че си направил и погребална агенция - харчи се повече от шоколада!

21

off

преди 8 години

Порошенко явно провокира Русия да видим къде ще избие всичко това.Украйна ще страда от тази политика.Европа е приела днешния статут на Приднестровието и промяната ще е болезнена за всички.

20

за "Елка Василе

преди 8 години

"Журналистката" *** Василева е нереално лице - ***, зад който се крие и пише друго лице (лица). Не само тя, а и 90 % от така нареченият "екип на Днес.бг". Проверете в Гугъл и намерете някаква история с *** Василева, снимки, статии?! Няма да намерите, се убедете сами.

19

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31мой човек бъркаш за Ботуша ..последните 10 години доказаха че където е стъпил НАТО-вски/Американски ботуш гори и е война .....а за Кьонисберг ...си в много грешка ...супер европейски град сие

18

Автора

преди 8 години

Тая статия е на БТА?Ай бегайте бе, това го е писал Путин на коленце.Нищо, много добре е направил Порошенко.Всеки начин да се нарита *** на Джудан е дъбър.

17

Анонимен

преди 8 години

В следствие на окепацията на част от Молдова ,областта са я напуснали 750 000 души.В момента там има 350 000 човека от които 70 000 имат молдовски паспорти, щото с тях се пътува безвизово в ЕС. Средната работна заплата там е 180 долара. По-ниска от заплатата в останалата част от страната. Пълна разруха, бандититъм и съветщина от 80-те години.В окупираната част на Грузия е същото, в Окупираната част от Германия ,Кьонингсберг-същото.Където е стъпил руски ботиш- трева не расте. Това е напаст божия

16

Наблюдател

преди 8 години

Тия укропитеци бандеровски, начело със господарите си от ФАЩ наистина искат сериозно да си ритнат здравната книжка.. и то завинаги...... Решат ли да се бъзикат с Приднестровието, тогава не само Прасето но и *** Обонго ще си издат вратовръзките