6

Гецата

преди 8 години

Факт е, че учителите имат много голяма за слабите резултати. Защото учителите днешно време не дават домашни.Когато аз бях ученик, от 5 до 7-ми клас имахме една госпожа по математика, която всеки път ни даваше домашни. Всяко написано домашно се пише на отделен лист хартия и се съхранява в папка. И всеки ден на произволен принцип избира 3-4 ученика и им събира домашните. И иска някое произволно домашно - напр. днешното и това от преди 3 седмици. Ако не си го написал - гориш. Директно двойка.

5

tototo

преди 8 години

...да се премахне матаматиката от училищната програма..така няма да има матури...... няма да има двойки.....тъйде Мацо, що се дзвериш!........

4

Анонимен

преди 8 години

До Все тая-не съм съгласен.Има ученици,които не знаят защо са в училище.Спят по чиновете,защото са си легнали в 1, а са първа смяна.Съученичка с 333 извинени отсъствия как Ви звучи?!С подкрепата на родителите също се случват нещата,защото някои дори прикриват децата си,за да не повтарят годината.Ами тази сладурана, как да я научи госпожата, като не я вижда.По телепатия ли да и преподава, че да знае.Иначе кафенетата и дискотеките ги знае, но не може да реши два реда.

3

Е

преди 8 години

Имат достатъчен брой часове.И ако не висяха пред компютри или на телефоните си, със сигурност щяха да открият време да решават задачи и да се подготвят.Има сборници, има он лайн разработени уроци,има какво ли не.Задачите във втори модул са смешни.Ако ги затруднява събиране,изваждане,умножение и делене, извинете но тогава се пита как са стигнали до 7-ми клас.Часове съм имал 4 седмично, и решавахме сто пъти по-трудни задачи.Госпожата ни обясняваше леките задачи,а за домашно Б и В група.

2

Все тая

преди 8 години

До Т. ГеоргиевПроблемът е, че много го дават на самоподготовки и частни уроци, за сметка на учителите, които поне при мен НЕ ИСКАХА да обясняват, а само да си преподадат урока!

1

Т. Георгиев

преди 8 години

Часовете в училище не са малко. Малко са часовете, които децата отделят за самоподготовка и решаване на задачи вкъщи.