81

.

преди 9 години

Още има умници, които не спират да делят хората. И да говорят за войни и победи. Човечеството има къде по-сериозни предизвикателства. До 192 - и аз не съм чувал. И тая кака дето е писала статията - и тя не знае какво пише. Много си изтрещял. Ако нямаш жена - удри една п' на възглавницата и легай да си почиваш.

80

:)))

преди 9 години

Славянино, драскай във вашите форуми, тук сме българи...---------------------------------Те това е български демократ! :)) пп. тоз с табелката на демократ не търпи чуждо мнение. :))) Предполага сеq че според него демокрацията е единомислие /като неговото/, а и не схваща ползите и богатството на разнообразните идеи, различни гл. точки и мисловни нагласи, ....

79

до 171, не 154

преди 9 години

за него 6е отнася предния ми коментар

78

.

преди 9 години

При такава яка пропаганда срещу Русия, значи има интрес да ни настройват срещу тях на макс. Т.е. ние сме част от войната и то на предната линия. Затова сега ни подготвят. Чичо Волен ще се окаже прав, че тука ще има яко пуцене. Изобщо - чудесни дни идат за Родината.

77

до 154

преди 9 години

Ами това е пародия, вземи та я прочети тая статия зя да не ти се смеят хората. Маккейн искал да нападне Фифа и да прати войски в Швейцария!!! Е, никой с повече от три мозъчни клетки няма да повярва на такава глупост. Та накрая на статията дори си пише името на автора, комик, който пише рубриката.

76

Анонимен

преди 9 години

Всяко нещо с начало си има край. След основополагащото обяснение на Путин за възникването на новата раса "Русский мир", вследствие на меко казано възлекото поведение на руското дамско общество и нейните основни индикативи - да не се интересуват от себе си и най-близки, а да отиват да умират публично, нещата поеха по логичен път. Масовото нашествие на руската армия във вид на доброволци в Украйна, до голяма степен затвърди доктрината, но наскоро бяха и заловени голямо количество тръгнали за ИД!

75

.

преди 9 години

Очакваме утре статия, в която да прочетем, че Путин коли с кухненски нож малки деца на Червения площад. Да сте чували, че ИД ще бъде използвана срещу Русия и че в сделката влиза и целия Балкански полуостров за мюслитата като награда за вярността към ЦРУ?

74

Хм..

преди 9 години

До дядо НЕ тролАй, ама всъщност през 89-та Русия / в лицето на Горбачов/ изостави България! След това започна разграбването на държавата ни, а българите напускаха / треска за злато по САЩ сценарии/ родните си места!пп. какво общо има Русия с бегството на внуците ти от родните им земи? Русия спре да е златната носачка за България!

73

лека

преди 9 години

Петък вечер,платения спам продължава,колко сте жалки,идея си нямате,очите как са?Сладко ли е кафето от машината?Гнусни ***,егати и живота-сам да си пишеш и отговаряш!

72

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Горкия запад...от всякъде го сгънаха - ИД, бежанци от юг, украйна, гърция във фалит, Ал-Кайда, Ердоган им показа среден пръст, Китай отправиха предупреждение към американски самолет.Англия иска да излиза от ЕС, Унгария също...Свършва се вече новата ви римска империя.

71

154

преди 9 години

Явно не четеш западните издания. Ето ти го в оригинал от newyorker:McCain Urges Military Strikes Against FIFA - The New YorkerМакКейн беше сериозен, за разлика от Рогозин, който се опитваше да си направи шега, въпреки че наистина пресоли манджата.

70

антиседераст

преди 9 години

Изключително силно мразя *** коментари написани от дрогирани ***.

69

до 157

преди 9 години

***- наркоманизиран гей

68

Маке

преди 9 години

Според Сорос бугарските танкове трябва да тръгват, щото са най-великите.

67

150

преди 9 години

150, Същото важи за ***. Не мислиш ли?

66

Тотална пародия

преди 9 години

Интересно ми е как автора на статията и преводачката *** В. биха коментирали следното изказване на американски сенатор Джон Маккейн от Републиканската партия:"Тези хора разбират само от едно нещо сила. Трябва да нападнем ФИФА с цялата отмъстителна сила и ярост на американската армия. Изобщо не съм впечатлен от ареста на няколко лейтенанта на ФИФА"

65

Украинец

преди 9 години

В статията няма история. Историята на Русия, войните за завоюване на Крим с Османската империя, великата колонизация на изток. Да такава държава няма да падне на колене. Американците имат опит с Русия и знаят, че само времето може да излекува този народ. За Украйна най-добре е да приеме загубата на територии за да спаси бъдещето си. Да бъдеш фронтова зона не е добър избор.

64

:)

преди 9 години

Доста некачествена пропаганда :) Който ви плаща за нея се прецаква :)

63

Анонимен

преди 9 години

дядо я кажи внука ти защо не живее тук в бг защо предпочита да е имигрант а не да живее в държавата си випреки 10 годишно членство в ес да русия е виновна знам

62

Поп Грую

преди 9 години

На Русия не й трябва Окрайна. Окрайна е на запад от ДНР и ЛНР, какво го интересуват две независими републики наглият драскач с фамилията коен?Много плоска статийка. Евреите са хитри, а този ни пробутва пропаганден пасквил в стил "бта".