14

Анонимен

преди 9 години

НАШАТА ПОЛИЦИЯ НИ ПАЗИ ?КОГО ПАЗИ ? КРАДЦИТЕ ? ОБИРДЖИИТЕ ? УБИЙЦИТЕ ?КАКВА Е ТАРИФАТА ?

13

Гецата

преди 9 години

Това вече е скандално. Полицията нагло да пази разни рекетьори. Време е масови арести и жестоки санкции.

12

A

преди 9 години

Сутринта гледах репортажа на журналистката от bTV...Утре сутринта ще дават продължение...Това е за съжаление реалността.И нека не се вайкаме, защото всички ние допуснахме това да се случи. Много сладко беше залитането по човешките свободи преди 25 години...изпуснат е духа на Хелзинския комите от бутилката...Неможем да го върнем. Освен по партизански да се борим с това ''ново социално'' явление- не виждам друг начин.Държава няма!..Или поне за етническото българско население, обречено да плаща!

11

Анонимен

преди 9 години

че има джебчии, има, ама на мен тая история ми е малко нереална и скалъпена от джурналята, как мислите е така някоя джебчиика ще седне да си разказва приключенията :)

10

Анонимен

преди 9 години

Социалните служби дремят ли?Толкова ли е трудно да се установи в какви къщи живеят онези, които се представят за социално слаби? Всеки такъв би трябвало да бъде посетен и да се прецени в какви условия живее.Да не говорим пък, че в малки селища като Игнатиево хората се познават.Или джебчийките дават рушвети и на социални работници?

9

42

преди 9 години

ДО 6АБЕ НЕ МИ ПИШИ ГЛУПОСТИ, ОТДАВНА СИ ГИ ЗНАЕМ ВЪВ ВАРНА, ЧЕ ДЖЕБЧИЙСКОТО ЯТО Е ОТ ИГНАТИЕВО. КРАДАТ ЧУЖДЕНЦИ И БЪЛГАРИ, ДАЖЕ ПРЕД ПОГЛЕДИТЕ И НА ПОЛИЦИЯТА АКО Е ТАМ. ОТ КАКВО СА ИМ МЕРЦЕДЕСИТЕ И ЛУКСОЗНИТЕ КЪЩИ, СИГУРНО ОТ ЧЕСТНА РАБОТА. КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА И КОМИСИЯТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА НЕЗАКОННОТО БОГАТСТВО.

8

Анонимен

преди 9 години

Кооперирането е извесно отдавна - и при соца и при капитализЪма. Така се прай БВП.

7

Бай Иван

преди 9 години

Единствения наичин следовател, дознател да свърши работа, е да си платиш, да се оплачеш в националната телевизия или в социалните мрежи. За подобни практики знам от доста години, и се съмнявам да съм единствения. Знам за повече случаи на бездействие на полицията за 1г. от колкото на ефективна работа за 10.Бойко да съкращава бюджета на МВР и ДАНС и да го прехвърля към Нова ТВ, БНТ и БТВ, защото за 1 месец имат повече разкрити измами от колкото цялото МВР.

6

333

преди 9 години

Тази статия е като онази обява - имам това и онова, нищо не търся, нищо не продавам, само да се похваля! Как е възможно да са толкова нагли?! С какво се хвалиш? Как вършиш зло?! Иначе си много набожна, нали?!

5

Анонимен

преди 9 години

Или статията си я измислихте или до такава степен няма дьржава вече, че и на тези не им пука. Предполагам, че и по телевизията да се появят, все тая. Всеки си прави, каквото си иска. Бардак и мизерия.

4

42

преди 9 години

НЕКА СЕГА НЯКОЙ ДА МИ НАПИШЕ КОЛКО НАРЕД Е НАШАТА ДЪРЖАВА И КАК САМО УМНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ИЗКАРВАТ ПАРИ, А ДРУГИТЕ СЕ ОПЛАКВАТ. ЮРИСТИ, ЛЕКАРИ, ИНЖЕНЕРИ ОБЕДЯНВАТ И НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ И ДА СВЪРЖАТ ДВАТА КРАЯ, А ТАКИВА КАТО ВЪПРОСНИТЕ КРАДАТ И ЖИВЕЯТ ЛУКСОЗНО И КОРУМПИРАНИТЕ МАГИСТРАТИ И ПОЛИЦАИ ПОКРАЙ ТЯХ.

3

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ЗНАЕ КОЛКО ПАРИ ДА ДАЛИ НА ТАЯ ЗА ДА КАЖЕ ,ЧЕ ДАВА ПАРИ НА ПОЛИЦИЯТА ИЛИ НА ОХРАНАТА ?! 100% НЕ Е КРАДЛА ,А Е ПРЕДСТАВЕНА ЗА ТАКАВА И СИ Е ПОЛУЧИЛА ХОНОРАРА ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ! НИТО ЕДИН КРАДЕЦ НЕ БИ СПОДЕЛИЛ ,ЧЕ ДАВА РУШВЕТ ЗА ДА МУ СЕ РАЗРЕШАВА ДА КРАДЕ !

2

АМАН

преди 9 години

и Аз нямам коментар

1

Анонимен

преди 9 години

Мотото на охранителните фирми в моловете е "Бой по кърмачките, не закачайте джебчийките"