121

Шоп

преди 9 години

Райчев е прав в случая. Има просветление.

120

Анонимен

преди 9 години

Щеше да е изненада, ако в медия на Пеевски не се трият смислени коментари.

119

Китов

преди 9 години

Райчев - руски келнер.

118

Шоп

преди 9 години

Случаят се раздухва умишлено от руските мекерета, а същността е, че едни простаци се отворили на други простаци, но нещата се обърнали и си изяли боя. За което и двете групи трябва да изядат по десетина палки и да се разотиват.

117

Шоп

преди 9 години

До Анонимен 197 За сабаката Мозговой ли говориш? Който се возеше на реквизирана (заграбена) Тойота Секвоя - американския модел, най-огромната, и го утрепаха заедно с метресата му? Православният садист ли?

116

Анонимен

преди 9 години

Тоя нещо се унесе ... югославия е изкуствена държава от съшити територии ... какви териториални претенции могат да имат ромите + че те са номади и просто ще се преселят из запанна европа, ако работата спече, както са правили винаги. Това им е поведенчиския модел и култура ако щеш...

115

Отровено общество

преди 9 години

Много хора тук интелигентно и аргументирано се изказват, че българите имали много трески за дялане и затова, видите ли, първо трябвало да си ги издялкат и тогава да съдят ромите. Но ако трябва докрай да караме по тази логика, защо трябва да съдим и българите тогава, щом цромите и те си имат трески за дялане? Това мислене освен всичко е и расистко, защото показва едно покровителствено и снизходително отношение на големия към малкия, а не както към равен. Хайде не се правете на толкова модерни

114

Анонимен

преди 9 години

Да не би приютите да са на държавна издръжка за разлика от старческите домове?

113

Анонимен

преди 9 години

Излиза,според Райчев,че всички ние трябва да се променяме,вкл. и манталитета си,обаче роми и турци могат да продължават да си бъдат каквито ги свикна да бъдат порочната псевдо-демокрация на държавата за последните 25 години.Не,байно,ние няма да се променяме!!Трябва да се променят ТЕ !! Трябва да разберат,че ще ходят на училище,ще работят,ще плащат данъци,ток,вода и особено,ЧЕ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ПРЕД ЗАКОНА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ,КОЕТО СА ИЗВЪРШИЛИ!! А ти не обяснявай как мислят американците за ***....

112

анонимен

преди 9 години

До Анонимен ВРЕМЕ Е И НИЕ БЬЛГАРИТЕ ДА ВЗЕМЕМ КРЬГОВА ОТБРАНА

111

Старата школа

преди 9 години

Защо ми изтрихте коментара? Не ви изнася ли?

110

АТАКИСТ

преди 9 години

СЛУЧАЯТ ГЬРМЕН Е ПРИМЕР ЗА БЕЗХАБЕРИЕТО НА УПРАВНИЦИТЕ КЬМ ЖИВОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО В Б---Я ВИСОЧИНАТА НА ПОДКУПИТЕ И РУШВЕТИТЕ И БЕЗГЛАСНОТО УЗАКОНЯВАНЕ НА УБИЙСТВА ИЗНАСИЛВАНИЯ КРАЖБИ РЕКЕТ ТОЛЕРИРАНЕ НА БЕЗЗАКОНИЕ КОЕТО ВОДИ ДО ЗАГИВАНЕ НА БЬЛГАРИТЕ В БЬЛГАРИЯ ----ПРОЧЕТЕТЕ ПЛАН РАН--ЬТ

109

Анонимен

преди 9 години

Ще ви цитирам един руски поет, убит на 23 май т.г. край Луганск: Когато разрушават дома ти, когато ограбват труда ти, когато убиват жена ти и насилват детето ти, за мъжа има само един път - да вземе оръжие и да се бие за народа си.

108

скайнет

преди 9 години

подготовка за ликвидация на човечеството

107

Шоп

преди 9 години

За първи път Андрей Райчев да каже нещо умно.Сигурно му е просветнало, че в края на краищата е повече българин, отколкото марксист.

106

Анонимен

преди 9 години

мнозинството българи са лицемери, съжалявам. лично съм виждал как активист на националистическа партия плаща пари да му свирят на ухо 'милионерче' и 'левски, каручка' същите онези ***, които по цял ден псува. не може да недоволстваш срещу гетото, докато у вас върви планета пайнер, а вечерта да се нама'аш като *** и да щракаш с пръсти на гюбеци. да паркираш на тротоара и после да критикуваш незаконен строеж. всички ли сте адресно регистрирани на мястото, където живеете и работите?

105

Анонимен

преди 9 години

"Социологът" Андрей Райчев съвсем е изкукал - алкохолът не прощава на никой!

104

renesans

преди 9 години

buy buy "Borissov2"! adios, arividerci!welcom bat Saali!

103

до оффф

преди 9 години

защо, законите в тази държава важат ли за теб? винаги ли шофираш примерно? 100% ли си плащаш данъците и осигуровките? случвало ли ти се е да уредиш нещо под масата? И моля ви, не ми давайте примери с Тодор Живков - тогава хората не работеха, а се правеха, че работят, докато държавата се правеше, че плаща; всичко беше една привидна имитация заедно със страх от репресия. Сега просто страхът го няма, но обществото не се е създало и всеки се спасява поединично.

102

Анонимен

преди 9 години

проблемът с ромите ще се оправи, когато българите променят мисленето и ежедневието си и започнат да се държат като отговорни европейци! когато българинът се научи да спазва закона, ама 100%, а не избирателно; когато спре да си затваря очите за несправедливостта; когато се научи да дава, преди да изисква и спре да търси изключения за себе си, защото е 'специален', тогава ще се породи една обща непоносимост към тарикатлъка и простотията. първо се създава общество, после се социализират хора!