23

войната е дрога

преди 9 години

За Сащ войната е дрога. Те не понасят мира. През последните няколко години Сащ са участвали, пряко или непряко, във войни на териториите на над 130 страни. Пише американския журналист Стивън Лендмън.

22

Fesa

преди 9 години

Do :49Zashtoto ...svarshva na .. OOOO.

21

дигитален окупатор

преди 9 години

Шпионските служби на Сащ са всъщност един дигитален окупатор на света! Което съвпада с целта на демократора Обама, да превърне света в казарма, в която той да командва като ***!

20

Анонимен

преди 9 години

Българин да работи като НПОшка-соросоиден *** - най-долнопробната и неморалната работа. След нея следват всички други *** и проститутките.

19

защо?

преди 9 години

А защо не пишете, че диктаторите от фашистката хунта в Куев отмениха със закон човешките права в ДНР и в ЛНР?

18

Анонимен

преди 9 години

Той Буда и Боско затова са перманентно надупени. Пазят си домократичния имидж хората а ние им се присмиваме. Борбата за демокрация иска жертви.

17

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

"А сривът в цените на петрола лиши Беларус от друг важен източник на приходи" --ПОРЕДНАТА ГНУСНА СТАТИЯ НАПИСАНА ОТ НЯКОЙ АМЕРИКАНСКИ ,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ПОСОЧИ БЕЛАРУС НА КАРТАТА . "НЕ ЕФЕКТИВНА СЪВЕТСКА ИКОНОМИКА ,В БЕЛАРУС НЯМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ И НЕ СЕ СПАЗВАЛИ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА "? А ЛУКАШЕНКО С МАЙДАНОВСКИ ПРЕВРАТ ЛИ ИДВА НА ВЛАСТ БЕ АМЕРИКАНСКИ ? НЕКА ХОРАТА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЕЛАРУС И СЛЕД ТОВА ОТНОВО ДА ПРОЧЕТАТ ТАЗИ ДОЛНОПРОБНА СТАТИЯ ОТ КОЯТО МОЖЕ ДА ПОВЪРНАТ.

16

Анонимен

преди 9 години

рУСИТЕ СА СТРАШНО ИЗОЛИРАНИ ЧЕ к ЪРИ НА 10 МАЙ ОТТИЧА ДА ИМ СЕ НАДУПИ. нА СРЕДАТА НА СОЧИ. хахахахахаха

15

Анонимен

преди 9 години

Най-демократичните съюзници на краварите са били ИДИЛ, мУСЛИМАНСКИ БРАТЯ, тАЛИБАНИТЕ, Алкайда и Саудитската Сатрапска диктатура. Що да не приемат и Лукаев?ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХХХХАХАХХХХХХХХL

14

Анонимен

преди 9 години

Путин да се надупи на запада и ще стане и той демократ. Ето Лукашенко привидно им се надупва и им се смее на акъла. Така да направи и Путин. И родните сорлосоиди вземат да хвалят Путин. хехехехе

13

Анонимен

преди 9 години

Русие е в страшна изолация. На 9 май се видя на парада бяха Индия 1,3 милиарда, Китай, 1,3 милиарда, Русия, 144 милиона, плюс всички съветски републики без Украйна и балтийските джуджаци, които не знаят немци ли са що са. Плюс Сърбия, Чехия, Монголия, абе цяла Азия без ислямистите дето ни идват като бежанци да ни опреснят кръвта. Та 3 милиарда бяха изолирани на 9 май от 4 милиарда, сред които 700 милиона атлантици и 3 милиарда неоколониални роби в Африка и Латинска Америка. Санкциите действатхи

12

Анонимен

преди 9 години

Лукашенко е милиони пъти по-кадърен президент от Р. Плевнелиев

11

Анонимен

преди 9 години

Очевидна лъжа: Първата територия е превземането не на Крим, а на Косово.Друга лъжа също лъсва: Става ясно че когато Лукашенко е с Русия е зъл диктатор, но като е със запада е почти не диктатор а потомствен демократ. Трето: По причини едно и две цялата статия е лъжлива и пропагандна. Разбира се тя цитира западни оригинални образци на """свободните""" медии.В действителност Лукашенко едва ли би имал доверие на запада, предвид страха му от цеветни революции и майданджийници. Надлъгват се взаимн

10

Анонимен

преди 9 години

Изключително *** статия. Като искате да промивате мозъци вземете та се напънете малко

9

Спас

преди 9 години

Беларус са мнооооого по-добре от нас!!! Лукашенко е много справедлив и принципен мъж!!! Съжалявам, че много хора не са гледали клипчета в които прави западни журналисти на бъз и коприва!!! Само с думи ги кара да замлъкнат и повече да не дрънкат глупости!!!!!!!!! Пуснете си ги и ще разберете, че и тази елкина "статия" е препис- поръчка и отново ме разсмива здраво!:)))

8

Българин

преди 9 години

Лукашенко е патриот и истински човек.

7

Българин

преди 9 години

Никакъв диктатор не е патриот. А демокрацията не е добро нещо а инструмент за колонизация и дебилизация. След като максимално направят народа сексуален психопат, като примерно в България ще свалят маската и ще настъпи безпощадна диктатура на кукловодите-тогава ще забравите за либерализъм и демокрация. А нашите демократични управници са пионки на които им дърпат конците.

6

Анонимен

преди 9 години

До хмдиктаторите и демокрациите са естествени врагове. Не е толкова интересно, колкото се опитваш да го изкараш..

5

Анонимен

преди 9 години

Беларус е хубава държава но не е особено добре там заплатите са като в България имат си и корупция и своите си проблеми

4

до тъп гущер

преди 9 години

Пари да ми дават няма да отида да живея във ФАЩ.