8

Берлин

преди 9 години

Сега ще виснат като сополи по кафетата, да пушат цигари, купени с пенсията на баба им и да гледат геройски.

7

Анонимен

преди 9 години

Koмпаньонки и берачи на ягоди в Англия. Чудесна реализация!

6

Момо

преди 9 години

До Един БългаринНе съм съгласен с теб.Примерно машинен инженер с добри познания в областта във Франция може да изкарва по 3000-5000+? на месец, ако към знанията си добави и прилично владеене на английски език. Към това се добавят бонуси, отпуски и много други придобивки.

5

Човек

преди 9 години

Младите са бъдещето на България и на тях трябва да се даде властта, обаче докато управляват дебели мазни корумпирани тумбаци политици ще сме зле.Румънката му го каза на Бойко.

4

Един Българин

преди 9 години

До 1 и 2: Напротив ако са със знания и умения най-добре да останат в България. За високо квалифицирани и предприемчиви тук е идеален шанс - евтино, красиво, удобно, с купони и приятели и приличен стандарт на живот. Който обаче е прекалил с купоните и не е учил трябва да стяга куфарите и да гледа възрастни хора по запада. Е, благодаря тук много повече ми харесва. @1, точно младите трябва да променим държавата така, че да не произвежда повече римляни от необходимото. Помощите са добър инструмент.

3

Анонимен

преди 9 години

"коментари" 1,2,3 са писани от един и същи ***

2

Момо

преди 9 години

За кадърните, ученолюбивите и работливите Терминал 2 е идеален.Но, ако си мислите, че ще отидете в друга страна без пари, без знания, без умения, без да говорите езика и ще преуспеете, то трябва да стрете да гледате филми за известно време, за да ви се уталожи разбъркания мозък.

1

инженер

преди 9 години

Терминал 2 разбира се.До 20 години България ще стане 80% с ромско население. Жалко.