23

Анонимен

преди 9 години

Драги сънародници , вие сериозно ли смятате тази невзрачна женица , че се е борила с корупцията . И като се е борила какво е станало . Просто има червени *** , които мислят , че ГЕРБ ще страда . Да ама не. ГЕРБ е на власт 4 години , а БСП 50 години . Е кой физически може повече да краде .

22

АТАКИСТ

преди 9 години

ТЯ КАЗВА----НАМЕРЕТЕ СМЕЛ И БЕЗПРИНЦИПЕН ЧОВЕК КОЙТО ДА СИ СЛОЖИ ГЛАВАТА В ТОРБАТА---НЕМА ЗА СЕГА ЖЕЛАЕЩИ НО ГЬРМЕНЦИ СА НАЧАЛОТО---ДУМАТА ИМАТ СОФИЯНЦИ ---НАЛИ СТЕ ЗА БЬЛГАРИЯ БРЕ ---НЕ СЕ БАВЕТЕ ИЗЛИЗАЙТЕ И РЕФОРМИРАЙТЕ ТЕЗИ ,,РЕФОРМАТОРИ

21

Джон

преди 9 години

Така е промени се правят с точните хора които могат да мислят, да правят анализи и да вземат самостоятелни решения произхождащи от висока нравственост а за да имат висока нравственост трябва да вярват във Всевишния и да имат страх от Бога, че Той ще въздаде на всекиму според делата му. В пост-атеистичното общество като цяло в бг се толерират послушковци, подмазвачи, хора които не са свикнали да мислят и да вземат решения а само да им се казва какво да правят и да не противоречат, доносници.

20

до 24

преди 9 години

Ама стига с тия простотии бе, кога е имало купони по Живково време ?! На колко си години ?

19

Анонимен

преди 9 години

Трябват ни един унгарец, един чех и една румънка.

18

www

преди 9 години

Живков наистина дърпаше кредити, така направи и колегата му Тито (Югославия). Но все пак в края на живковото управление в България имаше режим на тока, както и купонна система. Въпреки кредитите!А сега онзи, който се кланяше на паметниците му, е премиер за втори път. И той дръпна огромен кредит, готви се за още един рецидив.

17

kk

преди 9 години

Kolkoto i da mi e bolno i ma4no ,trqbva da si priznaem ,4e ne sme narod,za6toto tarpim banda prestapnizi da ni upravlqvat i to 26g ne znam da ima drugade po sveta tolkova bezdu6en narod i ako prodaljavame taka mnogo skoro 6te zagubim Rodinata si.

16

Анонимен

преди 9 години

Тая ако стане главен прокурор и Тиквето ще го видим зад решетките НЕМЕДЛЕНО.То и за това той не иска и да чуе за нея.

15

До Анонимен 19

преди 9 години

Щото се усети и започна да дърпа кредити. И така до наши дни.

14

Анонимен

преди 9 години

Не ви е виновен Тодор Живков, а продажната му свита, която го свали от власт. Ако зависеше от тях, щяха с удоволствие да го утрепат. Бай Тошо ние не го мразехме така, както румънците мразеха Чаушеску, ние не сме гладували по негово време като тях.

13

www

преди 9 години

До горкатаТочно така, прецеденти трябват в тази посока. Това е сигнал към корумпираните служители, а не имитации и непрестанен вой по медиите. Всъщност, дали това не е неприятната новина за ПП ГЕРБ, която етническото напрежение във вилаетите на Ахмед Башев от вчера трябва да замаскира в новинарските блокове идната седмица?

12

анонимен

преди 9 години

До Ред арми ЗАБРАВИЛ СИ ИНА ПРЕЗИДЕНТА СЬЩО

11

Анонимен

преди 9 години

Има нужда от силен полски вятър, румънски град и накрая един хубав здрав украински шут по дирника на уялите се крепители на статуквото на фалшивия ни псевдо-преход!За България!

10

www

преди 9 години

И аз мисля, че с Тиква начело нищо не може да се направи.Фалшифицира изборите и избра президент - нищо, опита да фалшифицира и следващите, хвана го - но пак нищо.Щеше да гони главен секретар на МВР - изгони го след година, може би вече му е намерил нова работа като компенсация.Щеше да прави реформа в МВР - нищо.Взе 8 милиарда нови заеми, които при връщането си може да надхвърлят 30 - пак нищо. Не, щял да взима още осем...Щеше да хване Цветан Василев - засега го държи само за... шлифера.

9

Ред арми

преди 9 години

Как да подхванем корупцията като не ни изнася. В България за да има успешен бизнес, човек трябва задължително да даде процент на .... Премиера

8

Анонимен

преди 9 години

Не знам смела ли е или не, но е права. С тая корумпирана мутра България ще върви все надолу, докато напълно изчезне от географията. Боко може да се прави на голем мачо, но силата на един човек е в акъла, не в перченето.

7

И

преди 9 години

не забравяйте, че те разстреляха Чаушеско, вместо да му издигат паметници.

6

реалист

преди 9 години

Тези хора неразбраха ли,че хората правят една институция да работи и не. Не може с корумпирани прокурори и съдии да се разчита само на промяна на закони или конституцията. Трябва да е сменят хората, някои ако е необходимо да отидат и на топло в затвора за дълго време.

5

Анонимен

преди 9 години

Браво на г-жа Маковей !Ама...някак си "хвърля камъни" директно в градината на Тиквата - напомпаният му медиен образ от лакеи, доносници и откровени червени гешефтари, сменили партията - майка с "европейски ориентираните" другари-милиционери досега точно това включваше - "смел" "борец" "с корупцията"...

4

горката

преди 9 години

Тя си мисли, че нашите политици наистина искат да борят корупцията. Те само симулират реформи, днес ще сменим софтуера, утре ще съкратим мандата на Висшия съдебен съвет с 15 минути, после ще променяме конституцията и така до края на света. Реформа значи поне по 50 крадливи политика, кмета, и депутата на година с ефективни присъди!