75

Анонимен

преди 9 години

Нова мода, правиш си изкуствен остров и обявяваш водите около него за твоя територия. Мисля си че Путин може да възприеме китайския опит вместо да напада съседите си и да им заграбва териториите. Как ли трябва да реагира България ако на някой си (Русия или Турция) му хрумне да изгради на 15 мили от Варна или Бургас в международни води изкуствен остров и да предяви претенции за права над водите около него.

74

Мартин

преди 9 години

Ще ви го кажа по най-лесния за асимилиране начин. 3-та световна няма да има, а ако има няма да живеем дълго за да разберем било то да я оценим. Всички си играят на виж ме кой съм, но никой няма да направи нищо. Времената с войниците на фронта минаха. САМО Русия и САЩ имат достатъчно ракети да изтрият Земята няколко пъти подред. Как си го представяте да се *** като вид? Няма да стане. Всичко това са едни провокации и реално всеки си прави каквото иска, защото знае, че другия няма да отвърне.

73

Чекист

преди 9 години

Ама не разбрах дали транспондера му е бил включен или не... :))

72

взгляд

преди 9 години

страхотна новина отдавна китаи скърца със зъби на бонго това е леко ръмжене основателно имат военно превъзходство още съвсем леко но скоро ще стане убииствено за икономика и БРИКС е безсмислено да се пише само на вас не вие ясно какво става но скоро ще се наложи да научите това е началота

71

Анонимен

преди 9 години

От тази статия разбрах, че Китай строи острови извън територията си - в международни води. Това вярно ли е?

70

морски

преди 9 години

Евала им на китайците!Вън американските войски и от България!Вън НАТО от България!

69

zeus

преди 9 години

До популизъмПакт за взаимен неутралитет, как според теб Сталин щеше да воюва на два фронта, може да е бил диктатор, но не е бил луд? Югоизточния фронт е интересно нещо, я ми кажи къде точно САЩ са воювали там и с кого?

68

популизъм

преди 9 години

до зеусда със военната техника предоставена от САЩ, които е отворил югоизточния фронт много преди намесата на СССР, СССР през 1941 позписват пакт за ненападение със Япония, както преди това с Хитлер, явно нищо незнаеш от историята

67

Анонимен

преди 9 години

Ще видите вие, кон соя яде ли...

66

zeus

преди 9 години

До популизъмИ накрая СССР освобождава Манджурия, 2/3 от която сега е китайска територия.

65

Х

преди 9 години

До ДО ZEUS *** пласират на вън.Аз имам китайски клещи от времето на соца и още ги ползвам.Режат стоманата като алуминий.До сега по добри не съм срещал.

64

популизъм

преди 9 години

я да видим през ВСВ към кого се обръща Китай за помощ - САЩ, който се отзовава, защо не към СССР мисля че е ясно

63

Шоп

преди 9 години

До zeusСигурно не знаеш, че и Виетнам, и Индия имат териториални спорове с Китай.Някои не са чували за Китайско-виетнамска война с милиони жертви, не знаят, че Китай въоръжава главния враг на Индия - Пакистан, че Тайван е трън в *** на Пекин и въпросните острови Спратли са виетнамски и окупирани от китайците преди 40 години.

62

Анонимен

преди 9 години

Молииии...тук все разбиратели сте се събрали.Почти съм сигурен,че повечето са военни анализатори.

61

zeus

преди 9 години

До ШопХаха, Индия и Виетнам съюзници на САЩ, хаха. В момента Корея и Япония и те се чудят как да ги изгонят.

60

Анонимен

преди 9 години

КЕНИЙСКАТА *** ОБОНГО СВЪРШИ ЧУДЕСНА БОГОУГОДНА РАБОТА, КАТО С ВЪНШНАТА СИ ПОЛИТИКА НА НЕГОВАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПРАВИ РЕАЛНОСТ НАЙ ГОЛЕМИЯ ЦИОНИСТКИ КОШМАР ,-ОБЕДИНИ СРЕЩУ ЦИОНИСТКАТКИЯ КАШЕРЕН КРАВАРСКИ ОБОР ОГРОМНИТЕ ДЪРЖАВИ РУСИЯ,КИТАЙ,ИНДИЯ И БРАЗИЛИЯ ,КАКТО И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ДА НЕНАВИЖДА ЮНОВАТА ЮЮДЕЯ САЩ И ***.ЧЕСТИТО ПРОРОЧЕСТВОТО НА ЛЕЛЯ ВАНГА ЗА ПОСЕДНИЯ ЧЕРЕН ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ СЕ СБЪДВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ

59

ss

преди 9 години

До Анонимен 73. Китайците веднъж са се опитали да нападнат Русия ама армията им е изчезнала :) като нз не пиши глупости по лесно е да прочетеш малко !

58

SS

преди 9 години

Така така така, почва да мирише на опърлен белоглав орел.

57

zeus

преди 9 години

До Анонимен 78Поредния неразбрал, че Китай произвежда каквото му поръчат, може евтино, може скъпо и хубаво.

56

Шоп

преди 9 години

Всички периферни азиатскидържави са против Китай - Виетнам, Малайзия, Индонезия, Филипини, Индия, Корея, Япония, Тайван, Тайланд.Всички те са потенциални или реални съюзници на САЩ.