51

до 105

преди 9 години

*** неграмотен , какво работя си е моя работа , но си доста под нивото ми . Според мен , човек трябва , да гледа и харесва , хората които си защитават националните интереси на страната си , но ти си *** , и те дразнят успелите хора , защото си неудачник в живота и такъв , ще си останеш.

50

bolbov

преди 9 години

Един голям писател долу горе казва,че когато има личност имаи култ. При нас има само въздух под налягане

49

до 94

преди 9 години

явно си *** , неграмотен и грозен . На Путин , може да му дишаш прахта на обувките , на теб си ти харесва смешниците като Плевнелиев , зашото и ти си *** и неудачник в живота , на слабите в живота , няма как да им харесват силните и успялите в живота.

48

кореец?

преди 9 години

До АнонименПричината да са 100% само корейци е проста - на никой няма да му дойде и в най-грозния кошмар идеята да отиде там. А ако си отворят границите КНДР ще остане 100% празна... Глад, ГУЛАГ, насилие, самоуправа и комунизъм. Чиста МИЗЕРИЯ!!!!

47

Анонимен

преди 9 години

Разликата в класите на двамата е толкова голяма, че не знам как дори сте тръгнали да ги сравнявате.

46

до 89

преди 9 години

много българи има в САЩ и Канада , най-много обаче са с "престижните "професии , като тираджии , разносвачи на пици , миячи в заведения , чистачки , работници в строителството . Личи си , че за теб професията метач е цел в живота , защото си клошар .В България , човек може , да отиде на театър , на кино , в музей , където 95% от живущите на Запад , са чували , че го могат , но не го правят , защото не им остава време , от "престижните" професии , които работиш там , господин строителен работник

45

европеец

преди 9 години

Факт е че един демократ няма нужда от култ към личността. Един истински демократ не се притеснява от критики към него и не пъха политическите си противници в затвора за щяло и нещяло... Може би страна като КНДР или Русия не може да се управлява демократично. Може би. Все пак по-добре метач или чистач в истинска демокрация...

44

Анонимен

преди 9 години

Путин си гледа националните интереси на страната си , а на нашите национални предатели и техните поклонници , това не им се нрави , но все пак няма как , на лакея , да му харесва как се държи , един човек с достойнство и самочувствие

43

Анонимен

преди 9 години

Путин и Ким - лика прилика. Е, първият е малко по-образован, защото е бял, но иначе са от едно тесто замесени. Все пак, жълтият ми е по-симпатичен.

42

Анонимен

преди 9 години

за отпадъка , който смята , че ако харесваш Путин , за това че си защитава националните интереси на Родината си е култ , а мършляко *** , сигурно за теб палячото Плевнелиев е пример за Президент , сигурно и ти си *** и *** , като твоя идол плевнята

41

Анонимен

преди 9 години

хахах варягина Путин, загубил по точки от жълтото Шкембе :)

40

до глупака

преди 9 години

няма как да отидат в Русия 2 млн. българи , да вършат нископлатената работа , която вършавт в ЕС , защото за Русия ти трябва виза , второ там не дават социални помощи , с които да се хвалиш в България , какъв ти е бил добър стандарта , трето там , не са ти пейките в Мадрид , където може да преспиш през нощта , като "пълноправен" гражданин на ЕС , а и малцина българи биха отишли да живеят в страна , в която зимата е нормална температура минус 40 градуса и зимата е така сурова.

39

преди 9 години

Среднана заплата в Русия е колкото у нас ама наемите са 4 пъти по високи, а ако искаш да си купиш панелка, смятай от 5000 долара на кв.м. и нагоре.

38

Анонимен

преди 9 години

как ми се иска , да срещна и нашия *** плевнелиев сам на разходка , пък да му тегля един бой на тоя женчо . Плевнята защо ли никой , не го е виждал , нито да изкачва връх , нищо че е нищожество , нито мач , да играе . Но да се хили , като тиква , всеки път се вижда , може и да е *** , и да е болен от нещо

37

Мен

преди 9 години

Средната заплата в Русия е доста далеч от 850 евро. В момента е съпоставима със средната заплата у нас, дори малко по-надолу, заради курса на рублата. Айде стига с тая путинистка пропаганда.

36

Анонимен

преди 9 години

Аз не съм забелязал някога да е имало точка на допиране, за да има нужда и от сравнение на личностите им. Разликата в класите им се измерва в светлинни години, Путин е световен играч и истински политик, а Ун е локален играч, без световно значение. Поредната зле скалъпена поръчка виждам в тази статия.

35

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСредна заплата в Русия - 850 еврогодишна :)

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 61чемодан, вакзал, масква

33

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПутин е изключително мек със западакитките му са меки, затова

32

Анонимен

преди 9 години

До 51:Забрави да споменеш една съществена подробност.Путин е изключително мек със запада, докато Кимчо няма да секолебае и една секунда да разшири пустинята Невада към източното крайбрежие на САЩ ако краварите му правят провокации и му ходят по нервите.