133

Боко

преди 9 години

Са ше ви дам едни пари, ай сиктер ! Парите ги давам АЗ !

132

журналист

преди 9 години

Собственика на босфор ТВ или би-ти-ви съветника на Тодор Живков , който от заплата преди 1989 г. в размер на 400 лв. и спестявания от закуски успя да купи телевизията и арменските журналисти . Сега вече поведе открита война срещу ГЕРБ и Бойко Борисов , защото така желае БСП и ДС неговите създатели. Той като назначен капиталист изпълнява всичко . Да ама не . Народа е наясно след Костинбродската афера и вече няма вяра на Мая Картечарката и такива подобни .

131

Анонимен

преди 9 години

Tиквата трябва да бъде освидетелстван и вкаран в лудница.

130

Бг

преди 9 години

Да много е прав премиера. Заставам на 1000% зад него. В България - направи добро да изядеш дърво. Много вярно.

129

Анонимен

преди 9 години

За човек ,който до 30 години е гладувал, бързо се е научил на луксове. само да не му се случи да тръгне по обратния път- от 200 към 2.

128

Анонимен

преди 9 години

Първо парите на са 2 хил лв, а 7 800 лв (2 900 лв е само курса, отделно горивото, заплатите на пилотите, охраната). Но дори да е така - ако за него 2 хил лв са жълти стотинки (на фона на милиардите, които откраднаха с Цветелина то бъгалския народ), то за хората това са заплатите им за почти половин година.Няма такъв наглец просто . Госпожица Магнолия се била обидила.

127

Анонимен

преди 9 години

Смех, смех...до сълзи. Единственияг "правел" нещо за държавата. Това нещо си го знаем, краденйе, лъготене и прах в очите на глупаците които му се връзват. Бедност, скъпотия и престъпления на всички нива. Отчаяние и безизходица. Страх да не го убият, днес бе напълнил гащите. Много гадости и сътворил и вече не знае от къде ще му дойде. Нормално. Но това го е направило пълен параноик. До *** с 3 гарда такова. Защо бе каратисте, от що се плашиш? То който е решил ще те прати при Дедо Боже. сигурно

126

Анонимен

преди 9 години

Не искаме Ни боко ни станишката ни ореха и омразната им феодална мутроолигархична система демократичното им крадене и плоските им данъци

125

Анонимен

преди 9 години

Другарю Борисов, ... никой нормален човек в България не се интересува от футбол.Това, че обичаш да ходиш по мачлeтa не значи, че и хората обичат

124

истината

преди 9 години

Под статиите за Борисов пишат едни жалки тролчета,неориентирани хорица.Кой искате бе ? Станишев и Орешака ли ? ***! Много сте зле,честно,това е единствения човек в държавата,който прави нещо,а вие само плюете,нещастни хора сте ей.Като стане президент,много ще ви е яд пак.

123

Анонимен

преди 9 години

*** народ, *** премиер....слаба държава.

122

Народа Български

преди 9 години

Само смело и с Бога напред Бойко! Народа те обича и ще продължава да те избира! Смърт за предателите на България - същите и децата на онези, дето искаха да ни направят 16-та република на СССР! Бог да пази България! Бог да пази Бойко Борисов!

121

Случаен до 121

преди 9 години

Нито съм ***, нито Мунчовица. Ти си просто един ***. Но да те светна по въпроса. Аз съм си много добре. Не чакам от никой да се облажа. Добрият живот си го заслужавам и си го живея. Мисли му ти, който и да си, не ме интересуваш. Сигурно стоиш пред компа и чаткаш за жълти стотинки за да оплюваш Бойко. Лек ден, Дано си щастлив.

120

55

преди 9 години

Има ли сила,която да ни освободи от тази напаст?

119

Анонимен

преди 9 години

26 Години фасадна демокрация а в действителност мутролигархична система се оказа много по-лоша и от комунизма от комунистически терор 30 000 загинали..от хуманния геноцид на лъжедемокрацията 1000 000 умрели от болести глад и 2000 000 емигранти да дирят прехранА по чужбинА България загива българите изчезват населението се подменя с ромско турско

118

оцеляваща българка

преди 9 години

БОЙКО БОРИСОВ ДА ПЛАТИ ОТ ДЖОБА СИ РАЗХОДИТЕ ПО ЛЕТЕНЕТО С ХЕЛИКОПТЕР ДО РАЗГРАД-СПЕСТИЛ 10 ЧАСА ...НА КОГО?ТОВА ДА НЕ Е АМЕРИКА...ВЕЧЕ СЪВСЕМ СЕ УЛЯХА..."ЗА ЕДНИ...ПАРИ"-НИЩОЖНА СУМА ЗА ВАС НАЛИ?А МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ВИСОКА-340ЛВ....МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ В БЪЛГАРИЯ Е МНОГО ВИСОКА-ДОСТАТЪЧНА ЕДИН ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ?ЩЕ КАЖА НА ЖАРГОН-Е ГАТИ АРОГАНТНОТО И САМОЗАБРАВЕНО ДЪРЖАНИЕ!!!ЗА ЕДНА ТРИБУНА...ДА БЕШЕ ОТИШЛО ЦЯЛОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ С ХЕЛИКОПТЕРИ...

117

до SS

преди 9 години

Ама от проХсти овци! Какво общо има инвитрото? А ти като нямаш 2500 лв за инвитро къде си тръгнала деца да правиш?

116

Анонимен

преди 9 години

Все едно открива стадион от класа на "Алианс арена". А те открили една трибунка с 250 места, та то тази трибуна и за шампионат на тенис на маса е малка.Хора за по 5 милиона строят зали, а те една трибунка :), а простолюдието се радва и пляска доволно с ръчички.

115

до 123

преди 9 години

Още един Муняр.

114

БоСимеонов

преди 9 години

Нека видим дали съм разбрал правилно. Значи нашия премиер е обиден, защото му държат сметка за това че е злоупотребил с държавни средства. Не мисля, че думата наглост е достатъчно силна за да окачестви подобно поведение.