79

Анонимен

преди 9 години

Тоя се изтропва публично неколкократно последните дни и предизвиква разстройство у малките деца, президентката, срам

78

Анонимен

преди 9 години

Всичко тръгна от костов!

77

Анонимен

преди 9 години

,,Де да можеше да си внесем германски прокурори и съдии..." лично аз прдпочитам китайските - ще се отвори още един пазар за патрони.

76

Анонимен

преди 9 години

Двама ТРАГИЧНО загитали соросоида , кога това нещо наричащо се президент ще престане да замърсява сми пространството.

75

Анонимен

преди 9 години

Де да можеше да ви изнесеме всичките я в Сахара я в Сибир ...

74

Василев

преди 9 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Единтвен от ЕС , чехите направо го изтърваха този дъртак,гони го старческото оглупяване!Едвам подпираше бастуна с тялото си!

73

Помислете !

преди 9 години

Като се позамислите не стигате ли до заключението , че тези два екземпляра ( на снимките горе) до сега нищо не са направили за България ? Вторият екземпляр дори успя да забърка държавата ни в скандали. Той каза ( в Полша), че фашизмът и комунизма са едно и също. Както Сталинка, така и Пастирката са били членове на БКП, т.е. и двете са фашисти, според последната. От това следва, че са фашисти поне 90% от членовете на ГЕРБ, начело с Борисов,Цветанов,Цачева.....

72

Кирчо

преди 9 години

То добре чужди прокурори и съдии, но ако започнат от високите етажи на властта, друга песен ще запеят.

71

партиен член

преди 9 години

Ако можеше нямаше да искате.Защото не се знае дали и вас няма да Ви " подкарат" тези немски съдии и прокурори.

70

куре

преди 9 години

Кончита Плевнелиев ще поиска и немски Вурст.....ама от най дебелите.

69

Един от народа

преди 9 години

Да вземем да си внесем и един президент отвън. Белким види диспропорцията и разликата във военните паради на 6 май в БГ и 9 май в Русия.Народа видя двете големи сили заедно- Русия и Китай, това не Ви ли говори за жалкото и състояние и подлата политика на нашето правителство. " Винаги с Германия и никога против Русия"поне от този цитат на внесения ни цар от вън се поучете мекерета такива.......

68

DANYELE

преди 9 години

А защо да не може ... ???? Нали сме в европеийския съюз нека да доидат германците да оправят съдебната система че лакомите прокурори и съдии съсипаха държавата - парите които взимат под масата да не им стигнат за здраве . А не да плюят по Б.Борисов ГЕРБ е единственото правителство което прави нещо за държавата !!! Най - голямата МАФИЯ е прокуратурата и съда.

67

Анонимен

преди 9 години

До де да можеше и народЪТ да беше грамотен...

66

Анонимен

преди 9 години

Тоя кухак напоследак прави изключително остри анти американски изказвания, отностно за водене на воини, дрънкане на оръжие. Незнам защо още го търпът. Хахах

65

куре

преди 9 години

Де да можеше народа да не беше толкова *** и да ви търпи и преизбира.....

64

хахахаха

преди 9 години

Стига с тая германия бе.... германия та германия ми ходете да живеете в германия бе бойко и сие!Немските тайни служби да оставят България на мира да видят как за отрицателно време ще се повиши жизнения стандарт само!

63

До225

преди 9 години

А ТИ какво направи за България? Защо чакаш някой ДРУГ да го направи?

62

отврат от правосъдие

преди 9 години

Бате, вЕрвай ми ! "българските прокурори и съдии да отсъждат по съвест, по закон" - това не може да стане докато не ги вкараш сите у Белене, както са вкарвали наште бащи и деди да ги ядат свинете там. Вервай ми, пич !

61

майорски

преди 9 години

Георгиева излезна най-смотаната българска представителка в Евросъюза...КАКВО НАПАРИ ГЕОРГИЕВА ЗА БЪЛГАРИЯ ...НИЩО!!!!!тая си гледа интереса ..кариерата ...заплатата и своята изгода ...СРАМ за това че е ОБУЧЕНА в България ....това е поредният български политик Предател на българския народ !!!САМО ИДВА И НИ УЧИ КАКВО ТРЯБВА И КАКВО НЕ ТРЯБВА !!!!А ти кумице ...ти какво направи за българия ...освен че използваш факта че си българка и те назначават тук и там ...за демагогия ....ЮДА !!!!

60

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е българскотопрезидентство да спре да генерира скандали, а резултати. Аз предлагам импийчмънт на това тъпо и продажно!