143

Анонимен

преди 9 години

Тази снимка е снимана след бойните дествия - очевидно е. Долу на улицата се разхождат спокойно хора.

142

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7И Хитлер е убиец и ненормалник. И всички като теб които ценят пропагандни простотии като тая повече от човешкия живот.

141

Анонимен

преди 9 години

До Членска карта 7Сталин е избил повече руснаци от Хитлер- неоспорим исторически факт.

140

Анонимен

преди 9 години

Снимката горе е оригиналната снимка. Личат си часовниците на двете ръце на войника долу вдясно.Официалната снимка е ретуширана и войника с 'трофейните' измародерствани часовници е 'фотошоп-нат'.

139

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 240Много си ***. Няма по ценно от това да си жив. И това знаме никого не е спасило. Просто болните амбиции на масовия убиец Сталин.

138

Анонимен

преди 9 години

Побъркан свят. 84 човека за да се завърже едно знаме. И после горди че ги потупали по рамото.

137

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Истината е, че руснаците Европа нямаше да я има. Вермахта беше прегазил почти цяла Европа. Англичаните още се напъваха да се съпротивляват, но германците щяха и тях да смачкат.По своята дисциплинираност, въоръжение и организация германската армия няма равна на себе си.Руският народ е орисан да спира самозабравили се диктатори. Навремето е спрял Наполеон. После спира и Хитлер ...Сега ще спре и САЩ ! ...Няма друг такъв решителен и героичен народ като руснаците. Факт !

136

Анонимен

преди 9 години

Съветските главорези избиха цвета на полската нация в Катинската гора ...А преди години свалиха самолета с полското правителство, отиващо на поклонение в Катинската гораИ ми хвалите Русия ?!Тези пияни *** ?!

135

Анонимен

преди 9 години

Руснаците да се сърдят на Сталин, той помогна да измре толкова народ. Русия сама си е виновна.Нацистите бяха обучавани в СССР, пълно е с архивни материали за онези години.

134

Анонимен

преди 9 години

Хитлер и Сталин бяха първи приятели!Нападнаха Полша от двете страни и така започна ВСВ.

133

Анонимен

преди 9 години

Самият Хитлер е издигнат от един невзрачен човек до първият човек на Германия , защото той е продукт на много добро финансиране. И това финансиране идва отвъд океана и благодарение на ВСВ Сащ стават световна сила. Сценариите винаги са едни и същи. И през Френската буржоазна революция, и през Октомврийската революция ,Първата световна и Втората световна, та да наши дни.

132

до 220

преди 9 години

Но виж за никого не е тайна вече, че най-големите американски банкери са спонсорирали Хитлер, а всички големи фирми са работили много добре с хитлеристкия режим. Така че, нека не преиначаваме историята и ако не можем да боравим с нея безпристрастно по-добре да се въздържаме от внушения.

131

до 220

преди 9 години

По-кротко бе ,че ти капе пяна от устата. Я прочети първо кои финансираха и търгуваха с Хитлер и после дрънкай."Всеки изстрелян куршум дори срещу американските войници, носеше пари на САЩ "

130

Анонимен

преди 9 години

Същия чичко сталин,който се разбра с авера му Хитлер да си поделят Европа ли??????Каква победа бе?Русия с какви очи има наглостта да се бута сред победителите?????Победител,който до този момент е окупирал няколко страни,а веднага след войната обезкървавява цяла източна Европа ли?????????????????НАГЛОСТ!!!!!!!!!!

129

Анонимен

преди 9 години

GENERAL GADORIANАбе щом *** е казвала така, няма начин просто да не е вярно. Тя *** тогава сигурно е била в по-близки отношения с войниците на Вермахта.

128

Анонимен

преди 9 години

Toва е известната снимка, на която героят е с часовници и на двете ръце. Тогава е било модерно да се кичат с трофейни часовници, тоест ограбени от немците. Някои са носели по 10 часовника, както индианците са се кичели със скалпове.

127

Анонимен

преди 9 години

Светла им памет на тези смели руски мъже!

126

ДБ

преди 9 години

***.... Че си ***

125

ДБ

преди 9 години

Как се измъква , русофил , от концлагер.През комина и дим да го няма :)))

124

ДБ

преди 9 години

Този е късметлия.Седялите до Сталин , най- често умират в ГУЛАГ.