64

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 79Еех...мъко моя, омраза моя...:))) Велик...смях :)))

63

(+_-)

преди 9 години

Така е зевс, по-рано бяхме с Хитлер.. Сега със САЩ. Историята се повтаря и тези, които са глупави да не се поучат.. Са осъдени да я изживеят отново! А, тези като Одисей са винаги с тези, които са силните на деня и винаги ще се въртят в зависимост от вятъра.

62

Василев

преди 9 години

Защо комунистически СССР ще се окаже по малък враг от сегашна капиталистическа Русия за англо саксонските господари???

61

озадачен

преди 9 години

"но битката завършва без победител"ХАХАХА, знаеме ги тия руски лъжи...Истината е, че руснаците ядоха як пердах, нямат и 1 спечелена битка в цялата война, бягаха като пилета, даже се опитаха да запалят Москва БЯГАЙКИ..."Наполеон влиза в Москва и дълго се чуди, какво става."ХАХАХАХА или преведено на нормален език: Наполеон завладя Москва и даже живя там.Та въпросът ми беше: Как ще реагира Кремъл ако френски рокери изминат "Пътя на победата" до Москва - не се разсейвай!!

60

Анонимен

преди 9 години

Kакво им е руско на руснаците?Религията която им даде България?Българския език, който взимат наготово от тогавашния си съсед България (справка, Светослав 1-ви и баща му не говорят същия език!)Кирилицата, която взимат от България?Населението ли... което не е с руски корени, а с всевъзможни претопени от други народи?

59

koko

преди 9 години

Svetat triabva da pomni i da e blagodaren!!!

58

Анонимен

преди 9 години

Руснаците живеят като скотове.

57

55

преди 9 години

До ramboПу,сатана....

56

(-_-)

преди 9 години

Прав е 120,Одисей! А, трола си ти, който изхождаш анти-руски под всяка статия пряко или косвено свързана с Русия.. Нищо! Рано или късно всеки си получава заслуженото :-)

55

rambo

преди 9 години

Братя българи да изгоним от българия сащ,нато и евросаюза,който сеят смърт,глад и безработица по целия свят.време е руските ракети,самолети и танкове да влезнат в българия и да изгонят агресорите и окупаторите от сащ,нато и европа.да на ссср,евразииския съюз,югославия,китаи и индия веча дружба с ссср.

54

Джедай Мастър

преди 9 години

"Но 14-годишният Владимир беше предпочел да прекара деня на почетен пост пред военен мемориал..." Е това нормални хора ли са според вас? Да накичат 14-годишно хлапе с медали и да го карат да марширува като гламаво, за да си избиват присъщия им комплекс за малоценност.

53

Анонимен

преди 9 години

Ами одисей построй ти нещо измисли технология за нещо и няма да сме зависими

52

Анонимен

преди 9 години

САЩ и Англия са финансирали режима на Хитлер , с над 7 милиарда долара , което по днешен стандарт е 1,5 трилиона..

51

Име

преди 9 години

Милиционерска *** !

50

Анонимен

преди 9 години

Някои твърдят че съветската армия е окуприла бг тва е само защото фашистката армия за тях е приятелска

49

Име

преди 9 години

Русофилите, купувайте рубли!

48

Име

преди 9 години

Така е в Русия ( то си е направо СССР, ама това е друга тема), милиционерите и военните са си на власт управлявайки със силен привкус на див феодален капитализъм.

47

Василев

преди 9 години

Защо 70 години след войаната най големите американски и английски бази са на територията на сегашните съюзници и бивши врагове Германия и Япония???За да пазят плячката от СССР и сега Русия или да им подрязват крилата да не пораснат много???Агент Джеф Уйлсън!ЦРУ!!!

46

Анонимен

преди 9 години

В бг утре също ще дрънка оръжие на парада ама това не е като онова нали мистър Старбъкс

45

1234

преди 9 години

Русия не забравя героите си и ги почита, а също така не забравя и предателите си и ги наказва, рано или късно.