59

Анонимен

преди 9 години

Кметът си плаща на КОЙто трябва и ще си харчи парите и живее в имотите, вие му мислете как ще платите тока и водата и какво ще сложите на масата.

58

Анонимен

преди 9 години

Преди се бореха за депутати, сега не им е нужно, ставаш милионер и като кмет на село !Само тря ва да развеждаш ГОСПОДИН ВЕЛИЧЕСТВО на откриване на зарзаватчийск цех !

57

пазарджиклия

преди 9 години

Тодор Попов е бил винаги човек на БСП, уж независим. Ако беше на ГЕРБ веднага Бойко щеше да се разграничи от него и да пусне някой коментар, всъщност по кражбите може да се познае, че е от комунистите. Целият град го знае това, отделно че си пие уискито с общинските съветници от БСП и имат най-топли връзки, вижда се и с невъоръжено око това

56

Алекс

преди 9 години

А това което правите в момента тук е още по трагично.Спорите кой колко милиарда има.Не се безпокойте всички имат достатъчно за да не им пука за Вас.И докато вие си спорите тук ,те ще стават все по-нагли и крадливи.Всяка една партия представена в парламента е лъжа.И да може и да се строят магистали с огромни закъснения,но това е единствено и само за да не им спрат парите от ЕУ там е най-сладко за крадене.Не се заблуждавайте че ГЕРБ,БСП,АТАКА,РБ,ДПС.Те са едно.Ама трудно го асимилирате за жалост

55

някоиси

преди 9 години

Селските кметове в Пазарджишко събират подписи в подкрепа на кмета. Първо са минали през *** махали, а сега карат българите да се подписват. И ако някои не подпише, какво ли ще стане?

54

Анонимен

преди 9 години

Ето това са *** - Тодор Попов , плащаше на хора по 50лв. да ходят на протеста на *** умните и красивите.. Понеже Пазарджик е доста близо до София , удобно и евтино да се закара платена *** при ***.

53

Анонимен

преди 9 години

Има, няма, всеки рано или късно си плаща. Някой, официално - пред стената, други, не толкова официално, в калта пред колата.

52

Анонимен

преди 9 години

58, по-скоро с дядо Калашников или с чичо C-4

51

Анонимен

преди 9 години

Тоя дали скоро ще има среща с г-н Макаров?

50

Анонимен

преди 9 години

а помислете колко кмета има в българия и за какво става въпрос!!!!

49

Анонимен

преди 9 години

до 55Цяла България знае, само ти не знаеш за това отпразнуване на 4-я си личен милиард ?? Като си неосведомен, сори.

48

Анонимен

преди 9 години

Бойко в тесен кръг отпразнувал. Така ли наричаш д-то си. И идваш тука да ни се поквалиш.

47

Анонимен

преди 9 години

Всеки от фирма Брокс (фирмата за чистота) който има така по-бял цвят на кожата и по добре облечен с фирмен транспорт да протестира заедно със *** в София .. Има един Веско в махалата косач на градинки , бавноразващ се *** , женен за българска *** ,от редкашите .. Беше на редовен на протеста на ***.

46

Анонимен

преди 9 години

и какво ще направат институците тези два апартамента се водят на часна фирма. хората 25 години пишат закони само и единствено да си крадат на спокоиствие.

45

Анонимен

преди 9 години

Тоя изгоре. Стана медиен,сега шамари от всякъде.

44

...

преди 9 години

Ако искаме някаква справедливос да получил ЕДИНСТВЕНИЯ начи е да очистим и тоя и жена му и накой от неговите роднини! Вече 25 години се вижда как само ни КРАДЪТ И КРАДЪТ и накрая не само, че намт никакви присъди, но и ние излизаме виновн затова, че са ни КРАЛИ! Единствения начин, на тоя етап е, да се бесят директно в центъра на селото и да висят там до вмирисване! Гадно е, не по европеиски, ама докато няма отразъни ръце и глави, ми няма да се управим!

43

Анонимен

преди 9 години

Тодор Попов пращаше фирмата за чистота да протестират заедно със *** в София , заедно с умните и красивите.

42

Анонимен

преди 9 години

За кокошка няма прошка, за милиони има лично пространство.....

41

Анонимен

преди 9 години

Цялата машина за гласуване на Тодор Попов , на парламентарни избори обслужваше ГЕРБ.

40

юрист

преди 9 години

Почти 100 % от кметовете взимат рушвети по един или друг начин . Затова само чичко Макаров ги съди точно и бързо. Справка пиарката на кмета на Пазарджик .