66

Жужи

преди 9 години

Само требе да се пази американеца да не налази и там ..... туканка на земята са превзели сичко.... да ги оставим да си се шират ... те това и искат!!!!!

65

Анонимен

преди 9 години

До Tulskiкакъв проблем се усеща?

64

Гошо

преди 9 години

До елицаЕли абсолютно си права, относно допълнителната теория .. и тя е същата нереална боза.. единственно не си права за това че никой не е развенчал теориите на Айнщайн, развенчали са ги доста учени. Това което никога няма да се случи е офицялно да ги признаят за невярни, защото никога някой наричащ себе си "учен" няма да си признае че всичко което е учил и за което говори е откровенна измислица. "Учените" ще се "самосезират" толкова колкото съдебната система в БГ :)))

63

Анонимен

преди 9 години

Тя природата се мъчи да ни елиминира, защото не сме в синхрон с нея. Трябва да сме в синхрон с нея, защото иначе където и да отидем, тя пак ще се стреми да ни изхвърли. Така само удължаваме агонията.

62

Анонимен

преди 9 години

До елицаЕнергията не се движи - това го правят материални обекти. Скоростта на светлината е предел при определени условия. Айнщайн е гений на своето време, когато квантовата теория е била пеленаче, така че неговите теории са фундаменални. Пожелавам ти и ти някога на направиш нещо за човечеството, ако не можеш, поне уважавай постиженията на другите. Моля!

61

До 93

преди 9 години

Така е, на този етап масата ми ме задържа здраво на земята, но анти-гравитацията е реална и е въпрос на време да стане част от реалността ни.

60

Анонимен

преди 9 години

Проблема не е в планетата, а в нас самите. С това мислене и на Юпитер да се преселим, пак за няколко хилядолетия ще и таковаме мамата и на нея. Така че и тук да си останем, не е проблем. Проблем, ако не се променим. Когато отказваш да се променяш, спираш да се развиваш и природата се оттърва от теб по естествен начин, защото само черпиш ресурси и ги пилееш, а с нищо не допринасяш.

59

антиЕС

преди 9 години

ако БОГ е решил да ни погуби никъде не можем да се скрием, и в друга галактика да отидем,наказанието пак ще ни застигне.Трябва да живеем по-праведно и нищо лошо няма да ни се случи,само че от нас се иска да повярваме.----Йов 8:5 Ако би ти прилежно потърсил Бога, Ако би се помолил на Всемогъщия, 6 Тогава, ако беше ти чист и правдив, Непременно сега Той би се събудил да работи за тебе, И би направил да благоденствува праведното ти жилище;

58

елица

преди 9 години

Хокинг е отдавна доказан еретик неверник в Божествения произход ,но какво по добро опровержение от самия него.Напускане -не тук човешкото същество може да се развива хармонично.Нужна е промяна в дистрибуцията и разпределението на ресурсите с високо технологичен контрол над раждаемостта за да не се пренаселим.Сега 99 ,9% от ресурсите на Земята се контролират от шепа побъркани илюминати=1% няма от планетарното население

57

Анонимен

преди 9 години

Щерев и в космоса ли искаш войни? Човечеството е зло и май само това може, да воюва и да живее на гърба на победените.

56

Анонимен

преди 9 години

Според мен не е прав. Можем да си живеем тук милиони години. Само че за целта трябва да си променим мисленето, ценностната система и да развием различен модел на енергетика и икономика. Мога цяла книга напиша за това, но не е тук мястото. А може би и времето не е дошло. Може и в определен момент да се получи и почти спонтанно, защото по този начин наистина не можем да продължаваме още дълго.Най-малкото петрола ако свърши след 50 г. и ние не сме готови за това, ще ни се види тежко.

55

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да правим, когато Създателят реши да ни унищожи - ще го направи. Кой е той не знам, но това, че хората рушат планетата си от алчност и злоба е очевидно дори и за сляп червей и няма да ни се размине.

54

Щерев

преди 9 години

До Анонимен 73Споделям мнението Ви! Човек трябва да развива науките свързано, а не изолирано! Защо да не гледаме под краката си? Но от космоса се вижда по-добре! Развивайки космическите изследвания ще опознаем по-добре собствената си планета!

53

Анонимен

преди 9 години

Ми страхуват се че ще ги обявят в антисемитизъм. А той тази теория я е и откраднал.

52

елица

преди 9 години

Теорията на Айнщайн наистина е глупост от категорията на абсолютните.Затова той си е измислил и допълнение към нея.За да не стане резил.Ама то и баба така знае.Нищо не можело да се движи по бързо от светлината ,но в някои случаи тази теория не важи ето това е глупоста на Айнщайн която ни един физик не се наема да развенчае И с право.Как да развенчаеш една комън сенс глупост .Разбира се че има енергии движещи се в пъти по бързо от светлината .Гравитацията е 1 пример.Тъмна енергия 95%

51

Анонимен

преди 9 години

Всеки живее със своите собствени вярвания и убеждения, и преживява реалността по начина, по-който я дефинира в съзнанието си, в ума си, Хокинг е просто поредният такъв човек, разбиращ повече от математика, това което казва, не означава, че е истина, всеки път когато промениш начина си на мислене и гледната си точка, и реалността се променя с нея, а квантовата физика, когато бъде повече осъзната и разбрана от човека, ще промени гледната точка и разбиранията ни за реалността изцяло :)

50

Анонимен

преди 9 години

Ами не, не е прав, спокойно може да си продължим да си живеем на тази планета още милиарди години, просто трябва да постигнем самоконтрол над егото си и оттам да се синхронизираме с организма на планетата и да заживеем в симбиоза с природата и, паралелно с това да си се развиваме из космоса и да продължаваме да го изследваме, но за тази цел е нужна промяна в начина на мислен и оттам действане на цивилизацията ни.

49

Анонимен

преди 9 години

Вижте, Земята е населена от оцелелите от ядрената война на Марс преди около 25 к години. Днес ме пред прага на повторението на марсиянската трагедия. Просто самоунищожението е скрито във собствената ни природа.

48

Наблюдател

преди 9 години

Естествено че е прав. Проблема е, че за всички управляващи това изобщо не е актуално и средства за изследване на космоса и съответните технологи се отделят колкото да не е без хич. Това е така защото всичките са с определен мандат и не мислят толкова дългосрочно

47

Анонимен

преди 9 години

Нали дойде сигнала от Драконите-Къде сте брей,чакаме Ви.А от инките,ацтеките и другите календара и двоичната цифрова система кога требе да се изнасяме,но дали в *** нишка не са казали.