183

до 241

преди 9 години

От 1912г от българските земи са прогонени 2 милиона мюсюлмани. Това не е ли геноцид?

182

Исмаил

преди 9 години

България спасява арменци през края на ХIX век, но не и при геноцида.През 1915 г. България е съюзник на Турция."Лаконично относно отношението на нашата страна към проблема се изказва и проф. Андрей Пантев: "През този перод 1915-18 година България е във военен съюз с Турция. Много български офицери получават турски ордени и обратното. Ние също трябва да бъдем упрекнати."

181

факт

преди 9 години

До Анонимендо колкото знам има разтреляни хора,и също имената им бяха сменени по военен натиск.Според теб това не е ли геноцид

180

Анонимен

преди 9 години

До фактПреди 20 години имаше геноцид срещу турския етнос в бг,по този въпрос какво става.Има ли някакво решение-------Геноцид срещу турците никога не е имало,турци утрепани няма. Има геноцид срещу българите. А на турците мястото им е в турция.

179

факт

преди 9 години

Преди 20 години имаше геноцид срещу турския етнос в бг,по този въпрос какво става.Има ли някакво решение

178

Анонимен

преди 9 години

До ФактСпокойно не бързай в тези държави се први политика за определено време а не като при вас от днес за утре,даже от сутрин за вечер като бате гойко.

177

Do 232

преди 9 години

защото турците са не могат да приемат България за своя родина никога, и след 500 години няма да могат. Любовта е не към родината, а към силуета на Турция. Това ги е правило риск от държавна гледна точка, да бъдат разцеплението в следстието на политиките на Анкара. Днес, това разцепление е именно факт.

176

Анонимен

преди 9 години

Германия призна геноцида над арменците, Обама го преглътна. Обама избегна да нарече геноцид убийствата на арменците и нашите не го признаха. Каквото каже големият брат Кафявия Кениец това казват и нашите Селянчета.

175

Факт

преди 9 години

Сега Турция да затвори границата за България

174

до 230

преди 9 години

Не, това ми е ясно от години, задавам реторичен въпрос, щото клоуна Плевнелиев се скъсва да обяснява, че сме европейци, че сме в ЕС, че ЕС така казал, че ЕС онака казал, само че Роската следва политиката на ЕС по дадени въпроси само когато съвпада с тази на САЩ, а по отношение на арменския геноцид, следва пътя на САЩ, докато в ЕС го признават.

173

Исмаил

преди 9 години

Да попитам защо по време на възродителните процеси(първите започнали 1912г) на арменците не смениха имената със звучни български такива?

172

антиЕс

преди 9 години

нашите политици се чудят пак на къде да завъртят *** ,че на всички да е угодно,халка не им остана,хем тъй,хем инак.

171

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМного ясно че си под командването на Сащ, чак сега ли разбра ?

170

Анонимен

преди 9 години

Американското кафяво *** не посети Армения, нашия плазмодий Плевнелиев също.Кафявото *** не определи избиването на арменците като геноцид, Тиквата също.Ние в ЕС ли сме или сме под командването на САЩ?

169

Анонимен

преди 9 години

..."Цветан Цветанов обяви, че ГЕРБ е отговорна партия и "се стреми да запази както суверенитета, така и да бъдем "добри съседи с всички държави, които са на територията, на която се намира България".... Боже, слез си събери ***! Територията на слабоумието!

168

Анонимен

преди 9 години

Днес няма ли нещо за Путин? Кога стана , кво яде и кога *** ?

167

Исмаил

преди 9 години

Интересно и защо не се споменава за терористите от "Тайна армия за освобождение на Армения - ТАОА" която извършва 26 атентата в Европа до 1991г.Интересно защо се забравя съдбата на колонизираните народи от европейците ,инквизицията.Там дали са ги галили с перце?

166

БГ

преди 9 години

Поредното доказателство,че ДПС командва в България! СРАМОТА !!! Трябва да признаем ГЕНОЦИДА над арменците и да осъдим Турция за геноцида над българите!

165

anonimen

преди 9 години

ujas! tuk se izkazvat po-veche turci,otkolkoto balgari. i kato cheta s kakvo nastarvenie i omraza pishat protiv balgarite,chudia se zashto im davame tolkova prava?ta te ne se chuvstvat kato chast ot tazi darjava,a tochno obratnoto.ako sme smeli kato armencite,shtiahme da zakriem dps. za tova na izborite triabva masovo da idem da glasuvame,za da gi izritame ot politikata.

164

217-ПРОСТ СИ,ТРАЙ СИ

преди 9 години

ДО 217 - МНОГО СИ *** БЕ, БАТКА. А ДА НЕ БИ ДА СИ САМИЯ БОКО С МАГНОЛИИТЕ. ТАКОВА СБЪРКАНЯШКО ДУДНЕНЕ, МНОГО ПРИЛИЧА НА БОКОВИТЕ МАЛОУМИЯ.