67

Анонимен

преди 9 години

Дали най-накрая държавата ще вземе мерки?!Този *** коли и беси в Пазарджик,снаха му....Мая Попова-съдийка,с цялото си обкръжение е сложил ръка на всичко в общината,абсолютен терор за местния бизнес...и тн.ДО КОГА?!КОКАЛА Е ОГРИЗАН АМА ТОШКО СМУЧИ ЛИ СМУЧИ....

66

Анонимен

преди 9 години

По принцип подкрепям издирването на далавери и кражби. Но това снимане на къщите е грозно. Не се казва какво и как е крал, а в каква къща живее. Казвам го защото и нашата къща изглежда подобно, но не съм крал нито лев или мамил някой. Просто в тази къща си влага моето семейство парите, на баща ми парите и на брат ми. А имота е наследство от дядо ми.. Усещам как някой хора ме мразят, защото имам пари. Ако човек *** - нека го накажат. Но ако си изкарва парите с труд - нека го похвалят.

65

До Сидни Ав$$тралия

преди 9 години

Сидни Ав$$тралия, Умнико, не четеш ли, че ДРУГИ ДОХОДИ НЕ СА ДЕКЛАРИРАНИ. Ти май наистина си ***. Аборигените явно те скъсват от работа и любов и си си загубил и малкото интелект с който бе роден.

64

Кукувица

преди 9 години

Крадец

63

Анонимен

преди 9 години

На този ли му думнаха секретарката, а в дома й намериха надписани пликове със стотици хиляди левове вътре? Голямо крадене бе ***.

62

.

преди 9 години

Проблема не е в богатите хора, а във факта че е като научна фантастика да се забогатее по честен начин в България без да ти извадят душата. В Щатите мой приятел отиде със зелена карта и тръгвайки от нищото на шестата година вече има 4 бизнеса. Питам "с какви хора играеш". Отговор "аз не продавам жени и наркотици, плащам си данъците - не е необходимо да играя, с който и да е". Тука е друга схемата и това е големия проблем.

61

:)

преди 9 години

Ако не е от ГЕРБ ще го отнесе, ако е гербаджия ще се окаже, че "не са дюни, а пясък" и нещата ще си продължат по старому. Случили са на народ от роби и ще крадат.

60

Анонимен

преди 9 години

Всички читави разследващи журналисти да обикалят държавата да снимат и да показват тези ненаситни МАРОДЕРИ на светлото бъдеще-демокрацията.

59

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

58

анонимен

преди 9 години

Този кмет е пълен безсрамник, окраде града. прави паркове и градини само и си слага в джоба. Жалкото е, че дори след този репортаж нищо няма да се промени. Дано само не го изберат пак на кметските избори.

57

Бо

преди 9 години

И ти ли кмете?

56

КМЕТ ОТ ГЕРБ !!!

преди 9 години

Гледах доброто предаване на BTV за имотите на въпросния кмет.Слуша внимателно !Сега чета и тази статия ....Никъде не чух и не прочетох, че този кмет е КМЕТ НА ГЕРБ !!!Ако беше от АТАКА, БСП или друга политически сила платените *** щяха да се скъсат да го повтарят и напомнят.Сега обаче понеже е ОТ ГЕРБ се казва само "кметът на Пазарджик" ...КОЙ е издигнал този кмет ?КОЙ му е гласувал доверие ?КОЙ го е избрал ?ГЕРБ ! ГЕРБ ! ГЕРБ ! ГЕРБ ! ... И пак ГЕРБ !

55

партиен член

преди 9 години

До- Toшо.Не съм съгласен.Крадяха всички .Разходна норма на камион шкода с 25. т товар бе 55 л.реално 35-40. Строиш къща купуваш бетон пясък и др.на черно.Крадеше се на всякъде от всичко.Сега обаче могат да крадът само политиците.Другите масово работят в частни фирми и частника не позволява да го крадът.Друг е въпроса как някой е станал " частник.."

54

Спонджбоб

преди 9 години

Добре, че само кмета на Пазарджик си живурка в такава " мизерна барака " тип бунгало...., а другите кметове са по квартири и общежития... Трябва и при тях да се разрови, не мислите ли?!...Няма Държава !!!

53

Анонимен

преди 9 години

Ама...те и заплата ли му давали???

52

ПАЗАРДЖИК

преди 9 години

Я, СТИГА СТЕ НИ ПЛЮЛИ КМЕТЧЕТО, БЕ! РАБОТИ, ОТ СУТРИН ДО ЗДРАЧ... И ВСИЧКИТЕ НИЕ РАБОТИМ ЗА НЕГО...И ТАТЯНКА СТОЯНОВА РАБОТЕШЕ ЗА НЕГО, АМА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ...КЪЩИЧКА СЪС ДВОРЧЕ(5 дка) И РЕКИЧКА СИ Е НАПРАВИЛО КМЕТЧЕТО, АМИ В КОЛИБКА ЛИ ДА ЖИВЕЕ... В РЕКИЧКАТА ЩЕ СИ ПЕРЕ АКАНИТЕ ***, ЗАЩОТО ТОКА Е СКЪП. ПЕСТИ КМЕТЧЕТО... И ОТ ЗАКУСКИТЕ Е ПЕСТЯЛ ДА СИ НАПРАВИ ГАРАЖЧЕ И КОЛИЧКИ ДА СИ КУПИ...АМА И ВИЕ СЕГА ЗАВИДЯХТЕ МУ НА ФИТНЕСЧЕТО И НА ПАРНИЧЕТО ЗА РОЗОВИ ДОМАТКИ. А С КАКВО ДА СИ ПИЕ РАКИЙКАТА?

51

fred14

преди 9 години

да да пият и то с кмета и в имота на кмета ...!и в много други имоти кафе пият, та нали тия с имотите ги назначават - на тях трябва да слугуват.Всяко чудо за три дни по голямото за седмица.

50

Анонимен

преди 9 години

е само тоя хубосник ли е.преди години журналята нали снимаха такива имоти на мутри .и кво стана-НИЩО.

49

Анонимен

преди 9 години

Този кмет е капка в моретоПредставете си какво става нагоре

48

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 56 Старите комунисти си бяха що годе поносими:Голям апартамент,2-3 етажа вила,автомобил без ред и кьор-софри с и без повод.Обаче новите демократи-до един бивши комунисти,си е.бали мамата!От милион надолу-за нищо го нямат!Гладни,ама гладни!Целия свят да налапат-малко ще е!