113

Юзбашията

преди 9 години

Много тъжно че там не може да се постигне траен мир. Духът от бутилката е пуснат. И края му се не вижда на този конфликт.

112

Просто истината

преди 9 години

До ИвоОтвори си статистиката ...има я в нета и можеш спокойно да установиш най -често падалите самолети ...надявам се няма да се изненадаш, че са Боинг ... щатите произвеждат и ДС ,който е доста по -сигурен ...колкото за стабилността на руските самолети не разсмивай аудиоторията ... Ту - 134 беше първият самолет ,който можеше да излети при насрещен или страничен вятър от 20 м/с.

111

бг франсе

преди 9 години

До Анонимен 199твоята ...с удоволствие ...

110

Анонимен

преди 9 години

Путин е личност на годината в Русия, но не според Таймс, айде моля, почнахте повече от руското джудже да лъжете ;)

109

Просто истината

преди 9 години

До ИвоБе ***, ако нещо отбираш от оръжие ,виж че затворния и ударно -спусковия механизъм на Калашников и Щурмгевер - а , за който говориш нямат нищо общо ...приличат си само по външен вид ...тъпнар

108

Анонимен

преди 9 години

do bg Franse Lajec!Lajesh!

107

Иво

преди 9 години

Русия правела страхотни военни самолети ... ама кой нормален човек кара самолет ?!Русия купува пътнически самолети от Еърбъс, защото техните не струват, лесно падат.

106

бг франсе

преди 9 години

До Анонимен190 а ти пич се научи да пишеш на Български ..явно не си успял да си качиш кирилизатор на компа ...което е показно за умствения ти багаж...а за мойте лъжи...заповядай да ги провериш

105

Анонимен

преди 9 години

Айдеееее Волен пак май ще излезе прав...

104

бг франсе

преди 9 години

До Анонимен184 *** да работиш за фирма като Еърбус и тогава ще видиш колко изкарвам

103

Анонимен

преди 9 години

do 83 bg franse!Lajesh ohlio bohlio! Lajesh lajec...

102

Анонимен

преди 9 години

Класацията на Тайм е от най-престижните. Личностти на годината са били винаги американски президенти и политици. Сега Путин е на първо място и соросоуродите беснеят, абе това не е престижна класация, некаква певица и Путин. Повръщате ли кръв соросоуроди, повръщате ли?

101

Шоп

преди 9 години

Иво, те и компютри не правят, нито телефони ... нищо. Дори храната им се внася.Произвеждат само арогантност и агресия.И алкохолици произвеждат, това да не го забравим ;)

100

Анонимен

преди 9 години

do 174 bg Franse!Shtom izkarvash tolkova mnogo pari, zna chi ne tie chista rabotata moshe....

99

бг франсе

преди 9 години

до Иво ..нямам на идея какво ти пречат Руснаците , но с гаранция виждам че не ги познаваш никак даже...тук в чужбина съм работил с българи и само проблеми видях от тях все гледат да те прецакат ,да откраднат да кръшнат....съжалявам че е така защото и аз съм българин , но е истина ..видях дори приятел да краде и продава колата на своя другар...а когато се преместих от една държава в друга и заживях сам запознах се с руснак ...той без да ме знае и познава ме покани на гости да пием по 100гр..

98

Анонимен

преди 9 години

Странно как тук винаги се пише само от едната страна. Пише за една малка част от загубите на украинската армия от днес, но нито дума за тези на ДНР и ЛНР. Не пише, че днес украинската армия е превзела изцяло едно населено място в непосредствени близост до покрайнините на Донецк и изглежда готвят опит за пробив в града, т.к. са се опитали да пробият и от друго направление и са били отблъснати. Сега кой е нарушил примирието? ДНР в защитно са атакували и после са се изтеглили ли?

97

Анонимен

преди 9 години

"Една свястна кола не можаха да направят тъпите руснаци!"Имат самолети изтребитали за които гравитацията не съществува. Западняците гледат като втрещени СУ-35 например и след 100 години не могат да коснструират такова чудо, превъзхожда всички западни образци при това на 10 пъти по ниска цена. Иначе битови стоки като меки седалки и окачване за кола правят западняците по добре от руснаците.

96

Анонимен

преди 9 години

Русия е поне 50 години по напред от запада във високите технологии. Западняците са добри занаятчии и правят добри ютии, котлони и прахосмукачки но високите технологии като космическа техника, авиация нанотехнологии са в Русия. Американците още нямат собствена космическа станция и използват руската. Още не могат да си конструират ракетни двигатели и купуват руски.

95

бг франсе

преди 9 години

До Иво Пич дори хамериканските ти приятели си признаха че са заплатили тази сума за да се подготви и проведе преврата ....то не им е сефте да създават преврати по цял свят...еме кой и за какво плаща з ада се пишат тук глупости ..изкарвам достатъчно добре за да не се налага да ми плаща никой ...с гаранция месечните ми доходи , надвишават твойте 2 или 3 годишнимеждо другото ...не съм както каза ***...нито елф ...не ми др

94

Иво

преди 9 години

Една свястна кола не можаха да направят тъпите руснаци!Автомат АК също е краден от германците !Няма свястна руска стока , а това не е нормално за тази огромна страна ...;)Пияници ...