163

колко?

преди 9 години

Колко цветнокожи мирни граждани успяха днес да застрелят белите расистки полицаи в Сащ?

162

по заповед

преди 9 години

Т.н. Европейски съюз действа само по заповед от Фашингтон! Диктаторът Обама иска да подчини целия свят на Сащ.

161

Ангел

преди 9 години

Като стигнах до антисемитизма....И похвалата за Израел към който американците си умирали от симпатия...Фамилия Каплан.....2%!!!!Хайде да купуваме американско и израелско оръжие......Нивото на пропагандата пада....причина-нервност.

160

до Да ---ттттттттттт

преди 9 години

До Да---е свалиха ли го сърбите "невидимият" самолет на американците или не...Айде ми кажи--щото тсъм *** и незная--свалиха ли го??????

159

Анонимен

преди 9 години

ukrainec----------------истината е,че си тотално зле човече-жал ми е за теб.

158

Да

преди 9 години

До ттттттттттттттСхванах! Със сигурност разбрах, че си ***, та дрънкаш!

157

ХА ХА

преди 9 години

До от Сидни Ав$$тралияПак ли си тук бе, австралийски ***?! Айде бегай да се гмуркаш из рифовете си, какво ни каниш да идваме! И преди ти казах, може да си на най-райското място, ама като нямаш с кой да го споделиш, направо си за оплакване! ***!

156

ukrainec

преди 9 години

Истината е че ако ги нямаше САЩ,нямаше да я има и Европа-или щеше да е пълна с Хитлеристки концлагери или със Сталинистки архипелаг Гулаг.Щатите спасиха Европа няколко пъти вече,а европейските охранени *** винаги гледат като телета когато се появи някъква заплаха.

155

тттттттттттттт

преди 9 години

До Хе хе-------еми свалиха го сърбите с лопатите-докато си копаеха картофите-факт.Защо отричаш??? Цял свят се смееше на "невидимият" самолет......то май вече и не летят--защо ли???Щото американците немогат да забранят притежаването на лопати по света.....схвана ли.....

154

Хе хе

преди 9 години

До 456 смешкоНаистина ли мислиш, че така са го свалили самолета? Да така беше, а един мармот завиваше шоколада... :)

153

Аха

преди 9 години

Много точен анализ! Защо да пазиш някой, който сам не иска да се пази!? Направо си викат: "ела вълчо, изяж ме"!

152

456 смешко

преди 9 години

До Анонимен-456------Абе то и на американците и гръмна совалката,после селяните в Сърбия с лопатите им свалиха невидимият самолет,ама за това си мълчите....ейййййй много сте подли и долни човечета

151

Анонимен

преди 9 години

Новия руски танк е претърпял пълно фиаско на репетициите за парада на Победата,постоянно е дефектирал/блокирал!Този убавец Т-14 за нищо не чини и един парад не може да издържи,камоли да Се изпрани с/у Абрамс!

150

Венелин

преди 9 години

Европа няма от какво да се защитава, най-малкото от Русия. Русия сама се изтегли от Източна Европа и няма никакво намерение да се връща там. Русия си иска само руските земи населени с руснаци, които по една или друга причина са попаднали в някои от другите републики на СССР и трябва да си ги получи. Единствената опасност за Европа е исляма, но срещу нея САЩ нямат и намерение да воюват - те я спонсорират.

149

449

преди 9 години

Не можеш да мислиш чуги,чадъра си е много добре,ако го нямаше братушките още щяха да се кипрят в цяла Източна Европа..Варшава,Берлин,София,Талин,Букурещ..панимаеш ли сега защо е нужен щатския чадър?

148

Анонимен

преди 9 години

Аз също харесвам Антон Тодоров,но има и неща които не са точно такива както ги представя

147

до Футуролог

преди 9 години

Спокойно, вземи си валидолче и не яж гореща елда - вдига кръвно.

146

до Футуролог

преди 9 години

Ние също не искаме да сме потърпевши от миризливият руски ботуш!България върви в правилната посока ,започвай да свикваш азиатски скот !!!!!

145

Анонимен

преди 9 години

Каква солидарност ? Какви братушки ? Какви освободители ?Чугуна винаги е чувствал Бългатия като колонизатор и продължава с това по три основни направления:1. Зависимост от скъпи суровини2.Източване на капитали3. Дезорганизиране с НПО и втълпяване на измислени братско-славянски ценности от миналотоЗа Русия сме един финикийски "брат "

144

бг

преди 9 години

ХАМЕРИКАНЦИТЕ САМИ СИ ТЪРСЯТ РАБОТА,САМО ДА ИМА АВАНТА,НЕ ПЛАЩАТ ЗА БАЗИТЕ,ЦОЦАТ СЪДЕТО СИ ИСКАТ,ТОВА Е ОСНОВАТА НА ДЪРЖАВНОСТТА ИМ.ТОВА МОГАТ ОТ КАКТО СА СЪБРАНИ КАТО ДЪРЖАВА,ТОВА ПРАВЯТ И ТАКА ЩЕ БЪДЕ,ДОКАТО НЕ СЕ ОПАРЯТ,КОЕТО СКОРО ЩЕ СТАНЕ.СЛЕД ВИЕТНАМ ДОСТА ГОДИНИ СТОЯХА МИРНО,НО ПАК СЕ РАЗВИХРИХА.ДОСТА ПОЧИТАТЕЛИ ИМАТ В БЪЛГАРИЯ,НО НЕ СА БЛИЗКИ НА ЗАГИНАЛИТЕ ОТ БОМБИТЕ ИМ ПРЕДИ 70 ГОДИНИ.