63

НЕКОИ СИ

преди 9 години

Пълна простотия и поредната гавра с народа....Общините дават разрешения за строежи и кварталите се напълниха с блокове,кооперации и по този начин автомобилите в кварталите се увеличиха в ПЪТИ.Питам аз след като не се предвиждат паркоместа при строежите на блокове какво се очаква в един момент - еми логично е ама то тряя някой да се замисли навреме, а не сега да ни друсат с глоби.Твърдо съм против тези забрани не ме интересува ЗЕЛЕНА ПЛОЩнито БЕМБЕНА спирам и да си е*ават капаците тъпите политици

62

Даката

преди 9 години

Тези 16 млрд. трябва да се връщат. Това е само началото на ограбването на българския народ. Аз затова емигрирах, защото ми дойде в повече целия този фарс.

61

senseipetz

преди 9 години

До Hexti zatowa trolstwa6 po interneta i parkira6 neprawilno towite izruseni misli.. de da ima6e i za teb zabrana.. ma wse pak interneta tolerira prosti hora koito ne misljat kogato rusjat prostotii..

60

набюдател

преди 9 години

паяка на снимката е дигнал поредния още не сменил регистрацията!!!Само селяните спират неправилно и си хвърлят фасовете през прозорците

59

Анонимен

преди 9 години

Глобата за паркиране става по-висока от глобите за превишена скорост и алкохол... това мисля, че никъде по света го няма :)

58

Анонимен

преди 9 години

До ексАми аз си плащам всяка година винетка за Синя зона. А какво получавам в замяна? Един гол...! И не само аз, а всички имащи нещастието да живеят в зона.

57

п

преди 9 години

Едно хубаво нещо

56

Анонимен

преди 9 години

Глобата пак няма да бъде за колите с червени номера и за колите на властта, тези със стикер на задното стъкло.

55

гвгк

преди 9 години

като се купува кола се мисли къде ще си паркира или държи

54

набюдател

преди 9 години

даже е малка глобата!Не уважавам постъпката обаче да правим тротоарите синя зона!!

53

Hex

преди 9 години

Тия 200 лв. даже са малко. Тия с автомобилите трябва да се научат да спазват правилата. И като няма къде да паркират да използват автобус или метро, а не да скитат навсякъде с тия коли

52

екс

преди 9 години

До 55, ами живущите, в централен/хубав квартал, по цял свят плащат месечен НАЕМ за паркомясто, и то само АКО ИМА такива! Никой не им е длъжен, че са решили там да живеят. Ако не им харесва - продавай, мести се! ТАКА Е по цял свят! В Хайделберг например целия център е една огромна пешеходна зона! Мислиш ли, че някой ше се всигне да протестира, че намало място за колата му? ШЕ ГО ЛИНЧУВАТ! Анадън му копеуе?

51

До Фандъкова

преди 9 години

София е най-тъпия град за живеене !

50

ГЕРБ

преди 9 години

След изборите забраняваме колите в София, Синя зона 5лв на час а Зелена 3. Така умният и спазващ правилата пешеходец и велосипедист ще могат да вилнеят на воля. А собствениците на коли .....да го...

49

Орлов мост

преди 9 години

Като не ви стигат местата за паркиране, преустройте си панелните коптори на многоетажни паркинги. ХО-ХО-ХО, честит 8-ми март!

48

Анонимен

преди 9 години

С вдигане на дадена глоба, единственото което се постига е да се вдигне мизата на простия шкембелив рушветчия. Кога глобите ще са пропорционални на доходите. Не може аз и оня крадлив,млад, умен и красив глиган, на мама праситу, за едно и също нещо, да плащаме еднакво.

47

Анонимен

преди 9 години

До 42PLATENI - PLATENI PARKINGI _ A JIVUSHTITE BE GALVANAK ?????

46

:D

преди 9 години

като се паркират колите на тротоара,пещеходците къде да вървят,аааа сетих се ще летят

45

Чиновник

преди 9 години

До Обеля-Люлин-МалостИма достатъчно паркоместа за умерен брой автомобили, а това, че тричленно семейство има 3 коли вече си е лично ваш проблем.

44

Анонимен

преди 9 години

До АнонименА ако купиш хладилник-дават гарсониера.