47

циника

преди 9 години

Под тази статия се наблюдава един известен феномен.По време на средновековните клади най-дейни са били не аристократи,свещеници или друга знат,а простолюдието, което се нахвърля с озлобление върху поредната "вещица".Робите в римските латифундии са били надзиравани не от господари, а от други роби.Управляващите знаят,че най-мощният удоволствен фантазъм на изпадналия е да измъчва друг изпаднал - така хем първият лекува социалната си травма,хем се създава управленски комфорт за управляващия

46

бдящ

преди 9 години

При коя власт на партиите, госпожа Даниела Борисова е работила според образованията си . да не би случайно г-жа Манолова да се е заинтересувала от нея, когато беше на власт?

45

още колко?

преди 9 години

Още колко му остава на режима на пожарникаря? Още един месец?

44

циника

преди 9 години

Под тази статия се наблюдава един много известен феномен - травмирани от социалното си битие хора да се нахвърлят върху друг по-изпаднал и от тях. Най-дейни по време на средновековните клади не са били аристократи,свещеници или друга знат,а простолюдието,което с озлобление се нахвърляло върху поредната "вещица".Робите в римските латифундии са били надзиравани от други роби,а не от господари.Тези които управляват знаят,че най-мощният удоволствен фантазъм на изпадналия е да наранява друг изпаднал.

43

Анонимен

преди 9 години

в бг са добре само комунистическите крадци и децата им всички други са тор

42

баба ви

преди 9 години

Крайно време е тези,които сега ще придобиват професия да се ориентират там,където е по-възможно да намерят работа. Тази жена би могла да се преквалифицира в друга техническа инженерна специалност,по-добре отколкото хигиенист.

41

до 44

преди 9 години

Щото пък нашите управници всичките са завършили политология. Кой пожарникар, кой строител, банкер, физкултурник, охранител и т. н.--Политология и политика са две много различни работи. Който иска да е безработен, завършава политология, който иска да е политик, преди това трябва да има професия. Е, има и изключения като Станишев - няма нито едни ден стаж по никаква специалност.

40

Анонимен

преди 9 години

Абе бърборковци.В случая въобще не става въпрос за това тази жена какво е учила и колко са и знанията.На позицията чистачка ,която е заемала това е без значение.Проблема е в това ,че при предишния си мандат ГЕРБ направиха тотални чистки навсякъде и сменяха и чистачките и шофьорите на училищните автобуси ако има кандидат Гербер.Сега правят пак същото,а така се осигуряват цели семейства на изборите да гласуват за тях.Не ,че и другите партии не го правиха,но да чистачките и шофьорите стигнаха ГЕРБ

39

SA

преди 9 години

да ви светна в далаверата, няма значение къкъв си какво си учил и какво знаеш за да си успял в живота (с висок жизнен стандарт, имоти превозни средства, влияние) Всичко това за да го постигнеш е комбинация от умения и не малка доза късмет. Това че си учил много и определени неща може да ти е от полза но ако уцелиш момента къде да ги използваш тези знания. В българия това е лошото че нещата се разминават драматично от така наложената с годините парадигма. на някой все пак се получава но малък %

38

Hiter

преди 9 години

Сигурно не яде кайма и за това са я уволнили в Марица изток ,за да си на работа не трябва да имаш образование, нужни са 4500 лева

37

уууууу!

преди 9 години

Мая Манолова какво пак подскача - нали точно по времето на БСП спряха ядрения реактор в Дупница и женицата остана без работа!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Баща ми е електроинженер с 35г. стаж като такъв и работи за 600 лв. Заплатата му не е променяна от поне 15г.Бог да пази България.

35

рОмсървиз

преди 9 години

До Анонимен 34Аз нямам, не ми трябва и ми е добре.

34

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКО Е ПАРИ - Казва Даниела, тъй че вече на нищо и на никого не вярвам.

33

мая

преди 9 години

все трябва да съжаляваме някой, а всъщност всички сме за съжаление, била с висше, не е единственната която не е сподходящата работа за нея!БОЙКО ДА ОБЕЩАЕ НА ВСИЧКИ ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА ЗАЩО САМО НА НЕЯ! отишла да плаче на манолова да се с прави сама ако не има и чужбина нали!утре и аз ще ида в парламента да се оплача хайде всички да ревем да видим как ще изведат полицията да ни смаже! айде *** и политиците !

32

Анонимен

преди 9 години

Вече никой не вярва на дипломи. На Шушулов метресата Виктория и тя се води с диплома от Стопанския факултет на ТУ, но всички знаят, че няма реални знания. Шушулов възползвайки се от позицията си, обикалия от преподавател на преподавател и и пишат оценки. Всъщност тази диплома е една ненужна хартийка. Повечето дипломи след 2000 г. са само хартийки.

31

Дъ Бест

преди 9 години

До къде трябва да е отчаян човек , за да очаква помощ от този който го е докарал до това положение

30

до 32

преди 9 години

Ако бяха излезли на улицата щяха да видят че 1/3 от българите с висше образование са безработни.-И правилно са безработни. Повечето от тях са завършили всякакви екзотични специалности - пр. куклено майстторство - имаме завъшили поне за 100 куклени театъра в БГ. И какво сега, правителството да построи 100 куклени театъра, за да имат работа ли? Човек като учи нещо трябва да помисли и какво ще работи сед това.

29

Анонимен

преди 9 години

стига сте плюли по бедната жена тя просто иска да си изкарва с труд парите и има ли голям избор при болна майка и болно дете за сравнение с парламента там е пълно с депутати с фалшиви дипломи за висше образование

28

маги

преди 9 години

МАЯ МАНОЛОВА ИЗВЛИЧА ДИВИДЕНТИ ОТ СЛУЧАЯ! стига сте вярвали че е истинска! всичко е фалш и игра!ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ИМА МНОГО ХОРА В БГ С ВИСЩЕ ПЪК СА БЕЗРАБОТНИ ИМА И МНОГО МАЙКИ С БОЛНИ ДЕЦА........... ДА ВЗЕМАТ ВСИЧКИ ДА ОТИДАТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ОСВЕН.......ДРУГИ КАТО МЕН ЛЕКУВАТ ХОРАТА С 500ЛВ ЗАПЛАТА, И ИЗДЪРЖАТ СТУДЕНКТА, НИМА Е ПО ЛЕСНО/ и мойта майка е болна и стара......тия въпроси се решават глобално не с инсценировки на долните ни парламентаристи.......