115

Анонимен

преди 9 години

Minalata godina hodih v Hania (Krit).V toaletnite na letishteto nyamashe toaletna hartia ,mrusotiq navsqkude.

114

Анонимен

преди 9 години

У нас прасто незнам какво толкова мога да видя в Гърция

113

до 121

преди 9 години

Ние НЕнавиждаме тази " държава " !!! Ненавиждам всичко българско !!!

112

Анонимен

преди 9 години

На почивка в София как ви звучи?

111

до ФР

преди 9 години

"Познават се по оплюващите Гърция смешни изрази от сорта "побелял от сол, 40 градуса жега, това не е почивка"."Така ли ахааххаискам това лято да публикуваш в МРепортер своя снимка малко след като си изсъхнал от водата, а едната си ръка дръж термометър.

110

Анонимен

преди 9 години

До нееееТи май даваш тавански стаи шано под наем, а ? Кажи ми къде в бг-то можеш да си поръчаш в таверна /кръчма/ калкан или калмали /приготвени перфектно/ + хляб и вода на цена 7-8 евро /15 лв./ Хайде стига *** реклама на Балкантурист !

109

Анонимен

преди 9 години

За лятото Гърция е просто без алтернатива, особенно северната част за нас е екстра, не е толкова жега, много чисто, ефтино и най-важното си се чусвтваш като у България :) сега за Великден е малко рано за там, та аз мисля да се разходя до Сърбия, Власинското езеро

108

117

преди 9 години

До ФРнема нужда да ми се доказваш...елементарен си ,БАТКО!

107

Да сме честни !

преди 9 години

Гърция е по-скъпа, но и доста по-добра за почивка. Няма чалга, бетонни комплекси, селяните са рядкост, водата е чиста, храната е добра, обслужването е много по-добро и т.н. Гърция е за предпочитане. При това твърдо.

106

Кирил Софийски

преди 9 години

На Великден ще харча там където е по- евтино и по- хубаво! Там където срещу парите си получавам нещо . Тези с поне малко акъл лесно ще се сетят къде е това място ! На останалите майната им !

105

бг

преди 9 години

Разни селянчета, вкл. и софийски, неизлизали по-далеч от Турските смотани курорти твърдят, че в БГ морето било презастроено, бетонирано и прочие дивотии. Ами идете в Ница, Монако - там има много повече сгради на кв. км. отколкото на нашето море. Аман от балкански философи, свят невидели, ама всичко знаят! И най-вече плюят всичко българско.

104

Анонимен

преди 9 години

Ми в септемри нямам почивка, или май, децата са на даскало и други работи си имам.... И къде виждат евтиния в Елада ннезнам.

103

младен

преди 9 години

До нееееЕфтиното пич идва от това че получаваш качествено, а тук е 10% по ефтино но пък 110% по не качествено - същото като кебашчетата по 39 стотинки от била. Га ша спрете да гледате само цените най накрая???

102

Анонимен

преди 9 години

чист българин, сега под "наше' се разбира Европата ;)))))))

101

чист българин

преди 9 години

От нашето по-хубаво никога не е имало,няма и никога няма да има ! Подкрепете Б Ъ Л Г А Р С К О Т О !!!!!!.....освен ако не сте изчадия безродни,дами и господа,съдебни заседатели !

100

Анонимен

преди 9 години

Един път карах с колата по крайбержието на Аспровалта. Засяках на километража - бреговата ивица беше около 30 километра! Хубава и чиста. Хора имаше тук таме...

99

ФР

преди 9 години

Налазиха черноморските *** с коментари в защита на септичната яма "българско черноморие". Познават се по оплюващите Гърция смешни изрази от сорта "побелял от сол, 40 градуса жега, това не е почивка". Направо сте абсурдни.

98

Анонимен

преди 9 години

Единствената причина българи да ходят по български курорти е, че са соц. зомбита. Те си мислят, че зад граница са мръстните фашисти, които искат да ги съсипят. Със 100 думи речник на английски, пък и дори и без тях ще се опвавят в чужд курорт, но уви синдрома "Балкантурист"е неизлечим. Да се гърчиш под стой и по график, да си плащаш, че дишаш, да те лъжат в сметките, да се пържиш мазохистично на слънце и да се върнеш с тен на село, та да ти завидят всички.

97

нееее

преди 9 години

Ресторантите в Гърция са ужасно скъпи. Хотелите са скъпи. Кафенетата са скъпи. Кое му е евтиното на почивката в Гърция? Разбира се, човек може да я посети за разнообразие, но точно в разгара на лятото в Гърция е ужасно - скъпотия, калпаво обслужване, тълпи всякакви екземпляри, невероятна жега...

96

Анонимен

преди 9 години

*** в края на август или началото на септември в Гърция. Може и в края на септември - тогава цените наистина са доста приятни, а времето е идеално! наистина от началото на юли до средата на август е много топло.