320

Анонимен

преди 9 години

До dp-------------напротив--неголямата група сте вие--*** и кончитите-----останалите са нормални хора,сипатизиращи на Русия--80% от Българите.......А за слугинството не ми говори--то се вижда кой съсипва Родината ни ,само за едно потупване по рамото......

319

dp

преди 9 години

Неголяма група страхливи селянчета-руски слуги в БГ вдигат шум дене и ноще, пънат се допоследно - единственият резултат от напъните им е естественият такъв разбира се, тотално са се изпонасрали.Вонята им се носи навсякъде но ТЕ как живеят в центъра на собственото си зловоние енеразбираемо за останалите хора (тия без слугинския ген). Предполагам са свикнали,цял живот са така.Жалки, погнусяващи продажни твари.

318

кравар

преди 9 години

Що ползвате кравар за обидна дума? Ако имаше повече кравари у нас, нямаше да сме на тава дередже...но у нас всички са PC спецове...пишат коментари. :)

317

Анонимен

преди 9 години

при случаи на запек, няколко пъти си казвам америка, америка и запекът ми минава... хаххахха

316

Анонимен

преди 9 години

До от Горна Малина------стой си мирно у *** село,щото с това НАТО ще плувате у барата.Да не бегаш после по Чиралица да събираш гъби.....

315

Той е

преди 9 години

Някой може ли да ми каже,поне една НПО у нас,поддържана от Москва?Щото всичките,за които се сещам,са на краварската ясла?Колкото до това,че хората са недоволни от тая псевдодемокрация,която им бе наложена,и ги ограбва непрекъснато,едва ли Русия е пак виновната!И вместо да плюят толкова срещу нея,нека направят така,че хората да живеят добре,те сами ще отхвърлят всякаква пропаганда,руска или патагонска!

314

?????!!!!!!!!!??????

преди 9 години

ххххххаааааха а про-американската пропаганда???? ко праим???В случая ПАК се получава--САЩ ВИНАГИ са прави----а всички други са лоши......Е такова нещо в природата не съществува.

313

Анонимен

преди 9 години

с 5-10 лафа хората разкрихме и разбрахме, че зад привидно умно изглеждащи постове стоят облъчващи простаци, които целят съсипването и доразграбването на България, нашата мила Родина. Зор им е да я надупчат и да смучат живите сили. Елементарни сте. Не можахте да ме облъчите. сорри. Пробвайте пак. Отивам на работа. Изпих си кафето и разбрах, че няма как да ме впечатлите. 25 години едни и същи лафове.

312

мене

преди 9 години

Оооооооооо още ли има промоция на евтини автоматични перални?!?!

311

Минко Мисирката

преди 9 години

До Тони Кутев,Златен си Тони,вече се приготвяме,че Пешо изтеряса от намалянето на надника,не са плащали за 800 коментара вече,до кога така

310

Анонимен

преди 9 години

Почеши коня,края на смяната наближаваааа

309

Анонимен

преди 9 години

на соросоидната краварка са и дали некакво файлче с "умно" кравешко мучене и копира ли копира. милата ми тя, толко е проста, че не може нещо свое да измисли. проста е като пън.

308

Анонимен

преди 9 години

Полковник Уйлям Астор бивш боен пилот от ВВС на САЩ и настоящ преподавател в Технологичния колеж на Пенсилвания за безкрайните войни на САЩ и за това, заради кой и какво американските войници умират, а данъкоплатците финансират всичко това.

307

Пешо

преди 9 години

Ето , още 4 коментара лепнах,на 237 съм,даже ми изтриха 70 ,в 7 искам пълен надник,никоя друга новина няма 700 коментара тая вечер,стига сте ме прецаквали,виж го ти- нямало да плаща за.минуси и плюаове..

306

до цру

преди 9 години

може да ми вземете шистовия газ и да го ми го подишате, докато сутрин преди музата мераклийски седна на мазните ви краварски мутри и се изпърдя якоооо. дишайте ми шистата агадни *** *** краварки. може и наденицата ми да поцелувате.

305

Анонимен

преди 9 години

много елементарно заучено звучиш скъпа соросоидке.

304

Топли лайна

преди 9 години

американците не водят ли и те пропагандна война

303

Анонимен

преди 9 години

Третия Майдан се задава олигарсите не могат да си поделят УкрайнаВойната между украинския президент Порошенко и губернатора на Днепропетровск вече започна да се изражда в обичайния бандитизъм. След като останалите олигарси дръпнаха от алчните ръце на Игор Коломойски две държавни енергийни компании той започна да вилнее и бесува, както и да плаши Киев, че ще организира и спонсорира нов Майдан, напомняйки за важната си роля по време на протестите на пл.Независимост.

302

Анонимен

преди 9 години

А бе ей,дайте им парите на тия сиромаси,очила ще сложат хайваните,цяла вечер са громили !

301

минко мисирката

преди 9 години

Ааа,от мен имате 250 коментара тази вечер,очите ми станаха компот,искам си надника в пълен размер,няма да ме прецаквате като Пешо!