33

LUCKY

преди 9 години

3 *** на 1-глеми биячи

32

ченге от миналото

преди 9 години

Милен Славов е съдия. Прокурорът се казва Милен Ставрев.

31

Анонимен

преди 9 години

Нормално поведение за "охрана" в град превзет от руската мафия

30

АТАКИСТ

преди 9 години

до 23Впрочем клюките ги оставям на теб. Собственика на мола се казва Офер. Лично съм му бил служител преди 8 години в хотел Голден Явор на Златни пясъци. Лично Офер се е ръкувал с мен. Уважава служителите си. Даже ми се поклонява като се ръкувахме...като китайците. Странно за нас, но тоя е някъде в отношенията, а ние сме никъде.

29

Бавна Смърт

преди 9 години

Трябва да се върне смъртното наказание. Такива трябва да работят 10 години в лагери, а после да бъдат убивани по възможно най-нехуманния начин известен на човечеството.

28

Анонимен

преди 9 години

Дано им дадат по 30г. затвор на тия двадесет годишни пикльовци

27

mr

преди 9 години

До Анонименабсолютно, да ги понамачкат малко тях по затворите, нещастни комплексари.........

26

Чалга = Глупост

преди 9 години

И тримата отиват в затвора. Там ще имат нови хобита. Пожелавам им приятно прекарване.

25

Анонимен

преди 9 години

дайте ги тия профили във фейсбук де, така излиза, че си измисляте

24

Mustela

преди 9 години

Пак ще го кажа - тези чалга ненормалници, напомпали мускули и тестостерон, а акъла им е на едър рогат ***. Само и единствено доживотна присъда трябва за тях!!! И за тримата. Но също трябва и санкция на фирмата, която ги е наела - все пак са охранители, не може всеки назобан психар да вземат на работа, трябва някакъв контрол!

23

АТАКИСТ

преди 9 години

до 23Все пак ако си напънеш мозъка, двете дружества трябва да си имат и имена. Едното е ясно- Гранд Мол Варна, а охранителната фирма, която е в часност съсобсвеност на Мола няма ли си име?

22

Анонимен

преди 9 години

За жалост реалния живот няма нищо общо с филмите. Ако беше така то 52 годишния човечец щеше да се окаже командос и да им направи меки тиквите на тия ***. Трима да пребият възрастен и болен човек. Просто не е истина. Доживотен и точка.

21

НИЯ

преди 9 години

СТИГА СТЕ ОБСЪЖДАЛИ ПРОСТОТИИ, АМИ ДА СЕ ВЗЕМАТ СЪДИИТЕ В РЪЦЕ И ТИЯ ДА ГИ ПРАТЯТ В ЗАТВОРА ЗА 10 ГОД ПОНЕ1 А ШЕФА НА МОЛА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ГРЪМНАТ ЗАЕК НЯМА КАК ДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ, ТОЙ Е 100 ПРОЦЕНТА СЪПРИЧАСТЕН, ВРЕМЕНАТА НА МУТРИТЕ ОТМИНАХА АМА МАЙ ПАК С Е ВРЪЩАТ, КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД ЧЕ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА СТОЯТ РАЗБОЙНИЦИ КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ПРОСТИТЕ ПАЗАЧИ ПО МОЛОВЕТЕ!ИМАТ КЪСМЕТ ЧЕ РОДНИНИТЕ НА ЧОВЕКА СА БЕДНИ И ПРОСТИ ХОРИЦА, ТАКА ДА СЪМ ГИ НАРЕДИЛА !

20

бутача

преди 9 години

типични представители на хатака,кланящи се на джуджето в москва с име на женски полов орган

19

чеза

преди 9 години

АКО СИ СЛАБ МЪЖ В ЛЕГЛОТО-КОПЛЕСАРСАРСТИНАТА СЕ РОКАЗВА НА ВЪН !!!!!

18

Кико

преди 9 години

Ножовете не са интересни аз даржа сгаваема палка в Аудито апак инъче и аз надувам музиката на макс особено в Италия , тряя им показваме на чуждите *** че сме нат тях

17

Атакларъ

преди 9 години

Аааа при нас няма таквизе! Ний сме гитини бре!

16

Генерал Гадюхин

преди 9 години

Сега в затвора да си намерят по еьин харен *** за съпруг и да си живуркат мирно и щастливо до дълбоки старини. Да ги пуснат на дърти години и да попаднат на такива като себе си на младини. Така де, всичко трябва да се връща!!!

15

Анонимен

преди 9 години

От профила му личи, че е бил любител на чалгата и имал агресивно отношение към жените.---профил на типичен атакиз. За справка - Сидеров.

14

Анонимен

преди 9 години

Да де ама сега ли трябваше да се вземат мерки , след като убиха човека .