Снимка: YouTube

Охранителите от мола във Варна, които убиха брутално мъж се забавлявали в работно време с мятане на ножове и слушане на чалга, показват профилите им във Facebook.

Вчера Варненския окръжен съд определи на Ангел Николов (24 г.), Красимир Димитров (22 г.) и Цветан Маринов (19 г.) най-тежката мярка „задържане под стража”, след като прокурорът Милен Славов съобщи, че тримата и друг път са участвали в побои над клиенти на мола.

Още по темата

"Имаме свидетелски показания и от други потърпевши, бити от гардовете точно в тази смяна", подчерта преди ден Славов, но отказа да уточни колко са жертвите на агресивните охранители.

Ясно е обаче, че страдащият от шизофрения 52-годишен Нягол Петров е издъхнал от тежка гръдна травма и перфорация на белия дроб, причинена му от побоя.

Днес стана ясно, че единият от гардовете - 22-годишният Красимир Димитров е публикувал на стената си мятане на ножове в коридорите на търговския център.

От профила му личи, че е бил любител на чалгата и имал агресивно отношение към жените. Освен псувните и обидните коментари, той демонстрира неуважение към нежния пол и чрез снимки, качени на стената му във Facebook, пише "24 часа".

Преди две години охранителят бил на бригада в Ричмънд, Вирджиния където работил като спасител. Там той рядко спазвал правилата за движение по пътищата, за което сам си признава. С колата, с която се фука в социалната мрежа по време на престоя си в САЩ, редовно огласял американските улици с чалга до дупка.

24-годишният Ангел Николов, който също е обвинен за убиството в мола, пък е имал страст към моторите, докато третият от  групичката - 19-годишният Цветан Маринов, е любител на водните спортове и също смело позира в профила си във Facebook с хладни оръжия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase