147

Анонимен

преди 9 години

"Мечтата" на Хитлер се сбъдна.

146

Анонимен

преди 9 години

Европейска армия - хомосексуаристи, лесбийки и травестити... е това ще е Шоу ))))))))))Да не забравим телляците и перачките....)))))))))Плевньо шь го направим фелдфебел )))))Борисов артелчик....

145

Ноа

преди 9 години

Най-после! Европа е силна ако е обединена и то не със САЩ или Русия - "сама" Тоест ако мини (малка държава) се блъсне в тир (САЩ,Русия,Китай) то би се смачкало но ако 28 минита ударят заедно един тир... Да не говорим, че Великобритания,Франция,Испания,Германия дори Италия и Австрия са си модерни сили.

144

Анонимен

преди 9 години

За да правиш армия и да си пазиш ценностите,ограбени от такива като нас,трябва да имаш и железни "семейни ценности".А вие имате ли такива,господин пухкав Евробюрократ?

143

Nox

преди 9 години

ЕС има нужда от собствена армия, отсече Юнкер"Ще покаже на Русия, че сме сериозни в защитата на ценностите си"На никой не му стана ясно, че в 21ви век в евентуална война, в която NATO или evrejskiqt съюз нападнат Русия, такава война няма да се води с сухопътни войски и артилерия, а просто Русия ще ги избомби с ракети с ядрен заряд... и така.Правете си армийки, теглете си заемчета, купувайте си самолетчета, те ще ви спасят от евентуален ядрен конфликт.Късмет ви пожелавам...

142

УРАААА!!!

преди 9 години

Страхотно! Армия от обединени варварски племена - саксонци, готи, викинги, българи, гали, маджари! Ще възкръсне ХУНСКАТА ОРДА на АТИЛА КАН, за ужас на янките и руснаците, пак ще има набези на Изток и на Запад, дупе да и е яко и на Ислямска Държава, КРЪСТОНОСЦИТЕ ПАК ЩЕ ДОЙДАТ да ви таковат отзад!

141

Шпиончев

преди 9 години

Владимир Путин призна ,че Кремъл стои зад завземането на Крим във документален материална Россия-1 ,сега остава да каже кой стои зад свалянето на Боинга през миналата година над"Новорусия" и кой е поръчал и изпълнил убийството на Немцов пред стените на Кремъл !

140

Разгеле

преди 9 години

Сетиха се тия най-после, като опря ножът до кокала ! И кога ще стане това, когато вече всички ще изучаваме руски ли ?

139

US armi

преди 9 години

Няма нужда да правят европейците своя армия,докато я направят и ние ще сме укротили Мечока!

138

Гроб

преди 9 години

Невероятното се случва както го предричака конспираторите. Пълна централизация и един икономически съюз става военен във време, когато 99% от света е на една страна. Това е отворена провокация към Русия и Китай, защото в основата и е САЩ. Още преди 10 години Кисинджър говори за единна Европейска армия като част от стратегията на САЩ за сигурност! А *** русофоби си приказват празните приказки. След армия идва финансова политика и единни данъци, определяни централно, ***!

137

Анонимен

преди 9 години

Армията от геюве ли ще бъде ))))

136

dp

преди 9 години

ЕС армия би означавало огромна стъпка към това ЕС да стане една държава.Нищо по-добро не би могло да ни се случи, колкото по-скоро толкова по-добре.И за света ще е по-добре, още една суперсила противостояща на дивотиите наКремъл (когато се случи там да влезе сериен убиец и да подивее както сега) ит.н.

135

Даола

преди 9 години

Този дъртак ще въвлече Европа в големи бели. Бюджет за армия, увеличаване на вноските от страните и кой знае още какви идиотизми.

134

Анонимен

преди 9 години

Първо да си кажем истината САЩ не са стока, но и Русия с нейните кавказки и азерски *** също не е добре за Европа - вижте за пример как бяха ГДР и ФРГ. Затова определено европейски вермахт ни е нужен, но и още нещо ... задължително трябва да се работи усилено по термоядрения синтез, за да имаме един ден безплатна енергия и наистина да не зависим от руския газ и въглища. Трябва да се работи по проекта ITER, но незнам защо никой не говори за това???

133

Анонимен

преди 9 години

Евала Ванка, пич си. Да си спретнем една ЕС армия да се пазим от Русия. Защото в ЕС е пълно с газ, нефт, злато, уран, титан, необятни девствени теритирии с води и гори, дървесина, и затова бедните руснаци само мислят как да ни нападнат да ни вземат природните богатства.

132

русофил

преди 9 години

Не е нормално! В ден в който 2/3 от България е в хватката на зимата, хиляди хора бедстват и мизерстват без ток,вода и на студено,блокирани от затрупани пътища! Новинарски сайт да извежда като водеща новина фъфлянето на някой на който явно не са му сменили памперса!

131

Християнска Армия!

преди 9 години

Нито НАТО, нито Русия, нито САЩ ще спасят Европа от Ислямска Държава! Единственото спасение на Европа е в собствена християнска армия, патрон и символ на Европейската армия трябва да е Кан Тервел! Във всеки европейски град трябва да има негов паметник и европейците от деца да знаят кой е той и какво той и българите са направили за спасението на Европа и Тервел да бъде символ на силата на Армията на Европа!

130

Анонимен

преди 9 години

То тази армия освен ор Турция и САЩ от кой друг ще ни пази, то е ясно, че ако Русия ни напасни всички европейски с радост ще ни защитат и ще я освободят. Ама когато ни напасат съюзнически държави в друго.

129

Edin

преди 9 години

Evropa ima nuzhda ot svoya voiska,a ne ot nahalnite hamerikantsi.

128

Анонимен

преди 9 години

Не, Европа има нужда от собствена армия, за да не може да й каже Америка какво да прави, в кой момент и с кого. Този ги казва заобиколно нещата, за да не дразни американците.