80

Анонимен

преди 9 години

Сорос трябваше да е на неговото място.

79

Анонимен

преди 9 години

БХК защо мълчи?

78

От брояча се вижда,

преди 9 години

че до момента към тази статия са били написани 376 коментара, а можем да прочетем само 102.Не се съмнявам, че екипът на "Днес.бг" съвестно спазва указанията да не се допускат текстове, които могат да бъдат изтълкувани като опит за разпалване на расова омраза или като обидни за някой етнос.Не може обаче да си затваряме очите пред очевидното - повече от 2/3 от коментарите са изтрити, защото у българина наистина са узрели настроения на омраза и нетърпимост, а това е породено от обективни фактори

77

баи ГАНЮ

преди 9 години

АМАН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ТЪПОТИИ.ДА СМЕ ГИ ИНТЕГРИРАЛИ.И КОЛКО ВРЕМЕЕ НУЖНО ЗА ДА ГИ ИНТЕГРИРАМЕ.НА ЗАПАД ОЩЕ ИНТЕГРИРАТ КАТО ХВЪРЛЯТ КОЛОСАЛНИ СРЕДСТВА ЗА ТАЯ РАБОТА А ТЕ СИ ЛЕЖАТ И ЧАКАТДА ПРОДЪЛЖИ ИНТЕГРИРАНЕТО.В БГ ОТ КЪДЕ ТОЛКОЗ ПАРИ.ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА ЗАЩОТО ТРУДНО,ПОЧТИ НЕВЪЗМОЖНО ДА ИНТЕГРИРАШ

76

Непълнолетни са били

преди 9 години

Подмятали неприлични думи на жени и са тормозили българчета на детската площадка.Неотдавна други непълнолетни роми, на тумба, дълго време вилняха по колите на градския транспорт в "Люлин" (София) и когато се намериха двама младежи да им направят забележка, не само бяха пребити, но и върху главата на единия от тях ромите бяха скачали.ПИТАМ: Докога управляващите ще се правят, че не забелязват, как у търпеливия български народ бавно зреят ултра настроения? Нарочно ли се предизвиква това?

75

Анонимен

преди 9 години

Вижте сега, вие още живеете в НРБ. Само че новата партийна политика се нарича ,,демокрация,, И няма нищо общо с това на Запад.

74

Въпрос

преди 9 години

Съгласна съм в свичко казано за *** . Да, трябва да има драстични мерки. Но имам един въпрос - след като е ясно за какво са пребили човека, значи е имало свидетели. Защо никой от БЪЛГАРИТЕ не се е намесил, как са ги оставили да се саморазправят с него?! Къде сме ние, когато трябва?! Май е по-лесно да си драскаме по форумите.

73

Анонимен

преди 9 години

при положение че българите не гласуват значи нямат основание да искат каквото и да било.не се интересуват от тази държава и оставят на *** и турци да решават за управлението. това че им пречела демокрацията не е вярно,пречи им простотията

72

ебаси

преди 9 години

кво е яко да си *** в тая държава! Някакви зад едни бюра ти дават пари за ядене и пиене, битови сметки нямаш, ако искаш някой телевизор , аудио уредба просто излизаш и си береш , ти си взимаш, това не е кражба.

71

Ало, полицията!

преди 9 години

А защо другите двама са още на свобода? Та те са съучастници, нищо че може пряко да не са участвали, в което се съмнявам, после не са отишли да докладват в полицията, нали? Значи също трябва да са в кауша с другите двама бабаити и поне на системи в лазерета след проведения "разпит".А БХК да го духат!

70

Ало, полицията!

преди 9 години

Полицията, спите!

69

Анонимен

преди 9 години

96 и аз съм един от тия с плюсовете, не заради комунизма, а заради спокойствието тогава!Като има демокрация- сиреч справедливост при капитализма, защо расте пропаста бедни-богати?Никога вече "комунизъм", но и искам ред,ако трябва и с непопулярни мерки,защото имам две деца и от утре май ще си запаша пищова от касата...!А за труда ти и реализацията браво -това е пътя!

68

хм

преди 9 години

Съвсем скоро от БХК трябва да зспочнат да защитават нас , защото ще станем малцинство.

67

до 92

преди 9 години

Същото беше и при ДПС,БКП/БСП,Атака.Тогава не беше различно.*** са фаворизирани от 1948 до 1989.След това са противници на демокрацията( те и не разбират какво е..), защото намалява ДАВАНЕТО.Правени са многобройни опити за интеграция(жилища, работа) още през 1948-1989.Но *** не искат да учат, разбиват апартаментите, вкарват прасета, коне, кокошки.При "социализма" ги държат "ПРОФОРМА" на работа, за да се оправдае , че при соца НЯМА БЕЗРАБОТНИ, за да се покаже 'благоденствие".

66

Анонимен

преди 9 години

това ги чака всички българи. партиите разчитат на *** гласове.след това ги толерират.турците също гласуват масово,дори сами се организират в секции ако са в чужбина.например в белгия и холандия дпс беше първа политическа сила.българите когато има избори си седят в къщи,гледат телевизия пият ракия *** или спят.

65

ГОГО

преди 9 години

ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ДА СИ *** В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЗА ТЯХ ВСИЧКО МОЖЕ

64

Съни

преди 9 години

Е сега като няма гл.секретар и министър кой ли ще контролира разследването, кой ли ще дава интервюта и анализи, кой ще поеме отговорност за действията на куките? Вожде, върни лазаров,че държавата ще загине!

63

Поц

преди 9 години

До Кукувица Прав си ,Кукувица,но аз се съмнявам ,че не говорят български, владеят езика добре,иначе как разбраха, че мъж им направил забележка...?

62

ГЕНЕРАЛ ГАДОРЯН

преди 9 години

И докога така геноцид над българите в собствената им държава???

61

Кукувица

преди 9 години

До кара колю........Бъркаме си в носа.