174

както някога

преди 9 години

Икономиката на Русия е по-малка от тази на щата Калифорния. Оттук нататък, всеки може сам да си прави изводите за развитието в дългосрочен план.Най-добре е да се приложи едно истинско технологично ембарго, както при Рейгън. А обикновените руснаци да бъдат оставени да пътуват свободно на запад (и България е запад за тях), да могат да си оставят тук парите. Ще видите как бързо ще гласуват с краката си и Путин ще им въведе изходни визи - както едно време.

173

Коко

преди 9 години

До ЮАР: Напьлно си прав в това, че политиката е за бели хора, виж докьде го догара тоя маймун Обама, разбута половината мирен свят и го превьрна в бойно поле.

172

Анонимен

преди 9 години

Ало юарецът, много ти е изпилен мозъкът бе, човек! В строго секретно има статия, която няма да ти хареше, но трябва да прочетеш, за да не намажеш шортите, като матросите от Доналд Дъг. И те са си мислили, че от щатите по- голяма сила няма, ама видяха, че са гола водица и кал по врата, пфу!

171

Анонимен

преди 9 години

До*201-Не само баба Ванга предрича ще ще има война между САЩ и Русия ,същото това твърди и великия американски пророк и прорицател Едгар Кейси известен по цял свят като спящия пророк,той найстина е бил уникален феномен.И Егар Кейси като Ванга казва,че Русия ще победи в тази война ,а сащ в последните си дни вместо да бъдат двигател на човечеството за каквито са били призвани ще се обърнат и ще бъдат светиовното зло и затова ще бъдат мразени от всички и затова ще бъдат сразени.

170

боц

преди 9 години

Абе тука пишат разни човечета, които си мислят, че ще останат живи след евентуален конфликт САЩ-Русия.Такава опция не съществува!А всички, които злорадстват, че ще броят я ***, я крави, въобще не се замислят, че нито ще има какво да броят, нито ще има кой да брои!

169

Анонимен

преди 9 години

До ОТ ЮАРДа, векът на Америка! Векът на Америка-Титаник е!

168

ОТ ЮАР

преди 9 години

До ДО ОТ ЮАРБРИКС не е съюз. Още по-малко с някакви политически амбиции. В ЮАР истинската власт не е в правителството - това е просто параван. Истинската власт е в корпорациите. Затова, ЮАР е с Америка по най-важните световни въпроси. Тук се опитваха руснаците да пробиват, но са жалки и смешни - нямат шанс да се конкурират с големите от света, че и с големите технологични фирми от самия ЮАР. Щатите могат да потопят не само Русия, но и Китай ако това се наложи. 21-ви век е векът на Америка.

167

Нагли лъжи!

преди 9 години

"Двете страни не са в позиция да започнат война, но са способни да водят война"А ние няма да изпращаме български войници в Украйна, но ще изпратим български войници в Украйна! Няма мобилизация,на болен Волен мозъка му е болен! Къде ги вижда тези наши войници в Украйна? Американците съобщиха вчера, че изпращаме все пак войски в Украйна. Ама ние на янките ли ще вярваме или на много "честните" беге министри? На Волен ли ще вярваме или на Христо Комарницки, иронизиращ изпращането,няма такова нещо!

166

boc

преди 9 години

Ха-ха!Имало птици, които летят с 280 км/ч, аз знам, че най бързолетящата птица е лястовицата и лети с цели 140 км/ч.

165

Анонимен

преди 9 години

Сидера да мобилизира *** човечета без опознавателни знаци да му носят масичката за парче пица

164

от ЮАР

преди 9 години

До джонаНие в ЮАР не се нуждаем от мнението на панелни мизерници като джона. Що се отнася до политиката - да, това е работа на белите, а не на разни татари и азиатци от сорта на ***, за които обществото трябва да се гради на принципите на Чингис Хан, Тимур, Иван Грозни, ленин, сталин и други подобни . Преди да пишеш глупости, погледни се в огледалото и ще разбереш, че дори сред черните африканци има доста по-стойностни и свестни хора от тебе. А сега - пусни си Russia Today и млъкни

163

Анонимен

преди 9 години

ВАНГА ПОЗНА ,ЧЕ ВОЙНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СИРИЯ И ТАКА СТАНА-ВСИЧКО ТРЪГНА ОТ ТАМ КОГАТО РУСКОТО ПВО СВАЛИ ИЗСТРЕЛЯНИТЕ СРЕЩУ ДАМАСК АМЕРИКАНСКИ И ИЗРАЕЛСКИ РАКЕТИ ,ВАНГА ВИНАГИ ПИОЗНАВА,ТЯ ПРЕРДРЕЧЕ И КОЙ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛЯ ОТ ПОСЛЕДНАТА ГОЛЯМА ВОЙНА -РУСИЯ И КОГАТО ТЯ ВОЙНАТА СВЪРШИ ВСИЧКИЕВРЕО-АТЛАНТИЧЕСКИ ПОЛИТИЦИ И ТЕХНИТЕ ДОЛНИ,ОБРАТНИ ГНУСНИ *** *** ЩЕ ГИ ДЕРЕМ ЖИВИ НА БАВЕН ОГЪН ДЕТО НИ ДОКАРАХА ТОЛКОВА МНОГО ЗЛИНИ НА НАС БЪЛГАРИТЕ.

162

до 197

преди 9 години

Започни тогава броенето от теб.

161

Анонимен

преди 9 години

до щабквартиратаЧакам ги тия зелени човечета, чакам ги да дойдат и да ми кажат на кой флаг да се кланям !! Ще им дам едни републики народни !Кланям се само пред България !

160

Анонимен

преди 9 години

Сидера първи ще избяга във Варадеро при евентуален конфликт.Този е страшна палачинка и даже не крие ,че му се плаща.Как има хора които му вярват безплатно.

159

ОТ ЮАР

преди 9 години

Чудя се на какво отгоре, Русия претендира да е световна сила. Икономика на две Холандии или една Италия, направена на основа суровини и енергоносители. Икономиката на Запада е основана на добавена ИНТЕЛЕКТУАЛНА стойност - всички почти постижения на фундаменталните науки, технологиите, изобретенията, новите неща са дело на Запада! Русия, Китай и останалите копират, но не са в челната редица. Поради това, разликата в технологичните нива между Америка и Русия е около 30-50 години в полза на Америка

158

Анонимен

преди 9 години

А на Бокото азерите са му го забили яко. Няма да ни карат газ. А той пък ни го заби на нас всички, като избрахте такъв ***.

157

Анонимен

преди 9 години

До 186още нищо не се знае. има и изненади под небето

156

щабквартирата

преди 9 години

"14 бронетранспортьора пътуват в момента по магистрала "Тракия" към Бургас."Добра новина. Още ще дойдат.Гнусните зелени човечета на кремълския пигмей ще ударят на камък в България!

155

Анонимен

преди 9 години

Конфликт Запада - Русия е добре дощъл за арабския свят Кой плаща днес ? За разлика от преди не са Ротшилдовите, а богатите ***.