147

ние

преди 9 години

Чорбаджията на днес,-вървиш след коч и чакаш да му паднат мадурите! Много си нагъл!!

146

Анонимен

преди 9 години

До Man United .....точно така" ЩЕ СЕ ЛЕЕ МНОГО КРЪВ" това са прийомите на диктаторите..КРЪВ НАСИЛИЕ УБИЙСТВА..И НИКАКВО ДАВАНЕ НА ВЛАСТТА.

145

КГБ

преди 9 години

Американците си убиха верен приближен, за да предизвикат опозиционни настроения и евентуално преврат, ама няма да стане. Повечето хора знаят какви поразии е направил Немцов. Нашите хубавци от прехода направиха същите поразии, но странно още са си живи и не им е търсена отговорност, защото са най-послушните американски марионетки.

144

ha ha

преди 9 години

Разбрахте ли сега, че убихте Немцов за "тоя дето духа" и номера Ви няма да мине както и този със самолета и още много такива. Толкова сте "прозрачни"

143

Анонимен

преди 9 години

Какви са тея цветни революции бе стринка ви болшевишка ?

142

при този

преди 9 години

рейтенг на Путин-над 85% одобрение някой сънува цветни революции.И от кого-от напикани мушката ли?

141

101112

преди 9 години

Прочетох "По публикацията работи: *** Василева" и заглавието и не смятам, че си заслужава да чета статията.

140

Анонимен

преди 9 години

" Ima risk ot dargaven prevrat v Rusia." ....ha ha ha ...gladna kokoshka proso sanuva !!!

139

до 218

преди 9 години

По-добре портрета на Путин,отколкото Кончита-схвана ли......

138

?????????

преди 9 години

До Учителя----------това ли са ти мокрите сънища????????????.Нормалните хора сънуват жени,купони,веселби и т.н.....а триполовите падането на Путин...хаахххааха

137

Учителя

преди 9 години

Няма да има преврат - и по-добре. То в България е бъкано с идолопоклонници на Путин, да не говорим за Русия. Нека тоя да съсипе тотално Русия, за да стане ясно веднъж за винаги, че светът се развива по цивилизационни закони, които са ценности на западната цивилизация. Развенчаването на Путин ще е съпроводено с развенчаването на Сталин и Ленин. Само така тая заблудена страна ще може да продължи напред.

136

Ангел

преди 9 години

Тази 80%-това подкрепя която имаше *** само преди година явно се е стопила.Хората от най-голяма по територия държава не щат още земи ,искат да ядът,да живеят добре.*** иска земя ,земя да *** земя като оня с изрязания мустак преди 70 години.На ти още земя.Да видим само в коя държава ще ти дадат политическо убежище след като сам избягаш от Русия.

135

скорпиона

преди 9 години

Има нарастващ страх в редиците на *** и немцовците. Треперете иудейски ***, гадове хазарски нечистоплътни, кръвосмесени...Много скоро и вашия ред ще дойде, кръв ще се лее, но няма да стане на вашето...

134

Анонимен

преди 9 години

Когато един режим се изцапа с кръв започва да халюционира.

133

до 204

преди 9 години

След като твърдиш че 20% само подкрепят правителството ,кой го е избрал -Ние ! Аз го подкрепян напълно и се чудя има ли въобще останали болни мозъци Българи които да подкрепят БСП и ДПС.Казвам Българи не или Турци.Може би си само ти !

132

Анонимен

преди 9 години

Треперете ченгета !

131

украинец

преди 9 години

До Анонимен-----------Най голямия враг на Русия е нейното правителство в момента,начело с джуджето.

130

тцЪ

преди 9 години

А бе много им се ще на някои хора в Русия да има преврат...

129

Анонимен

преди 9 години

В Русия 85% подкрепят държавния глава Путин.В България едва ли има дори 20%, които да подкрепят правителството. Правете си сметка, къде рискът е по-голям.

128

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 202------Напротив!Така се прави цветна революция!Когато умре основния опозиционер, който и без това не даваше някакви надежди, се обвинява Путин разбира се. Ама пич, хората да не са расли в саксии?!